Editorial Tara furtului-rasare, caci premierul ne da mancare

Marti, 26 Februarie 2013, ora 22:11
3293 citiri
Editorial Tara furtului-rasare, caci premierul ne da mancare
Foto: mediasinfo.ro

Am trecut cu vederea toti, deoarece suntem prea slabi sa avem constiinta, ne-am impacat cu ideea ca lucrarea de doctorat a premierului contine peste o suta de pagini copiate din alte lucrari stiintifice si nici macar nu ne mai doare undeva.

Daca nu ne atinge la mancare sau la rate, purtam cocoasa in spinare pana cand ne tine cald, iar cand vrea cineva sa ne-o ia ii bagam unghia in gat. Ei nu chiar, dar nu suntem departe.

Ne-a intrat in piele, coabitam cu impacarea (si iertarea, ce popor crestin!), nu ne mai revolta ipocrizia, am transformat-o in virtute. Iar dezvaluirea potlogariilor nu are nicio valoare, caci depinde cine-o da in gat.

Astfel ca demersul bietilor nefericiti de la B1, care au prezentat lucrari de licenta ale unor stomatologi care au copiat toti, dar toti, din acelasi trunchi, unii fara macar sa schimbe titlul, va fi tratata probabil cu un dispret aidoma celui aratat pe vremuri de Ion Iliescu celor care-si cereau proprietatile furate de comunisti.

Caci daca B1 e "basist", desigur ca are o agenda ascunsa, prin urmare este un post nefrecventabil de catre deonotologii din zona de influenta a USL, ca sa fiu bun si iertator. Si daca maine arata un lant de pedofili condus de un liberal, de pilda, colegii de la PNL vor demonstra ca baietii si-au sechestrat calaii. Sau ca liberalul a fost intai la PDL, deci...

Atat de putred este trandafirul pe care toti si-l pun in piept marturisindu-si sufletul de ghiocel hardcore!

Cat de penibila este tara unde un grup de jurnalisti dezvaluie cateva lucrari identice de licenta, daca premierul, invatat la scoala unuia crescut la scoala unde proprietatea e un "moft", este pe zi ce trece mai surazator! Si de ce nu ar fi, daca fiecare 24 de ore care trec aseaza cate-o caramida a uitarii peste rusinea de-a fi plagiat si o transforma in cantitate neglijabila?

Daca exclusivitatea ar fi purtat marca Antena 3 sau RTV, sa te tii circaraie! Dar povestea de la B1, unde pana la proba contrara este pus la zid un dascal banuit ca apartine de zona de culoare pesedista, trebuie ridiculizata. Caci a intervenit telefonic si Daniel Funeriu, pornit acum ceva vreme la oaste, pentru cine are o farama de obraz sa o recunoasca, impotriva clanurilor si mafiilor din universitati. Deci e doar o isterie interesata.

Dar cazurile exista. Si sunt doar o maslina. Deocamdata este vorba despre dentisti, dar daca se va demonstra ca 70 la suta dintre lucrarile de licenta de la Medicina din ultimii 25 de ani sunt furate, iar autorii au ajuns sa repare inimi, ficati si mate, societatea nu va tresari nicio secunda.

Premierul Romaniei, cel mai important director al tarii, are un titlu academic furat din cotetul gainilor. Deci sa traiasca, la multi ani!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#lucrari plagiate medicina dentara, #Ponta plagiat doctorat, #plagiat Romania indiferenta , #plagiat