Ziare.com

Ponta a plagiat - Consiliul de Atestare propune retragerea titlului de doctor

de Irina Olteanu
Vineri, 29 Iunie 2012, ora 23:55

   

Ponta a plagiat - Consiliul de Atestare propune retragerea titlului de doctor
Academicienii care compun Consiliul de atestare a diplomelor au decis, vineri, ca Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat.

Cu toate acestea, verdictul nu are nicio valoare, dupa cum a anuntat ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, aratand ca la orele diminetii Consiliul a fost desfiintat oficial.

Ordinul pentru desfiintarea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a fost publicat vineri dimineata in Monitorul Oficial. La scurt timp de la publicarea in M.O., ordinul a fost retras pentru aproximativ un sfert de ora.

Desi a fost desfiintat, Consiliul a continuat verificarea acuzatiilor de plagiat la adresa premierului Victor Ponta. Membrii s-au intalnit de urgenta, la ora 10.00, inainte de publicarea in Monitorul Oficial a ordinului ministrului interimar Liviu Pop de a dizolva actuala componenta a Consiliului.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor in cazul posibilului plagiat al lui Victor Ponta

19:10 - "In mod evident a parut o lupta a unui subaltern zelos a lui Ponta cu o structura care a incercat sa se pronunte asupra acestei situatii", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV.

18:52 - Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca spera ca ministrul desemnat al Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa nu recurga la actiunile "regretabile" ale interimarului Liviu Pop si ca va "va lua in serios semnalul dat de Consiliul format din academicieni, din savanti cu o reputatie exceptionala", arata NewsIn.

18:06 - Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze decizia consiliului si desfiintarea sa. Acesta a fost instiintat de jurnalistii romani de la Bruxelles care a fost decizia Consiliului de Atestare a Diplomelor, insa nu a dorit sa spuna nimic.

17:35 - Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, ca Victor Ponta trebuie sa-si tina cuvantul si sa demisioneze din fruntea Guvernului, dupa ce Consiliul de Atestare a stabilit ca teza de doctorat a premierului este "copypaste"

17:30 - PDL a anuntat ca va contesta in instanta ordinul ministrului Liviu Pop de a desfiinta Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

17:28 - Site-ul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare nu mai poate fi accesat.

17:25 - Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat la Digi24 ca toate deciziiile luate vineri a Consiliului General al CNATDCU sunt nule, deoarece nu a fost intrunit cvorumul de 14 membri.

17:20 - Flavius Baias, fostul decan al Facultatii de Drept, care a demisionat tocmai din cauza faptului ca in consiliul facultatii s-a votat impotriva examinarii acuzatiilor la adresa premierului, a declarat la Digi 24 ca decizia ca Victor Ponta a plagiat nu poate fi pusa sub semnul intrebarii.

"Mie mi se pare ca aceasta chestiune trebuie discutata foarte serios si nu cred ca imprejurarea ca Consiliul a fost dizolvat poate pune sub semnul intrebarii aceasta decizie", s-a aratat de parere acesta.

17:16 - "Teza de doctorat a fost analizata numai din al doilea punct de vedere. Nu trebuie sa fii specialist in drept ca sa detectezi ca au fost preluate texte fara a fi citate", a afirmat Andruh.

17:11 - Marius Andruh, presedinte Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, a declarat ca plagiatul in cazul texei de doctorat a lui Victor Ponta se rezuma la 85 de pagini de tip copy/paste. Andruh a precizat in explicatiile date ca exista mai multe tipuri de plagiat: cel subtil si cel copy/paste.

Consiliul cere retragerea titlului de doctor: Ponta a copiat 85 de pagini integral, inclusiv concluzii

17:07 - Potrivit Consiliului de Atestare, Ponta a plagiat 85 de pagini integral.

17:05 - Consiliul de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a decis vineri in unanimitate ca teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat si a propus ministerului retragerea titlului de doctor detinut de premierul Romaniei. Decizia a fost luata cu 13 voturi pentru, 0 impotriva si 0 abtineri.

16:55 - Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a refuzat sa discute prea mult decizia Consiliului de Atestare a Diplomelor, care a decis ca teza de doctorat a premierului Victor Ponta e plagiat.

"Nu pot sa ma pronunt pe aceasta tema, sunt in Azerbaidjan de 3 zile (...)am alte preocupari, sunt la o reuniune de fosti, actuali sefi de state si guverne, dezbatem problemele lumii actuale, energie, transferul acestor resurse la distanta..." a spus fostul sef de stat, pentru Ziare.com.

Iliescu, despre plagiatul lui Ponta: Am alte preocupari

16:40 - "Cred ca ar trebui facuta o comisie din exteriorul Romaniei, undeva de pe Luna adusa, pentru ca toata lumea isi da cu pararea", a declarat Liviu Pop.

16:25 - Potrivit fostului ministru al Educatiei, Catalin Baba, "acest Consiliu trebuie sa ia decizia in cazul Ponta. Trebuie sa existe o structura care sa se pronunte asupra plagiatelor. Din punctul meu de vedere este clara. Chestiunea este cat se poate de clara. Romania nu poate sa mearga inainte cu aceasta problema. Este mai grav decat scandalul diplomelor false".

16:10 - "Este un document care va fi trimis ministrului, s-a lucrat foarte mult la el(...) Mi se pare grav ca acest Consiliu a fost demis abuziv(...)Nu o facem pentru noi, pentru ca am tine neaparat sa ocupam aceste posturi. Am ocupat aceste pozitii onorific, neremunerati. Am considerat ca suntem utili penstru scoala romaneasca(...) Dar cand am fost demisi prin aceasta metoda abuziva, arbitrara, ne simtim jigniti. Tinem la libertatea academica, la dreptul de expresie si la demnitatea comunitatii stiintifice romanesti", a declarat Viorel Barbu pentru Realitatea TV, precizand ca nu mai doreste sa faca parte din acest Consiliu caruia i s-au abrogat din prerogative si care se pare ca va fi subordonat Ministerului Educatiei, ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum.

16:00 - Academicianul Viorel Barbu a parasit sediul Consiliului, spunand ca votul s-a dat in unanimitate, iar el a decis sa demisioneze din consiliu, pentru ca presiunile care s-au facut astazi de catre guvern au fost "din alte vremuri".

Conform Realitatea TV, decizia CNADTCU este perfect legala, pentru ca este in conformitate cu Legea Educatiei, iar un ordin de ministru, cum este cel dat joi de Pop, nu poate modifica prevederile unei legi.

15:45 - Decizia de plagiat a fost luata in unaninimitate cu votul tuturor celor 13 membri prezenti, potrivit Romania Libera.

