Ponta: Am primit dovada ca am fost chemat martor la DNA si nu am depus niciun denunt. Dragnea sa-si ceara scuze

Joi, 15 Februarie 2018, ora 18:24
5787 citiri
Ponta: Am primit dovada ca am fost chemat martor la DNA si nu am depus niciun denunt. Dragnea sa-si ceara scuze
Foto: Arhiva Hepta.ro

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, a anuntat joi ca a primit dovada scrisa ca a fost chemat doar martor la DNA si, in aceste conditii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa-si ceara scuze imediat pentru "minciunile" spuse la adresa lui.

"Am primit dovada scrisa: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia? Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD (partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014! Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament", a scris Ponta, pe Facebook.

El a ironizat convocarea unui Congres extraordinar al PSD, calificandu-l drept "Congresul al XIV-lea".

"Ce rusine - ce plan pervers de ingropare a PSD ca sa scape el cu banii de la TelDrum si proprietatile din Brazilia! Sunt insa convins ca in 2019 - 2020 oamenii vor fi alaturi de mine si de ProRomania pentru a repara ce a stricat si a vandut Dragnea Mincinosul!", a adaugat fostul premier.

Ponta a atasat acestei postari un document prin care DNA ar fi atestat, in urma solicitarii fostului premier, ca acesta este martor in ultimul dosar al Liviu Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la inceputul lunii februarie, ca Victor Ponta s-ar fi aflat printre denuntatorii de la DNA. "Turnatorii din dosare ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa. Nu vreau sa ii fac vedete. O sa discutam despre asta", afirma Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat din nou pe Victor Ponta, in 4 februarie, ca, alaturi de Dan Sova si Teodor Nitulescu, este denuntator in dosarul Tel Drum. "Turnatorii din dosar ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu. Am auzit ca unii se tot alinta. Sa-mi ceara scuze, ca eu nu am spus", a spus Dragnea, la Romania TV.

Apoi, in ziua urmatoare, Victor Ponta a anuntat ca va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul lui Liviu Dragnea.

Ponta a afirmat ca nu a depus in viata lui un denunt, spunand ca, daca va dovedi, cu hartie de la DNA, ca a fost audiat doar in calitate de martor, Liviu Dragnea, "cel mai mare mincinos din istoria politicii romanesti", trebuie sa demisioneze din Parlament si din PSD.

Dragnea i-a dat imediat replica lui Ponta, afirmand ca nu converseaza cu turnatori si santajisti.

Intrebat daca isi va da demisia daca Victor Ponta demonstreaza ca a mers la DNA ca martor, Dragnea a raspuns: "Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii, asta ca sa o intelegeti si dvs.".

#Victor Ponta martor DNA, #Victor Ponta denuntator , #Liviu Dragnea