Lazaroiu, despre plagiatul lui Ponta: Nu vad unde este razboiul cu Basescu

Joi, 21 Iunie 2012, ora 00:48
2365 citiri
Lazaroiu, despre plagiatul lui Ponta: Nu vad unde este razboiul cu Basescu
Foto: Facebook

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza scandalul in care este implicat premierul Victor Ponta privind plagierea lucrarii de doctorat si se intreaba unde este razboiul cu presedintele Traian Basescu.

"Urmaresc cu mare atentie dezbaterea publica pe marginea cazului de plagiat in care este implicat premierul. Se vorbeste mult de 'razboi intre Basescu si Ponta'. Dar inca nu vad unde e razboiul", scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook intr-un text publicat miercuri.

Borbely il sustine pe Ponta: Scandalul de plagiat e pur politic, Basescu stia ceva

"Se vorbeste despre 'dosare si santaj' cand de fapt e vorba de informatii publice: teze de doctorat, carti... Vad profesori universitari (nu politicieni) care schimba definitia plagiatului. Hm... Pana acum, foarte trist...", conchide Lazaroiu.

Victor Ponta si-a plagiat mai bine de jumatate din lucrarea de doctorat, sustin surse anonime citate de publicatia Nature.com.

"Prim-ministrul Victor Ponta este acuzat ca a copiat sectiuni intregi din lucrarea sa de doctorat in drept, aparuta in 2003, din publicatii aparute anterior, fara a face referintele corespunzatoare", scrie Nature.com.

A.T.

#Sebastian Lazaroiu Victor Ponta plagiat, #Victor Ponta acuzat plagiat, #Victor Ponta plagiat doctorat , #plagiat