15:40 - Liviu Pop a acuzat ca verdictul este "orchestrat", dand de inteles ca Mircea Miclea i-ar fi manevrat pe academicienii din CNATDCU. "Astept un punct de vedere al acestui Consiliu dupa care voi lua o decizie", a spus Pop, al carui mandat se incheie in mai putin de 24 de ore.

Intrebat daca a avut curiozitatea sa se uite pe acuzatiile care i se aduc premierului, Liviu Pop a raspuns: "Nu m-am uitat pe nicio teza din acest punct de vedere. Am curiozitatea, dar nu am avut timp, am avut o saptamana infernala".

Liviu Pop: Verdictul de plagiat al Consiliului de atestare este orchestrat

15:30 - Petru Andea, fost deputat PSD in prezent membru in noul Consiliu National de Etica numit de Liviu Pop, a declarat la Realitatea TV ca CNATDCU nu are prerogative sa se pronunte in acest caz, iar Consiliul de Etica are termen 90 de zile sa ia o decizie. "Graba strica treaba", a punctat el, precizand ca la Consiliul de Etica se merge pe principiul "primul venit, primul servit". Intrebat de moderatoare de ce nu se ia o decizie mai repede, pentru ca este vorba despre premierul Romaniei, Andea a replicat "cand si-a dat doctoratul nu era premier" (2003 - n.red.).

15:07 - Consiliul de Atestare a dat un verdict in cazul Ponta: este plagiat! Raportul oficial va fi redactat si dat in scurt timp publicitatii, informeaza Realitatea TV.

Printre cei care au luat aceasta decizie se numara inclusiv presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc. Conform acestora, raportul este legal deoarece sedinta a inceput inainte ca ordinul care vizeaza desfiintarea CNATDCU sa fie publicata in Monitorul Oficial.

15:00 - Victor Ponta a tinut o conferinta de presa la Bruxelles, dar a refuzat sa raspunda la intrebarile legate de plagiat si de desfiintarea CNATDCU.

12:50 - Pop a evitat sa spuna daca o eventuala decizie a Consiliului va fi sau nu legala, precizand ca, in momentul de fata, "el nu stie cine se ocupa de analizarea tezelor de doctorat".

12:40 - Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la iesirea de la sedinta Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, ca nu a discutat despre plagiatul premierului Victor Ponta. El a mai spus ca i-a asigurat pe toti membrii CNATDCU ca "vor face parte din noul Consiliu, alaturi de alti experti din strainatate. Va exista un control al Corpului de Control".

12:25 - Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu il contrazice, pe contul sau de Facebook, pe ministrul Liviu Pop care a declarat, vineri dimineata, ca organismul care se ocupa de acuzatiile de plagiat este Consiliul de Etica, nu CNATDCU. In acest sens, Lazaroiu face referire la art 170, alin.1 din Legea Educatiei Nationale.

12:12 - Corespondentul Digi24 prezent la Bruxelles i-a solicitat un punct de vedere oficial purtatorului de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, aflat in delegatia care il insoteste pe Victor Ponta. Zaharescu a raspuns ca premierul va sustine o declaratie de presa in jurul orei 14.00, ora Romaniei, pe tema concluziilor Consiliului European, in cadrul careia va raspunde si la aceste chestiuni punctuale.

11:40 - Eugen Vasiliu, fost director adjunct la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor (ORDA), a declarat la Digi24 ca, potrivit legilor in vigoare, "plagiatul este infractiune", iar Oficiul isi poate exprima un punct de vedere daca este sesizat de cel care a fost plagiat sau la cererea organelor de cercetare penala, Politia sau Parchetul.

Vasiliu a admis: "comunitatea noastra stiintifica sufera de acest cancer al plagiatului". El a subliniat ca ORDA este organismul de expertiza in astfel de cazuri si are competente legale sa se pronunte pe astfel de subiecte. "Problema este daca comunitatea stiintifica vrea sa respecte legea(...) sau, in general, organele de cercetare penala abilitate sa vegheze la aplicarea legii", a mai subliniat Eugen Vasiliu.

Plagiatul lui Ponta: Ordinul ce desfiinteaza Consiliul apare si dispare din M.O.

11:27 - Aflat la Bruxelles, la Consiliul European, premierul Victor Ponta a fost asaltat de jurnalistii romani si straini care il asteptau la intrarea VIP-urilor rugandu-l sa comenteze decizia ministrului Pop de a desfiinta in mare graba CNATDCU. Conform Digi24, premierul le-a spus jurnalistilor "Stati putin!", dupa care a vorbit despre importanta pentru Romania a deciziilor luate in prima zi a reuniunii Consiliului European. Victor Ponta s-a intors brusc si a plecat din fata jurnalistilor romani si straini, care au ramas fara raspunsurile asteptate.

11:20 - Ordinul pentru desfiintarea Consiliului a fost republicat in Monitorul Oficial.11:12 - Flavius Baias, decan al Facultatii de Drept pana joi cand si-a depus demisia, isi explica gestul spunand ca el a votat in favoarea adoptarii unei pozitii oficiale cu privire la acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta, in timp ce majoritatea a votat impotriva.

11:07 - Ordinul pentru desfiintarea Consiliului General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a fost retras din Monitorul Oficial, informeaza Realitatea TV.

11:02 - Desfiintarea Consiliului General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, organismul care trebuia sa analizeze vineri acuzatiile de plagiat care-l vizeaza pe Victor Ponta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

10:48 - Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a mers in persoana, vineri, la sedinta Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, in care se analizeaza plagiatul premierului Victor Ponta. Seful Educatiei a declarat la intrare jurnalistilor ca a venit pentru a le spune membrilor CNATDCU ca nu au dreptul sa se pronunte daca teza de doctorat a lui Ponta e un plagiat.

Presiuni incredibile: Ministrul Pop, la sedinta unde se analizeaza plagiatul lui Ponta

10:40 - Decizia sa vine tocmai cand CNATDCU analizeaza, vineri, cazul de plagiat al premierului Victor Ponta. Realitatea TV a anuntat ca deja primii reprezentati ai corpului de control au ajuns la sedinta consiliului.

10:35 - Liviu Pop a declarat ca oamenii trimisi de el pentru a verifica activitatea CNATDU o vor controla luni, cand el nu va mai fi ministru al Educatiei, mandatul sau expirand sambata, 30 iunie.

