Ponta, lui Iohannis, la prima dezbatere: Nu ridicati tonul la mine, nu suntem slugile dvs. aici in Romania

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 21:07
13891 citiri
Ponta, lui Iohannis, la prima dezbatere: Nu ridicati tonul la mine, nu suntem slugile dvs. aici in Romania
Foto: Realitatea TV

Dezbatarea de marti seara de la Realitatea TV dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost extrem de tensionata, cei doi ridicand tonul unul la celalalt de mai multe ori pe parcursul emisiunii.

La un moment dat, prezidentiabilii au inceput sa se contrazica pe tema modificarii Constitutiei, iar primarul Sibiului incerca sa isi sustina punctul de vedere, in timp ce premierul il intrerupea.

"Domnul Ponta, puteti sa nu ma mai intrerupeti?", a spus Iohannis vizbil nervos si pe un ton apasat.

Prima dezbatere Victor Ponta - Klaus Iohannis -LIVE

"Nu ridicati tonul la mine", a reactionat Ponta, nervos. "Nu suntem slugile dvs. aici in Romania. Vreau sa fiti cel cuminte de la mine din birou", a continuat premierul.

Klaus Iohannis l-a intrebat pe seful Guvernului "cine se crede el in aceasta in confruntare", amintindu-i ca nu este in biroul sau de la Palatul Victoria.

Prima dezbatere Ponta-Iohannis: Lovituri sub centura de ambele parti

"Aici biroul e tara. Cu un minim respect va rog sa nu ma mai intrerupeti. Cu coada intre picioare va pleca cel care pierde alegerile", a sustinut presedintele PNL.

"Aveti o atitudine de mosier", a spus, la randul sau, Ponta.

Victor Ponta si Klaus Iohannis iau parte, marti seara, la Realitatea TV la prima dezbatere din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care va avea loc duminica, 16 noiembrie.

#Ponta Iohannis cearta dezbatere, #Ponta Iohannis dezbatare, #Ponta Iohannis alegeri prezidentiale , #Klaus Iohannis