Ponta: Imi doresc ca Geoana sa ramana alaturi de cei care sunt impotriva lui Basescu

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 19:16
2879 citiri
Ponta: Imi doresc ca Geoana sa ramana alaturi de cei care sunt impotriva lui Basescu
Foto: TVR Info

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca gesturile si cuvintele lui Mircea Geoana, care a atacat partidul din care a fost exclus, fac ca, pe termen scurt, orice colaborare sa fie imposibila, adaugand ca pe termen lung spera ca fostul presedinte al Senatului sa ramana alaturi de cei care lupta impotriva lui Basescu.

"Geoana nu a acceptat ideea ca poate fi altcineva presedinte la Senat in afara de el. Nu se rezuma totul numai la el. (...) Sunt decizii dureroase pentru USL, dar necesare. Acuzatiile si expresiile lui Geoana sunt nedrepte si nepotrivite, ca totusi noi am muncit ca domnia sa sa iasa presedinte al Romaniei.

Pe termen foarte scurt, toate cuvintele si gesturile lui Geoana la adresa PSD-ului fac orice colaborare imposibila. Pe termen lung nu stiu... imi doresc ca Geoana sa ramana alaturi de cei care sunt impotriva lui Basescu", a declarat Ponta la Antena 3.

Geoana, revocat de la sefia Senatului - Puterea preia interimatul

Ponta a afirmat ca Geoana nu a fost sanctionat fara probe, ci nu au fost dezvaluite toate motivele excluderii si revocarii pentru a nu ajunge in situatia de a-si spala rufele familiei in public.

Geoana nu abandoneaza: Respect votul din Senat, dar fac contestatie la CCR

"E mai bine sa ai un adversar in viata ta pe care il stii decat sa ai in randurile tale un aliat care de fapt e contra ta", a conchis liderul PSD.

Mircea Geoana a pierdut miercuri functia de presedinte al Senatului, dupa ce marti seara a fost exclus din PSD. Decizia de miercuri a fost luata de colegii sai senatori, cu 112 voturi pentru, 2 impotriva si 5 abtineri.

#Ponta Geoana excludere PSD, #Ponta Geoana presedinte Senat, #Geoana exclud PSD , #Mircea Geoana