Ministrul Pop a trimis corpul de control la consiliul care analizeaza plagiatul lui Ponta

10:25 - Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a trimis corpul de control al ministerului la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

Miclea: E un plagiat evident, miza nu e Ponta, ci credibilitatea diplomelor romanesti

9:30 - Unul dintre membrii acestui consiliu, fostul ministru al Educatiei Mircea Miclea, a declarat ca e sigur ca premierul Victor Ponta si-a plagiat teza de doctorat. "Din pacate, orice decizie a CDATCDU va fi lovita de nulitate daca ordinul ministrului Pop de dizolvare a Consiliului va aparea in Monitorul Oficial. Decizia de a schimba componenta mebrilor face un mare deserviciu Romaniei si celor care si-au luat doctoratele in tara", a mai spus Mircea Miclea.

Ponta isi da demisia daca va fi gasit vinovat de plagiat

In tot acest timp, premierul Victor Ponta se afla la Bruxelles, la lucrarile Consiliului European. Primul ministru nu are insa mandat sa reprezinte Romania, potrivit presedintelui Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat joi pentru cotidianul spaniol El Pais ca va demisiona in cazul in care va fi gasit vinovat de plagiat.

In aceeasi zi, ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a emis un ordin de ministru prin care a invalidat mandatele membrilor CNADTCU si a marit numarul lor de la 20 la 45, pentru ca un eventual verdict de plagiat dat de actualii membri ai consiliului sa fie lovit de nulitate, deoarece cvorumul va deveni mai mare.

Joi, decanul Facultatii de Drept al Universitatii Bucuresti, Flavius Baias, a demisionat. Cu o zi inainte, comisia de etica a facultatii decisese prin vot ca nu se poate pronunta in privinta plagiatului lui Victor Ponta, iar Flavius Baias avusese o pozitie contrara, sustinand ca este necesar ca facultatea la care premierul si-a luat titlul de doctor in 2003 sa reevalueze lucrarea acestuia.

Ziare.com va invita la dezbatere. Care credeti ca va fi verdictul in cazul posibilului plagiat al lui Victor Ponta? Isi va da premierul demisia daca va fi gasit vinovat de plagiat? Interventia ministrului Liviu Pop de azi din Consiliu este un abuz in serviciu?

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 39856 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
184 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Calcati in picioare absolut tot !

Sa va fie rusine ! USL-ul a depasit orice limite !!!

 

Sa traiasca domn Mecla fost ministru PDL

Servitorii pdl,au luat-o in mecla.Bine ca si-a dat demisia si Flavius Baia. Flavius Baias ,ruda cu Valeriu Stoica au praduit 420.000 de dolari, dintr-un credit de 1.200.000 de dolari. Amintim ca Traian Basescu, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au privatizat fraudulos ALRO Slatina. Toti 3 au primit comisioane consistente si incaseaza lunar importante sume de bani. Valeriu Stoica primeste in fiecare luna 20.000 de euro de la ALRO Slatina,

 

ponta a venit cu un guvern de mafioti !

------------------

 

Sa fie verificate

si tezele celor din comisia CNATDCU, pentru ca asa ar fi normal si ar avea credibilitate comisia.

Daca Basescu nu este arestat totul e gargara!

.

 

@visonair

Din cei 19 membri ai comisiei 7 sunt academicieni; eu personal nu am auzit sau citit ca unul din membrii acestei comisii sa fi fost implicat in ceva dubios.

Proverb chinez

Sa nu-ti de-a zeii sa traiesti vremuri interesante. Se pare ca noi traim din pacate vremuri interesante.

Romanii au votat in iunie !

Cum zicea Cristoiu acum cateva zile , ne-a luat dr acu' !

@Ghilotina

Inca nu. Dar daca electoratul nu se suceste pana in toamna, va fi jale mare. Eu cred insa ca este inteligent si se va suci. Altfel, marele alb ne termina. Pe toti ca nu l-am ales in 2004, pe pedelisti ca l-au bagat la zbarna.

Sa radem de El marinero :))))

Primul a lovit Basescu prin CCR, Ponta pac, a invins :) ia Monitorul Oficial. Joi premierul la Bruxelles, presedintele o da cu impiedicarea si ilegitimitatea. Zice Ponta ca demisioneaza daca se dovedeste ca a plagiat, zbang omul lui Basescu de la Educatie, Miclea, zice ca dovada e gata. Cu siguranta vor urma in fiecare zi batalii in razboiul final pentru debarcarea lui Traian Basescu. El Marinero nu se vede plecat pe mare si face orice sa scape cumva de Ponta, care-l sicaneaza destul de eficient. Precipitarea acestei confruntari este explicabila si prin nervozitatea excesiva a lui Basescu pentru ca pierde PDL, care intra pe mina buldogului neascultator. Dar si pentru ca presedintele ar dori sa nu se ajunga la ceea ce pregateste USL saptamina viitoare... Ce sa mai, o veritabila prajitura cu fiere pentru Cotroceni.

astia nu se lasa pana nu se fac de ras la nivel international!

Incredibil !
Cat tupeu !

Ceausescu nu fi trist ,
in Romania exista Partidul Comunist !

Luati atitudine!

Joseph Daul, liderul PPE (EPP) un sustinator al lui Basescu, isi permite sa-i dea sfaturi lui Ponta: Prime Minister Ponta must resign in compliance with European standards.
I s-au adresat mai multe mesaje pe pagina lui de facebook:

Florin Atreides “Dear mister, why don't you mind your own business? In Romania, except a very small number of idiots, supporters of basescu and boc, everybody understand the game you play and do not give a dam on your opinions. When basescu and boc were changing the laws according to their interests (they were world champions at this sport) you were not worried at all, right? By the way, I understand that your’s party’s congress or something is supposed to be in Romania? Well, maybe you should find another place, you are not welcome here."
Florin Atreides “I forgot something: Macovei, out of the EP!"
Bulan Cornel “Mister Daul, "plagiarism" of our premier is a lying to President Basescu, the most murderer, drunk and sick mind of our history... the romanian people no longer want... The only thing what do is to add the feud between romanians.You have no idea what happens in Romania, the president Basescu want a stalinist state, like in 1950s... Soon we will dismissed him..."
Vir Dextrogir "Mister Daul, will you resign if a scientific jury will deny any plagiarism of Ponta?"
Vir Dextrogir "Mister Daul, will you resign if the president Basescu, the most hated man in Romania, heavily supported by EPP, will be convicted by criminal law?"

Daca sunteti de acord, dati like. E o forma de presiune utilizata in UE, dar pe care romanii nu prea o practica. (Sunt acolo si mesaje anti-Ponta, de la securisti din Romania)

http://www.facebook.com/joseph.daul

Traian Basescu a inceput numaratoarea inversa: 90, 89, 88…

.

De acord !

