Ponta: Multe persoane pot sa confirme ca Tel Drum e a lui Dragnea. PRU a fost o intelegere intre el si Ghita

Marti, 05 Septembrie 2017, ora 12:37
8471 citiri
Ponta: Multe persoane pot sa confirme ca Tel Drum e a lui Dragnea. PRU a fost o intelegere intre el si Ghita
Foto: site PSD (Arhiva)

Victor Ponta spune ca exista multe persoane care pot sa confirme "direct" ca firma Tel Drum e a lui Liviu Dragnea si dezvaluie ca liderul PSD s-a inteles cu Sebastian Ghita sa isi ofere sprijin reciproc la alegerile parlamentare din 2016, PSD asigurandu-l pe Ghita de intrarea in Parlament, iar Ghita punandu-le social-democratilor la dispozitie Romania TV.

Dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca Dragnea nu are nicio legatura cu Tel Drum, iar fostul sef ANAF Gelu Diaconu a comentat spunand ca asta este "cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!", iata ca si Victor Ponta, fost premier si apropiat al lui Dragnea, confirma relatia dintre liderul PSD si compania investigata de DNA.

"Eu nu cred ca exista cineva, un roman din cei 20 de milioane, care sa aiba cel mai mic dubiu ca Tel Drum e a lui Dragnea. Toata lumea stie. Suntem foarte multi care stim in mod direct chestia asta. Faptul ca Liviu se poate duce la televizor si atat de senin sa spuna ca din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine ma sperie (...)

Toata lumea stie. Nu e vreun secret. Dar de ce sa te duci la televizor sa spui ca nu-i cunosti din 2004? Aici e o chestie totusi un pic patologica", a declarat Victor Ponta pentru stiripesurse.ro

Pe de alta parte, el a dezvaluit ca Sebastian Ghita ar fi facut o intelegere cu Dragnea privind PRU, cele doua partide nefiind, in realitate, adversare, asa cum pretindeanu social-democratii.

"Aia a fost o intelegere intre Dragnea si Sebi Ghita. Si anume: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghita ca ma lasa sa-l ajut sa intre si el in Parlament si Sebi Ghita i-a spus lui Dragnea ca il ajuta cu RTV. Eu am fost de fata la aceasta discutie. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia sa-i pun eu in contact. Ca dupa aia, dupa ce Sebi Ghita, saracul, a fugit si Dragnea l-a pacalit, e o alta discutie.

Dar a fost o intelegere intre un sef de partid si un proprietar de televiziune, din care trebuiau sa castige amandoi. Ca la toate intelegerile cu Liviu Dragnea, a castigat doar el", a declarat Victor Ponta tot pentru stiripesurse.ro.

Mai mult, Ponta a sustinut ca Dragnea si-a mintit chiar si propriii colegi in legatura cu PRU, atunci cand s-a aratat contrariat ca el a sustinut acea noua formatiune politica.

"Asta ii mintea pe cei din partid. Noua, lui Sebi Ghita si mie, ne-a spus foarte clar ca e bine, s-au inteles, au avut diverse discutii. Sebi Ghita mergea la sediul din Kiseleff mai des decat mine", a mai dezvaluit Victor Ponta, punctand, printre altele si faptul ca Bogdan Diaconu, alt lider al PRU, dar si unul dintre cei mai critici politicieni la adresa maghiarilor este tot "omul lui Dragnea".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum afectează problema candidatului la Capitală colaborarea PSD-PNL pentru prezidențiale: ”Nu a existat un obiectiv comun din câștigarea Bucureștiului printr-o alianță”
Cum afectează problema candidatului la Capitală colaborarea PSD-PNL pentru prezidențiale: ”Nu a existat un obiectiv comun din câștigarea Bucureștiului printr-o alianță”
De la anunțarea candidaturii comune pentru Primăria Capitalei și la sectoare, precum și pe listele de europarlamentare, varianta unor candidaturi comune la prezidențiale și parlamentare din...
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a avut o discuție care a durat mai multe ore cu liderii coaliției PSD și PNL luni seară, 22 aprilie. UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat din Palatul Victoria...
#Ponta Dragnea Tel Drum, #Ponta Dragnea Ghita PRU , #Liviu Dragnea