Ponta anunta ca pleaca din tara, daca Dragnea ajunge presedintele Romaniei

Duminica, 10 Martie 2019, ora 14:00
5862 citiri
Ponta anunta ca pleaca din tara, daca Dragnea ajunge presedintele Romaniei
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni seful statului.

Fostul premier a spus, duminica, la Botosani, ca Dragnea nu ar putea ajunge presedinte decat printr-o frauda masiva.

"Daca o sa fie presedintele Romaniei... Dumneavoastra credeti ca o sa fie Dragnea? Va intreb ca sa stiu sa ma pregatesc de emigrare, nu de altceva.

Eu cred ca nu va fi, din fericire. Nu poate sa devina Dragnea presedinte altfel decat printr-o frauda masiva. Printr-un vot democratic nu are cum sa ajunga, sunt convins de acest lucru, si daca Romania isi va alege presedintele printr-o frauda masiva, atunci...", a afirmat Ponta.

Acesta a precizat ca nu are proprietati imobiliare in strainatate, insa a spus ca, daca va fi nevoie, isi va cumpara o proprietate in Republica Moldova.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca, dupa europarlamentare va discuta despre un candidat comun al aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte.

"Sigur nu voi candida la europarlamentare", a declarat el, intrebat daca va candida la prezidentialele din toamna acestui an.

Pe de alta parte, Victor Ponta crede ca Romania va avea un alt guvern dupa alegerile prezidentiale.

"Cutremur politic cred ca va fi dupa alegerile prezidentiale. Domnul Dragnea cred ca va candida. Si el crede ca nu are nicio sansa, dar vrea sa candideze pentru ca e un fel de intelegere asa: Iohannis iese presedinte si Dragnea ramane cu Guvernul si cu Parlamentul si de-abia atunci lucrurile se vor schimba. Cred ca vom avea un alt guvern dupa alegerile prezidentiale", a afirmat Ponta.

"Vor fi in continuare oameni care vor avea curajul sa plece din PSD"

Acesta si-a exprimat opinia ca "vor fi in continuare oameni care vor avea curajul sa plece din PSD".

"Eu cred ca vor fi in continuare oameni care vor avea curajul sa plece din PSD, pentru ca nu se regasesc in politica facuta de domnii Dragnea, Valcov, Codrin Stefanescu, tot felul de oameni care oricum nu au niciun fel de treaba cu PSD.

Sunt si ei din alte zone si cu alte interese", a adaugat liderul Pro Romania.

Victor Ponta a reiterat ideea ca nu doreste "raul PSD", subliniind ca, daca se va schimba conducerea partidului, va "conlucra natural" cu aceasta formatiune politica.

"Daca se schimba PSD, se schimba gasca asta, eu m-as bucura foarte tare si cred ca natural am conlucra cu ei. Problema este ca domnul Dragnea a dat cu insecticid si a ars tot in jur. Uitati-va! Pleaca Dragnea si vine cine? Oprisan? Vine Olguta Vasilescu? Sunt optimist din punctul asta de vedere, dar... In niciun caz nu doresc raul PSD", a adaugat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Ponta emigreaza Dragnea presedinte , #Liviu Dragnea
Comentarii