Intr-un interviu acordat publicatiei "Gazeta de Cluj", aparut in numarul din 11
iulie 2002, fostul ministru al educatiei si cercetarii, Mircea Miclea, a
raspuns afirmativ la intrebarea "Ati incercat droguri psihedelice?". Afirmatia
transanta a acestuia a surprins-o pe autoarea interviului, Oana Marginean:
"Sigur ca am incercat, succesul terapiei este legat de asta. Dar nu pot sa spun
ca mi-a placut in mod special vreunul dintre ele. Imi place mai mult bautura,
tenisul si femeile".

Cuum ? Il desfiintara ? Nu se poate ,sariiiti !dictatura ne paste !!

....nu vrem sa ni se faca ,bine cu sila !!!! ...:)))

 

Noi insistăm...

...ca inainte de "plagiatul" lui Ponta să recunoască că:

Lucrarea de doctorat a procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, este un plagiat.

Lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi este un plagiat prin copiere la ordin.

In decembrie 2011, Laura Codruta Kovesi a sustinut la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universității de Vest din Timisoara teza de doctorat cu titlul Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal. Laura Codruta Kovesi a fost insotită de un cortegiu de sustinători in frunte cu George Maior, directorul SRI si Marius Iacob, procurorul general adjunct. Procurorul general al Romaniei a primit pentru această lucrare calificativul Magna Cum Fraude.

Lucrarea Codrutei Kovesi este un plagiat incepind chiar de la prima propozitie. Prima frază din lucrarea procurorului general este următoarea: "La inceputul secolului XXI, crima organizată a devenit unul dintre pericolele cele mai grave la adresa existenței, stabilității si continuității societăților statale din cauza transformării grupurilor infracționale primitive de tip mafiot in adevărate intreprinderi criminale, cu scopul de a se opune autorităților statale si de a teroriza intreaga comunitate prin exacerbarea violenței, diversificării modurilor de operare, a diversificării structurilor de tip criminal si comiterea de infracțiuni din aproape intregul spectru al infracționalității". Aceasta reproduce cuvint cu cuvint, fără să citeze, prima frază din studiul Lupta societătii organizate impotriva criminalitătii organizate publicat de Col. (r) prof. dr. Ion Dragoman si Drd. procuror Aurel Mihai Ciorobea in Buletinul Universitătii Nationale de Apărare "Carol I" in nr. 2 din 2007, cu patru ani inainte ca Laura Codruta Kovesi să-si sustină teza de doctorat.

Liquidați șeptelul portocaliu-verzuliu!†††††††

Bine, Ionica, ti-ai facut numarul . Urmeaza.....

.... si dipl9oma de doctorat a lui Dan Voicuolescu.

Te rog......un comentariu, ca tot esti tare-n clanta.

Si eu insist

si-ti spun ca,pentru a-ti argumenta opinia,nu inlocuiesti un rau cu altul pentru a-l albi pe primul.

Cine il vrea mort pe Victor Ponta ?

Panica a pus se pare stapanire pe oligarhiile si mafiile care au alimentat pedeleul in ultimii ani. S-a intervenit pana la cel mai inalt nivel de catre asfaltatori, capusele Hidroelectrica, abonatii la licitatiile publice, directorii din companiile de stat cu salarii de zeci de mii de lei: cum sa pierdem noi privilegiile?

ATZi AUZiT, MAi PORTOCALiiLOR ???

Cica Huidu a omoorit 3 bucatzi bipezi.
Definitiv!...

Pot sa calc si eu pe cap citziva politruci lefegii pupinbasishti tradatori de neam si tzara?!?
Ca simt nevoia...
E voie?...

Pe mine nu ma intereseaza "plagiatul" nimanui...
22 de ani nu v-a frecat pe nici unul grija asta pina n-a dat "startul" sceleratul Tri-cocenean!
Preshul chirias de la Cotroceni de unde o fi plagiat in alea 20 de pagini de la licentza de ... 3 ani???

Eu vreau ca tzara asta sa fie condusa bine!
Si asta nu e treaba nemernicului natzional!
E doar treaba Guvernului Romaniei...
Oricare ar fie el.
Poate sa fie condus si de ... Ginghis Han, cu licentza plagiata din ... Nietzsche!

Sa stea dreaku in palatul lui si sa faca sluj cu uneltele lui pdl-iste pseudo-umane...

Am eu o vaga banuiala ca dupa ce pica bolnavul de putere, lumea o sa-i smulga hainele de pe el.
Si nu in scop de ... moashte!

Scandalul in presa aplagiatului lui Victor Ponta,costa 45mild euro,

intre 2008-2012 guvernarea crimial-mafiota PDL-Udrea-Basescu-Boc au indatorat tara cu peste 45 mildr. de euro, bani disparuti fara urme,bani de care ,in fapt teorisdtul international Basescu Traian ii foloseste pentru a avea de partea sa mass-media occidentala in distrugerea actualului guvern al Romaniei.Toti ziaristii straiuni UITA ca Basescu traain este categoric acuzat de complicitatea de catre EDA,dra si de procurorii americani,in dosarul viktor Bout,ziaristii occidentali uita ca Basescu Traian a transformat Romania in unica tara cu risc de infoemtare,ca crimianlul sadic securist Basescu Traian omoara cu bestialitate sute de romani.
In nov.2008 datoria reala exterma a Romanniei era de 54,3 mild.euro,iar la finele lui 2011 mafiotul Basescu traian o dublase la 98,987 mildr. euro si aceasta nu era nimic dar vroia cu complicitatea colonelului/PDL MR Ungureanu sa -si insuseasca cu aurul, si gazul de sist romanesc.Daca Basescu si stalinist-infractorii lor distrug actuala guvernare ropmanii ies in strada.

Pe mine ma intereseaza subiectul.

Cum ii poti acorda credit unui plagiator,altfel spus,hot?
Ma intereseaza perceptia lumii stiintifice si academice internationale despre tara mea.
Da,ma intereseaza si cum gestioneaza treburile tarii guvernul actual.Numai ca primul ministru si-a petrecut timpul pe la teneviziuni dand declaratii peste declaratii ,ranjind falos ce mare si tare este el.

 

plagiatul e clar

pentru oricne vede semne pe hartie, singur aconditie e sa nu fii orb. Ponta nu demonstreaza ca nu e plagiat, ci preia monitorul oficial si desfinteaza comisia. Asta demonstreaza si mai clar ca nu se poate apara si vrea sa fure ca de fiecare data. Distractiv e ca nu pricepe ca plagiatul nu se poate acoperi, dar in acelasi timp demonstreaza si coruptia generalizata din psd, faptul ca singurul lor scop este desfintarea statului de drept si intoarcerea la feudalism, cu uslisti mari boieri. Halucinanta evolutie chiar pentru niste hoti cu minte putina ca uslisti, iar ministrul educatiei e mai penibil ca grajdan.

