Ziare.com

Ponta a plagiat, a decis Universitatea Bucuresti - Vezi toate documentele

de Camelia Badea
Vineri, 20 Iulie 2012, ora 15:26

   

Ponta a plagiat, a decis Universitatea Bucuresti - Vezi toate documentele
Materialele realizate de Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti in cazul auto-sesizarii referitoare la acuzatiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta au fost publicate pe site-ul institutiei pentru a putea fi consultate.

Ele au fost prezentate vineri, 20 iulie 2012, in cadrul conferintei de presa.

Universitatea Bucuresti: Victor Ponta a plagiat texte si idei

Ponta a plagiat, a decis Universitatea Bucuresti - Vezi ce risca premierul

Pe site-ul Universitatii Bucuresti au fost publicate Punctul de vedere al Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, o anexa cu procedeele de plagiere, lista paginilor din teza cu texte reproduse fara respectarea regulilor de citare, din cele patru lucrari stiintifice-sursa, precum si analiza comparativa dintre sursele primare si fragmentele din teza de doctorat a dr. Victor Ponta.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7494 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
79 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Ponta trebuie sa isi dea demisia!

Bun foarte bine, comisia academica a decis corect, nici nu avea cum sa nege un plagiat atat de clar.Ce ne facem, trebuie sa ajunga la ministerul invatamantului si de acolo sa se prezinte decizia finala !Stiind ca ministrul invatamantului este supusul lui ponta.V a avea asta sange in instalatie sa fie corect?Asta e intrebarea cea mare.

 

Nu mai inteleg nimic!!!

Unii spun ca este plagiat,altii nu;care-i adevarul!?De ce nu a fost verificata lucrarea de o comisie formata din specialisti straini!?Asa nu ar mai fi discutii si speculatii!

 

@ANGELICA TABACARU & "De ce nu a fost verificata lucrarea de"

straini?
Pai deja a fost verificata cu softuri anti plagiat si s-a constatat ca este plagiata, concluzia a fost publicata in revista americana Nature.
Domnul Ponta a contestat concluzia revistei Nature si atunci CNATDCU a incercat sa se pronunte dar ministrul Interimar Liviu Pop a desfiintat comisia chiar in timp ce aceasta isi exprima concluziile!
Ministerul Educatiei a numit alta Comisie De Etca care sa-i analizeze lucrarea domnului Ponta.
Fiind in joc prestigiul sau, Universitatea Bucuresti si-a facut propria comisie care s-a apucat sa verifice iar Comisia de la Facultatea de Drept si-a declinat competenta!
Oricum, domnul Ponta nu va demisiona pentru vina de a fi plagiat, asteapta sa fie invinuit de ceva mult mai grav si spera sa ramana in fruntea guvernului inca 4 ani!

Stimata Doamna,

Credeti ca romanii nu pot fi cinstiti si impartiali?! Uitati-va la membrii aceste Comisii, la acel domn care a demisionat din functia de Decan al Facultatii de Drept, aveti indoieli in privinta impartialitatii lor, credeti ca asemenea oameni poti fi influentati politic? Suntem cumva in prezenta unui meci de fotbal si ne este frica ca albitrii sa nu fluiere obsaid la golul egalizator? Aici este vorba de fapte doamna, de probe care nu pot fi combatute sau apreciate subiectiv.

punem ramasag ca scapa cu... "fata umana"

abramburica are grija de copylotru,de,ca el a repromovat-o in fonctie de sinistra a dottoratelor!!!?

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor