Ponta: Daca Mitrea nu intelege politica noastra, drumurile se vor desparti

Sambata, 29 Mai 2010, ora 09:52
3164 citiri
Ponta: Daca Mitrea nu intelege politica noastra, drumurile se vor desparti

Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca pentru un eventual parteneriat cu PNL nu este nevoie de serviciile lui Miron Mitrea.

"Noi am votat toate motiunile PNL, ei au votat toate motiunile PSD. Nici nu a fost nevoie sa ne intelegem. Am votat aproape de fiecare data impreuna, cu mici exceptii, cum a fost Legea lustratiei. Nu cred ca avem nevoie de domnul Mitrea sa ne puna la masa.

Este o tema falsa, care sa acopere si sa dovedeasca faptul ca opozitia in loc sa se lupte cu Emil Boc si Traian Basescu isi aranjeaza scaunele si functiile. Iar daca domnul Mitrea nu va intelege acest lucru, drumurile noastre se vor desparti", a afirmat Victor Ponta, pentru Agerpres.

Liderul PSD a exclus o singura alianta in viitor, respectiv cea cu PD-L. Victor Ponta a contestat insa vocile din partid care cer o alianta imediata cu PNL.

Mitrea isi doreste ca PSD si PNL sa infiinteze "Alianta pentru Salvarea Romaniei"

"Care sunt vocile alea? Domnul Mitrea? Care ne-a convins sa ne aliem cu PD-L in decembrie 2008? Acum a schimbat o litera si e PNL. Oamenii au nevoie de altceva decat de aranjamente intre partide pentru functii. Au nevoie de solutii. Este un subiect fals si Traian Basescu isi freaca mainile de bucurie vazand ca discutam despre asa ceva", a spus Victor Ponta.

Intrebat daca exclude orice fel de alianta pana la alegerile din 2012, liderul PSD a declarat: "Nici vorba de asa ceva. Singura alianta pe care o exclud este cu PD-L. Dar lucrurile nu se discuta asa si nici nu este momentul in care oamenii asteapta de la noi solutii si sa-i blocam pe cei de la putere.

Vad ca noi iarasi incercam sa ne facem niste aranjamente pentru functii. Pentru ce? Sa-l pun din nou pe domnul Vosganian la Economie sau pe domnul Mitrea la Transporturi? Nu. Eu daca sunt lider al partidului sunt ca PSD sa isi faca datoria fata de cei care ne-au ales, si nu fata de sefii PSD-ului care eventual nu mai pot sa stea fara functii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Victor Ponta Mitrea, #Ponta Mitrea alianta PNL, #PSD alianta PNL , #Miron Mitrea