Ponta a plagiat!

Ponta a plagiat! Cum el a decolat la Bruxelles ignorind hotarirea CCR si sabotind Monitorul Oficial, tot asa ignoram si noi Monitorul Oficial si decizia un minstru de paie interimar, pus acolo cu misiunea clara de a sabota decizia acestei comisii!
Ponta este un infractor, plagiatul este infractiune! Sa fie trimis in fata instantelor, sa vedem daca si de data asta ignora o condamnare si spune ca el nu merge la puscarie pentru ca i se filfiie de judecatori, ca-i schimba imediat!

Un neica nimeni,Pop, nu poate desfiinta o comisie a Academiei.

Aceasta nu este ,,jucaria,, lui Ponta si a lui Pop.
Verdictul e corect si legal !

Ponta ! Astept anuntul ca ai demisionat !

DEMISIA !

Mongolidul iresponsabil trebuie sa plece imediat, Romania nu-si mai poate permite astfel de "aventuri" !

Plagiatorii lui Basescu :)))

Mircea Miclea, acuzat el insusi de plagiat in trecut, da verdictul in cazul doctoratului lui Ponta.

Ce nu spune fostul ministru al Educatiei este ca el insusi a fost acuzat de plagiat in trecut.

Mircea Miclea a fost acuzat in 2005 ca a copiat in "Psihologie cognitiva" pasaje din lucrarea unui autor american.

 

Ce foloase materile are V.Ponta de pe urma "doctoratului"?

Ne pierdem in lucruri marunte in timp ce Basescu Traian si complicii lui continua distrugerea Romaniei.Foarte grav este ca in 2011 in timp ce era sef la SIE ,MR Ungureanu cel ce asteapta ca o hiena sa redevina "primministru "ERA si membru PDL si primise si grad de colonel/terorsit pe lsitele KAKI ale lui Oprea Gabriel/Basescu Traian.Ce alte fapte de inalta tradare a savarsit MR Ungureanu ca membrual gruparii de crima organizata PDL-Basescu!??
Lista kaki a PDL": Robert Turcescu, Alexandru lazescu, Sorin Blejnar, Mihai Razvan Ungureanu, Liviu Negoita s.a - colonei PDL in MApN, facuti de generalul Oprea…"la apelul bocancilor"!

http://www.ziarulring.ro/stiri/43007/lista-kaki-a-pdl-robert-turcescu-alexandru-lazescu-sorin-blejnar-mihai-razvan-ungureanu-liviu-negoita-sa---colonei-pdl-in-mapn-facuti-de-generalul-opreala-apelul-bocancilor

Fudulia si spor 15% la salariul de baza

Romanul daca nu e fudul...
Acum intelegem de ce Ponta s-a zbatut atat de mult sa mearga acum la Consiliul Europei. Pe urmatorul s-ar putea sa nu-l mai prinda ca Prim Ministru.

poate sa fie rpofesor in universitati particulare

pe salarii grase

Draguta,

si ponta si crinut au grade militare avansati la apelul bocanicilor.-deci poti sa-i treci pe lista kaki
Pana la urma un hot dovedit este hot!

Ceausescu a fost un inocent fata de voi, cei cu scoala la

Securitate, maestri in demagogie, miciuna, manipulare, calomnie. Si cel mai credul roman poate vedea ca toate miscarile guvernului sunt catre o dictatura. O sa-l regrete romanii pe Basescu.

Pentru toti cei cu teoria comunismului

Dictatura de acord, dar nu comunista. Comunismul nu este bun, istoria a demonstrat acest lucru, dar comunismul nu se face de loc usor. Vedeti USL nationalizand, inregimentand oamenii, asigurand tuturor cetatenilor locuri de munca in combinatele, fabricile si intreprinderile de stat si dandu-le apartamente la bloc? E greu sa faci comunism.
Dictatura de tip mafiot, asta da.

 

 

Ahaaa.

Pai asa tre sa fie, mai nou, in doctoratura. Sa nu fie doctor fara plagiat.

Und esti Ulivia ? Zeul USL e plagiator,un hot...

...intelectual !
Hai, fa ,,gura mare,, ca Basescu e de vina.

Cat tupeu pe socialisti...

Sa desfiinteze Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare...ce tupeu ordinar.
Sa fie demis intreg guvernul Ponta,socialistii astia mnu-si vor da demisia niciodata...

Multumim romanilorcare au votat legati la ochi

In sfarsit, avem iarasi un HOT in fruntea guvernului.

"Posibilul plagiat.."

si ziare.com e la furat si are sarcina sa-l spele pe P.M.
Nu e plagiat , e copiere dragilor

 
 

 

Romania are"sef de stat"un terorist international,

Aceasta este marea crima internationala savarsita in Romania,iar mass-media internationala se ocupa de niste presupuse plagiate,inexistente, cat timp ESTE BIBLIOGRAFIE atasata lucrarilor de doctorat!Sa scrie mass-media internationala despre refuzul din 2008 a teRoristului internationAl Traian Basescu de a semna Codul de Conduita etica a Unuinii Europene in achizitii militare ceea ce i-a facilitata teoristului internatioanl Basescu Traian sa fie COMPLICE cu terorismul arab sau sud american.Aceasta categorica complicitate la teroirism international a lui basescu Traian.a dus la crima organizata PDL-ista care a facut si-nca ma face victime si-n tarile vest europene,oamenii lui Basescu traian PDL spaland bani din crima organizata.Sa scrie mass-media internationala despre creerea in cadrul armatei romane a gruparii paramilitare a coloneilor/teroristi de catre guvernul PDL-BOC in care Basescu Traian cel ce s-a substituit primului ministru ,chiar si pe plan international.
Daca Victor Ponta este inlaturat de la guvernare infractorii criminAli Blejnar Sorin/Basescu Traian ,Udrea Elena raman nejudecati,aceasta vrea Uniunea Europeana

Sa inteleg ca pina la ora 14 Ponta trebuie spalat

..si dat cu cocolino ?

E furt pe bune......

Sa copiezi pasaje intregi din lucrarile altora fara sa le mai actualizezi,asa cum a fost in expunerea despre arestatrea dictatorului chilian Pinochett...care era totusi mort de PATRU ani de zile...
Atat il duce mintea,copiaza si nici macar nu stie ce copiaza.
Asta-i omul caruia i s-a dat destinele Romaniei pe mana,
Basescule de ce ai fost de acord cu numirea acestui impostor in fruntea guvernului roman???

Vacsx portocaliu sau Andreea P. Vacsx=0.

"Oamenii" numiți de Funeriu in cadrul CNATDC, incearcă să forțeze un verdict in cazul acuzațiilor false de plagiat aduse premierului Victor Ponta.

