Ponta: Vad ca Geoana "il iubeste" din nou pe Antonescu

Joi, 15 Iulie 2010, ora 21:32
2822 citiri
Ponta: Vad ca Geoana "il iubeste" din nou pe Antonescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat joi in sedinta CEx pe fostul lider al partidului si candidat la prezidentiale, Mircea Geoana, spunand ca acesta il "iubeste" din nou pe presedintele PNL, Crin Antonescu, uitand cum a fost "injurat" in campanie de acesta.

Ponta a sanctionat anumite iesiri publice ale lui Geoana, in care acesta sustinea o apropiere de liberali si chiar incheierea unei aliante cu acestia.

"PNL este si va ramane un partid de dreapta mult mai mic decat PSD si toata aceasta agresivitate din ultima perioada este o strategie politica din punctul nostru de vedere daunatoare. Nu inteleg de ce liberalii in ultimele zile au fost mai preocupati sa ne injure pe noi decat pe Basescu si pe Boc. Nu am inteles povestea aia ca nu ne aliem cu fostii fesenisti. Eu nu am fost fesenist, dar ii respect pe cei de aici care au fost si nu cred ca trebuie sa primim lectii de la liberali pe aceasta tema", a spus Ponta.

"Vad ca domnul Geoana a uitat cat de tare l-a injurat Crin Antonescu in alegeri (campania pentru prezidentiale, n.r.). Acum, ca un bun crestin care este domnul Geoana il iubeste din nou pe domnul Antonescu, eu nu-l iubesc, si nu nici nu cred ca e cazul sa ne facem foarte mari griji de ce se intampla cu PNL", a afirmat liderul PSD.

Mircea Geoana nu a fost prezent la sedinta PSD ce s-a tinut la Bascov.

De asemenea, el le-a cerut liderilor din cadrul CEx sa renunte la orice alianta cu PDL la nivel local, si sa nu ia exemplul PNL, care la Baia Mare a incheiat o alianta cu PD-L pentru a impune schimbarea viceprimarului PSD.

"Incercati sa faceti orice fel de alianta numai cu PD-L-ul nu. Daca mai avem aliante (cu PD-L) in teritoriu este o chestie neserioasa. Va rog ca in fiecare zona locala unde mai e nevoie de alianta sa incercati sa opriti - in cele doua-trei locuri unde se mai intampla chestiunea asta", a solicitat Ponta.

Ponta: Nu cred ca liberalii au spus ca ne-am inteles cu Basescu

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat joi ca nu o sa accepte "magarii" de la liberali, cum ar fi afirmatiile ca el s-a inteles cu presedintele Traian Basescu, dar crede ca a fost vorba de o "soparla bagata" pentru ca PNL si PSD sa se certe.

Afirmatiile lui Ponta au venit dupa un discurs al liderului onorific, Ion Iliescu, care l-a caracterizat pe Crin Antonescu ca fiind "obraznic" ca un "pustan".

"Eu va recomand ceva si mai simplu. Haideti sa vorbim despre Boc si de Basescu. Liberalii, asta e, nu o sa accept magarii de la ei de genul ca ne-am inteles cu Basescu, ca nu cred ca ei ne pot da lectii pe tema asta, dar inca odata cred ca nu e adevarat. Cred ca a fost o soparla bagata, ca sa ne mai certam. Eu chiar va recomand si ca de obicei voi da primul exemplu personal: eu ii am ca inamici pe Basescu si pe Boc, pe PD-L. Ce face PNL in rest... Nu sunt de acord cu ce s-a intamplat la Baia Mare (unde, potrivit secretarului general PSD, Liviu Dragnea, PNL a incheiat o alianta cu PD-L la nivel local - n.r.), dar aia putem discuta mai putin in public si sper, poate la un moment dat gasim o solutie in acest sens" a spus Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, suspecteaza un aranjament intre Victor Ponta si presedintele Traian Basescu. Cel putin asa le-a spus liderul PNL colegilor sai de partid, la sedinta Biroului Politic Central de marti, sustin jurnalistii de la Gandul.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Victor Ponta Crin Antonescu, #dusman Traian Basescu , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza next777
next777
rank 1
OK,SI ESTI GELOS C.U.R MARE MIC IN UMERI SI CU CAP DE GAINA
Poza sanziana
sanziana
rank 5
Si nu-ti ajunge Nastase?