Ponta, ofiter acoperit Ironii la adresa premierului: Spion, James Bond, agentul 00Laptic

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 21:53
5922 citiri
Ponta, ofiter acoperit Ironii la adresa premierului: Spion, James Bond, agentul 00Laptic
Foto: Facebook/ Mihail Neamtu

Presedintele partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, il numeste pe prim-ministrul Victor Ponta "agentul 00Laptic", dupa ce presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul ar fi fost ofiter acoperit al SIE.

"Adevarul este ca, atunci cand te gandesti ca unul ca Ponta a fost spion, James Bond, agentul 00Laptic, nu poti decat sa te tavalesti de ras. Asta e elita care proteja tara de amenintari externe? Romania a avut mare noroc...", a scris pe Facebook Mihail Neamtu.

Ponta, ofiter acoperit Dreapta politica fierbe: Sa plece imediat de la Guvern, sa nu mai candideze!

Acesta a fost printre primii politicieni care au avut o reactie dupa dezvaluirile facute marti seara de seful statului.

"Traian Basescu a spus intregii lumi adevarul de care avem nevoie. Democratia nu exista fara separatia puterilor Statului. Nu poti fi procuror si ofiter in acelasi timp. Nu judecator aflat sub comanda cvasi-militara. Serviciile trebuiau aduse sub controlul civil si asta a facut Presedintele Traian Basescu!", a scris atunci pe Facebook Mihail Neamtu.

Ponta, ofiter acoperit: Lui i se cere demisia, Basescu este trimis la psiholog

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca prim-ministrul Victor Ponta ar fi ofiterul acoperit la care s-a referit in repetate randuri inainte de inceperea campaniei electorale pentru Presedintia Romaniei.

"Zambeste acum, cand e prim-ministru, ii merge, dar cand va fi presedinte, nu ii va merge. Ponta trebuie sa recunoasca (sic!) ca in '97-2001 a fost ofiter acoperit al SIE. (...) Ceea ce explica si propulsarea lui de la Parchetul de la Judecatoria Sector 1 la Curtea Suprema de Justitie", a spus seful statului, intr-o emisiune la Realitatea TV.

De asemenea, Basescu a mai acuzat ca fostul director al SIE Teodor Melescanu a fost "complicele" lui Ponta, initiind o hotarare de guvern care ii proteja pe fostii ofiteri.

F.N.

#Mihail Neamtu Ponta ofiter acoperit, #Neamtu Ponta agent acoperit, #Ponta ofiter acoperit SIE , #ofiter acoperit