Este absurd ca Mircea Miclea, care nu a lămurit deloc acuzațiile de plagiat ce i-au fost aduse chiar de Evenimentul Zilei in urmă cu cațiva ani, să se pronunțe asupra acuzațiilor aduse lui Victor Ponta. Mai mult, Mircea Miclea se face deja vinovat de ante-pronunțare, alături de Marius Andruh. Așa ceva este inacceptabil. PDL a tarat structurile pe care controlează intr-un război politic.

Niciunul dintre membrii acestui Consiliu nu este specialist in drept. PDL este disperat și asta se vede din modul in care au ajuns să folosească instituțiile impotriva adversarilor politici. Desființarea unei astfel de comisii politice este normală".

"Consiliul" nu are competență.

Viva falimentatorul ROmaniei,Smiorcăilăhăndel-Ză Eșec!†††††††

Am ajuns bine...

Cati plagiatori ori fi in Romania dupa '89?Ponta a intrat in clubul select al lui Liiceanu alaturi de alti ;ilustrii;.Rusinos si dezonorant pentru un om care se vrea sef de guvern,loc pe care putea sa-l ocupe si fara titlul de doctore.Mai rusinos faptul ca a tinut una si buna ca nu are nici o vina in loc sa taca,daca nu putea recunoste.
Asta este invatamantul de dupa lovitura de stat din '89.Azi toti neavenitii au cel putin o facultate si un doctorat.
Cred ca cel mai bun lucru este acela ca parlamentul sa constituie o comisie permanenta care sa ia la puricat tot ce este declarat doctorat,de facultate pe bani ce sa mai zic.
Bine am ajuns ca dupa perioada ;comunista;perioada in care invatamantul Romanasc era recunoscut in intrega lume ca la un nivel deosebit,sa ajungem de rasul lumii cu oameni nepregatiti unii aproape analfabeti in posturi de conducere ori pe la PE ori ambasade si reprezentante.

@fgrooster 13.40

- fara legatura cu subiectu' !

Daca se demonstreaza

ca unul singur dintre membrii comisiei CNATDCU are deasemenea teza sau publicari plagiate, comisia de azi va fi declarata nula si va trebui intrunita o alta comisie cu membri care nu au plagiate.

Ponta nu a plagiat.

Miclea a plagiat...Udrea a plagiat...Funebriu n-a plagiat pt că nu are bacaloriatu'...Igaș a copiat prin plagiere de la penticostali...etc...

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Laika Udrea, a declarat că articolul pentru care a fost acuzată de plagiat a fost scrisă de "colegi".

"Ce se putea face decat să lansezi si informatii despre Elena Laika Udrea privind plagiatul. Vorbind despre lucruri cu greutate diferită", a spus Laika Udrea.

Ea a povestit că in 2005 a inceput să urmeze cursurile post-universitare la Colegiul National de Apărare. "Am luat decizia de a incepe o teză de doctorat, acestea erau lucrări pregătitoare. Asta e, te ajută colegii, profesorii. Mai scria cand unul, cand altul si apoi publicam impreună si cu sprijinul profesorilor. Neavand timp să-mi fac singură lucrarea am renuntat", a dezvăluit Elena Laika Udrea.

Trăiacă incapabilii portocalii care plgiază totul:Smiorcăilă de la Ghitenștain,șeptelul portocaliu de la HăndelSmiorcăilă,slugile căprărești de pe forum de la gașca portocalie....etc!†††††††

Corecta decizia Comisiei de Atestare si propunerea de retragere....

... a titlului de doctor.

O dubla lovitura la sacalii din PSD, in sensul ca si Adrian Nastase pierde dreptul de a mai conduce doctorate !

Batalia merita sa fie urmarita.

@abiedrescule nu asasinati valorile ca in anii '47

Stim ca mafia si crima organizata a inceput sa se cristalizeze imediat dupa lovitura de stat din decembrie 1989 si in cativa ani ea deja functiona intr-o retea bine formata.

Stim ca din anii 2000-2004 era deja infiltrata in toate institutiile statului de drept, de unde incepea sa controleze totul in Romania, insusindu-si mass-media, de unde demoniza orice le statea in cale.

Contatam cu uimire ca astazi lucreaza la vedere, fara nerusinare, savarsind faradelegile in vazul lumii, facand din statul roman propria lor ograda murdara. Ati distrus/furat tot ce era bogatie materiala daruita de Dumnezeu sau facuta in zeci de ani prin munca de scalvi a romanilor in lagarul comunist. Ati distrus orice urma de moralitate in Romania.
Dar, cultura, stiinta si valorile spirituale nu vor apartine niciodata MAFIEI si CRIMEI ORGANIZATE.
Va trebui sa va multumiti cu bogatia voastra mudara, manjita de hotie, jaf, minciuna, lacomie, imbuibare, faradelege, crime, orgii de toate felurile.

Nu aveti ce cauta in cultura, stiinta si spiritualitatea acestui popor...

Profanatorii de morminte vs. plagiat

Ce tot ii dati cu plagiatul lui Ponta ? Asta e doar o alta perdea de fum .
Si in timpul asta , in conspirativitate si departe de spatiul public , o echipa de mult pregatita profaneaza mormintele voievozilor nostri , pasa-mi-te cautand dovezi si ADN.Cine le-a dat voie , cine sunt ei , nume , responsabilitati ?Mister .Iar noi ne jucam cu CCR , plagiat , si alte aiureli.
Au inceput cu Vlaicu - Voda , si au fost pe moment opriti de ministrul Hasotti , cel caruia i se cerea sa arate ca nu e plagiator. Ce a ajuns tara asta ?
Ne-ai ciuruit si de data asta , marinare.

 

Plagiatul este HOTIE si nu veau un HOT ca prim ministru !

Poate se indura Dumnezeu si-ti vara-n cap adevarul !

Consiliul de Atestare isi da cu parerea si incalca lg.1/2011.

Consiliul de Atestare si-au dat si el cu parerea la ordinul mafiotului securist Traian Basescu un subinginer,fara doctorat,dar cu vagoane de rapoarte la securitatea ceausista.Legea 1/2011,legea care stipuleaza la art.143 pct.4 si 5:"4) Indrumatorii lucrarilor de licenta, de diploma, de disertatie si de doctorat raspund in solidar cu autorii acestora de asigurarea originalitatii continutului acestora.
(5) Este interzisa comercializarea de lucrari stiintifice in vederea facilitarii falsificarii de catre cumparator a calitatii de autor al unei lucrari de licenta, de diploma, de disertatie sau de doctorat." ,ceea ce inseamna ca nu numai Victor Ponta poate fi acuzat asa cum isi doreste din URA SECURISTA Basescu Traian.Iar "Art. 146 Rectorul poate anula, cu aprobarea senatului universitar, un certificat sau o diploma de studii atunci cand se dovedeste ca s-a obtinut prin mijloace frauduloase sau prin incalcarea prevederilor Codului de etica si deontologie universitara. "
Asadar ospatarii grobieni ai securistului Basescu Traian sa-si vada de tarlaua lor plina devictimele gruparii de crima organizata PDL-Udrea-Basescu Boc MR Ungureanu.

