Ponta: Basescu a preluat acuzatiile lui Valer Marian, ca sunt homosexual si mi-am ucis tatal

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 22:28
6324 citiri
Ponta: Basescu a preluat acuzatiile lui Valer Marian, ca sunt homosexual si mi-am ucis tatal

Premierul Victor Ponta afirma ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au preluat acuzatiile senatorului Valer Marian, care a spus despre el nu doar ca e ofiter acoperit, ci si ca este homosexual si ca si-a omorat tatal, liderul PSD aratand ca a considerat ca nu trebuie sa raspunda unor astfel de atacuri.

"Traian Basescu si Klaus Iohanis au invocat acuzatiile, afirmatiile unui coleg senator, Valer Marian. Am zis ca nu raspund la ele, am crezut ca nu trebuie sa raspund, pentru ca Valer Marian nu a zis doar ca sunt ofiter acoperit - lucru de care, daca as fi fost, as fi fost mandru - a spus si ca mi-am omorat tatal, care a murit in 1992 de cancer si orice om s-ar fi gandit la un parinte pe care l-a pierdut, si nu sa raspunda. A zis si ca sunt homosexual si, slava Domnului, copiii mei nu m-au intrebat ce inseamna sau daca este adevarat", a declarat, miercuri, la Targu Jiu, Victor Ponta.

El a aratat ca intelege sa nu raspunda unor astfel de acuzatii, chiar daca ele au fost preluate de Basescu si de Iohannis, despre care a spus ca ar trebui sa aiba mai multa responsabilitate.

Ponta, o noua reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: Merge cu Iohannis, au o alianta publica (Video)

Ponta a spus ca Basescu si Iohannis nu il pot atinge cu adevarat prin astfel de "mizerii".

"Acolo unde suntem loviti cu asemenea arme, de fapt suntem mai puternici. Ce spun Basescu cu Iohannis de familia mea, de mine, eu cred ca ma uit la oameni din jurul mesei si stiu ca toti au patit la nivelul lor ce am patit si eu la nivel national. (...) Basescu pana acum m-a acuzat ca sunt corupt, plagiator, tradator, pisic, alt animal. Acum, ca m-a facut ofiter al SIE, nici nu mi se mai pare o jignire dupa tot ce a zis. Faptul ca m-a facut in toate felurile m-a facut mai puternic", a spus Ponta.

El a aratat ca este foarte dezamagit de faptul ca Iohannis a inceput, marti, sa foloseasca acelasi limbaj ca Basescu.

"Sunt foarte dezamagit, ieri (marti, n.red.) am vazut ca Iohannis a inceput sa foloseasca acelasi limbaj ca Basescu, copy-paste, dar tot nu raspund in acelasi fel. (...) Dansii or sa ma tot insulte, injure si sa descopere (lucruri, n.red.) de acum 15 ani - 20 de ani", a spus Ponta.

El a dat un alt exemplu, aratand ca in cursul zilei de miercuri unul dintre "ofiterii descoperiti ai lui Basescu" afirma ca este organizator al Revolutiei din 1989.

"Aveam 17 ani atunci. As fi fost mandru de mine, va dati seama. Numai Ceausescu era revolutionar la 15 ani. Eu nu cred ca trebuie sa raspund la aceste aberatii. Am dat aceste exemple dure ca sa intelegeti in ce situatie se afla familia mea care trebuie sa afle zi de zi asemenea lucruri. Eu nu am atacat pe cineva pe considerente legate de cum arata, ce familie are etc", a mai spus Ponta.

Citeste si:
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Preşedintele PNL Bucureşti, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, a spun sâmbătă, 22 ianuarie,despre greva de la STB că este „ilegală, imorală şi penală”. Esilul susține că acest...
Caznele meritocrației! Noul secretar de stat din Ministerul Digitalizării e specialist în cazane de abur
Caznele meritocrației! Noul secretar de stat din Ministerul Digitalizării e specialist în cazane de abur
Tudor Prisecaru a fost numit vineri în funcția de secretar de stat în ministerul Cercetării și Digitalizării, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă. Potrivit CV-ului, Prisecaru este...