Deci, Ponta e doar prost?

Un prieten PDL-ist imi spunea acum vreo doua luni ca lui i se pare ca Victor Ponta e totusi un baiat destept si prin asta periculos. Eu tot il contraziceam spunandu-i ca Ponta e un mare prost.
Si el si eu ne-am inselat: Ponta e o castastrofa umana!!!

Basescu o tine asa pana provoaca razboi civil.

.

Ieri la Bruxelles zicea ca-si da demisia daca va fi vinovat..

Iar Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a fost desfiintat azi dimineata,pentru ca se aflase care ar putea fi verdictul.
Intrebat de presa din Bruxelles de toate asta,HOTUL PONTA a refuzat sa faca orice declaratie....
DEMISIA...

 

Ghici ghicitoarea mea....

Ca de obicei suntem obligati sa alegem intre 2 rele dar acum este unul care nu a afectat Romania si pe romani si un altul care deja ne-a adus la sapa de lemn,.Adica intre Ponta si doctoratul lui care nu m-a afectat cu absolut nimic si jigodiile portocalii care in frunte cu "Telectualu"(!)de la Cotroceni au taiat pensii si salarii,au inchis spitale si intreprinderi si care au "suferit" in urma crizei imbogatindu-se peste masura ! Ia ghici cu cine tin ? Oamenii care sunt constienti de cine sunt cu adevarat talharii nu vor mai astepta sa iasa la iarna in strada in timp ce jigodiile isi rad in pumni prin tarile calde.Exista un singur imperativ :SUSPENDAREA ACUM ! REFERENDUM ACUM !

Ponta sa plateasca:)))))))))))))))

Au fost 15 ordonante si hotariri ale guvernului Boc declarate neconstitutionale.

Au fost nenumarate decizii definitive ale justitiei – Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curti de Apel – nerespectate de Emil Boc si Traian Basescu.

Seful de cabinet al fostul sef al Fiscului este dat in urmarire prin Interpol. Despre cei doi, Marta si Blejnar, numerosi martori au declarat ca sunt beneficiarii contrabandei din vami si din sistemul fiscal, beneficiile fiind de sute de milioane de euro bani negri. CSAT tace malc in acest caz. Surse autorizate afirma ca Marta si Blejnar s-ar afla sub protectia institutiilor de forta ale statului, coordonate de Administratia Prezidentiala.

S-a furat, in vazut intregii lumi, votul la legea pensiilor, in seara de 15 Septembrie 2010, de catre pedelistii condusi de Roberta Anastase si Sever Voinescu-Cotoi.

Exista acuzatii concrete de plagiat la adresa a doua personaje extrem de apropiate de presedintele Traian Basescu : Laura Codruta Kovesi – procuror general al Romaniei si Elena Udrea.

Romania a avut un ministru al educatiei, astazi consilier prezidential la Palatul Cotroceni, care nu poate dovedi ca este (si cum este) absolvent de bacalaureat, refuzind in acelasi timp sa-si echivaleze presupusele studii superioare.

Presedintele Romaniei a furat un telefon mobil si a agresat verbal un jurnalist.

Membrii ai Guvernului Boc au acordat si primit grade militare si titluri de doctori prin mijloace absolut suspecte din punct de vedere legal.

S-au organizat sedinte de partid in unitati militare in regimul Basescu, incalcandu-se grav Constitutia si angajamentele democratice, europene si euroatlantice ale Romaniei.

Un ministru al Tineretului a savirsit un lung sir de infractiuni, unele in flagrant, pentru ca fiica presedintelui sa fie sprijinita logistic si financiar sa ajunga europarlamentar.

Draga Aneta

Opreste flasneta.....te rog!

Tot pentru flasneta Aneta

Te intrebi Aneta, "Ce a ajuns tara asta ?"...
Ce a dorit sa faca Mafia si Crima Organizata instalata in primii ani dupa duminica orbului din '90!

Pastrati-va averile voastre murdare facute prin hotie, minciuna, faradelege, crime si lasati cultura, stiinta si spiritualitatea oamenilor cinstiti din Romania!

Da,ma bucur de postarea steara,semn ca si-a a tins tinta,ficateii...

...moderatorului USL-as.

Azi e MAXI la moderare !

Asasinii lui Basescu nu sperie pe nimeni :)))

cine sunt cei 13? specialisti in rezistenta materialelor, in petrol si gaze, in farmacie, in chimie si in tot felul de alte domenii care nu au nici un fel de legatura cu disciplina Drept.

membri cnatdcu (confirmati in functie in februarie 2011) - specializari

marius andruh, presedinte - chimist

lucian pintilie, vicepresedinte - fizician

dorel banabic, vicepresedinte - inginer

lazar vlasceanu, vicepresedinte - sociolog

viorel barbu - matematica

Dragos Ciuparu - inginer

Mircea Dumitru - filosofie

Ionel Haiduc - chimist

Mihai Lucan - medicina

Liviu Marsavina - politehnica

Mircea Miclea - psihologie

Cristian Oara - Politehnica

Sergiu Nedevschi - Univ Tehnica Cluj

Octavian Popescu - biologie

Marian Preda - sociolog

Carmen Socaciu - stiinte agricole si medicina veterinara

Ioan Aurel Pop - istoric

Rodica Zafiu - filolog

Bogdan Simionescu - chimie

Cand Smeagol a declarat ca aterminat Academia....

Navala..............cand el a terminat de fapt Institutul...............si a iesit cu calificarea de subinginer ...........nu de inginer cum dorea el.........asta cum se numeste ?
Cine-i prost sa moara ?
Acum isi da vant ca "calu de basescu" .....plagiatu.....plagiatu.........cand el este un biet maistru !........:)))))))

 

Da...

...și a comis cel puțin un viol in 1973 și probabil și ulterior...38 de nave incendiate...furturile flotei,parcul Bordei,Alro...etcaetera și altele plus tentativele de furt a Roșiei Montana,CupruMin,gazele de șistache + banii de imprumurile de la FMI,UE și băncile comerciale....+ foarte multe infracțiuni...nu ezistă infracțiune pe care să n-o fi comis-o....

Viva suspendarea in piața publică!†††††††††

Ionica,navele nu au doctrorat sa-l comnentezi tu.

,

Se putea sa nu ajungi iar la Basescu?

Aveti voi uslasii setat creierul pe o singura idee:"jos""jos" si iar "jos"Basescu. Tara trebuie guvernata si numai iscati subiecte false.

TRAIASCA DOM DOCTOR ! URA!

- Sa traiti, dom doctor Ionescu !....
Am venit la dumneavoastra finca am vazut ca pa usa scrie Dr. Ionescu si pa mine ma cam duare un ou !... --

- Toarasu, uite ce ie, pe mine ma cheama Ionescu dar, dar eu sunt DOCTOR IN DREPT !....

- Sa traiti dom doctor, pai pa mine chiar dreptu ma doare !

Mai Kid ! Asteptam JUDECATA corecta de la dumneata !

Si cand colo, in locul logici, a adevarului, matale preferi lozincil;e.
Ia-ti si o portavoce si haulestele pe strada, la vanzatorii de bomboane agricole si florareselor.

Cred ca i s-a infundat de data asta lui Ponta...

Se va da verdictul si in cazul ''sinuciderii'' procurorului Pananit,proces in care actualul prim ministru Ponta este principalul suspect.

il dotorre Ponta penalul...

cind il faceti Honoris Causa pe Ponta-Magna-Cum-Fraudae?

Toata lumea stie: USL = puscarie!

Hai, flacai la vorbitor / Ca-i Bombo la rotisor / Houoooop asha, s-asha!

- pentru toti uslamishtii o dedicatie din parte lu' Vulgutza de la Craiova: Mi-s zas mie Cioran, sa n-am parte de bulan!

Eu cred ca pe langa bucuria de a vedea...

...cum haita USLinoasa de excroci bolsevici, ciolanari si sfertodocti se scufunda in rusine si ridicol, ar trebui sa facem si o mica analiza la rece.
Datorita poate norocului chior, PNL nu a iesit chiar atat de murdarit de scandalurile guvernamentale precum a iesit PSD; tacerea adormitului de Crinel este semnificativa si cred ca pregateste desfiintarea USL ca sa nu se duca la fund impreuna cu PSD.
Cea mai buna miscare pe care ar face-o acul PNL ar fi sa se retraga simultan din USL si din ADR, sa termine dintr-o lovitura cu bolsevicii lui Ilici si cu Felix turnatorul national. Ar deveni instantaneu primul partid din Romania si dupa urmatoarele alegeri ar face guvernul cu cine vrea.
Repet: daca PNL se separa ACUM de Ilici si Felix, ar face cea mai desteapta miscare din existenta sa. Iar daca l-ar trimite si pe adormitul isteric la plimbare, chiar ca ar merita sa fie votat de romani.
Am zis, vorba lui Koko!

as vrea sa vad aceiasi promtitudine

ministerul trebuie sa analizeze cu aceiasi unitate de masura toate cazurile; de exemplu:
http://www.ziuadevest.ro/actualitate/30131-ramona-lile-rectorul-univeristii-aurel-vlaicu-din-arad-i-a-copiat-crile-de-pe-internet.html

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/29583-plagiat-la-universitatea-aurel-vlaicu-din-arad.html

 

Corect

Problema este extrem de intinsa si este o adevarata plaga. Trebuie inceput undeva mai ales ca cei ca Ponta, Manga ne reprezinta in lume atat polittic cat si academic.

Gata cu minciunile lui Ponta,e PLAGIATOT declarat. Pe cand..

...declarat si criminal de catre justitie in dosarul crimei la PANAIT ?

Justitia are cuvantul !

justitia are cuvantul pentru delapidatoril pedisti

base a promis din 2007 ca va demisiona in 5 minute cat au trecut ?Si ponta va demisiona peste 5-6 ani dupa ce va umple puscariile cu hotii pedisti care au delapidat miliarde de euro.Asta intereseaza pe cetateni sa-i vada pe mafiotii portocalii la zdup nu un pladiat de 2 bani.
Anastase de ce nu demisioneaza ,dar Kovesi ?
Finita la comedia portocalia !

Bai pisi, si-a batut joc de voi!

Era in scadere in sondaje si si-a facut mana cu voi, cei 322, de la oi.

- beeeeeheeeeeheeee!

Nu intereseaza pe nimeni daca Victor Ponta are sau nu doctorat.

Pe romani ii intereseaza statul mafiot roman creat de teroristul international Traian Basescu.Romanii ai caror copii au fost arsi de vii la ordinul mafiotului Traian Basescu nu au habar de doctorate,ei stiu ca in maternitatea Giulesti copii lor au murit in chinuri groaznice aceasta pentru ca asistente medicale si personalul tehnic a fost dat afara ,iar in locul lor pe functii bugetare au fost angajate nepoatele lui Boc Emil;pe romani ii intereseaZa gruparea paramilitara a coloneilor/teroristi ai lui Oprea/Basescu ,cei creati sa ucida ;pe romanii ii intereseaza unde sunt cei 5000 de condamanti disparuti din inchisori in regimul mafiot Traian Basescu/PDL-Boc MR Ungureanu ;pe romanii ii intereseaza unde sunt complicii lui Blejnar Sorin si Udrei Elena disparuti din tara.Sa ne ocupam intai de acestia ,pRin PREMIERUL Victor Ponta si echipa lui,si apoi sa acuzam MECTS ca si-a pus antetul pe diplome de doctorat acceptand ciTate intregi din alti autori.Sa raspunda cei care au autentificat doctoratele plagiate,MULTI dintre ei securisti sau colonei/teroristi de a-i lui Basescu a caror rol este sa distruga toata Romania.

 

Trebuie sa intelegi ca nu mai tine vrajeala asta a voastra !

-------------

N-ai cu cine discuta...

Pentru ei si Voiculescu e mare doctor in economie,cu toate ca are diploma falsa...

Ulivia, pe toata lumea intereseaza HOTIA

...numai pe membrii Mafiei si Crimei Organizate infiltrate in institutiile statului de drept, nu!

o sa vezi tu mafie psdista mai ceva ca aia din anii 90:-)

Alde poanta sunt elevi de scoala noua, isi depasesc profesorii comunisti. Calca pe cadavre.

Idiotii utili sunt ultima categorie de agresori psihici.

Cum ne putem apara de dezinformare? Simplu, amicii mei: prin dezvoltarea gandirii corecte, logice, pragmatic, realiste, creatoare si morale. Daca sunteti cititori ETC, stiti sa ganditi corect, asa ca nu veti putea fi dezinformati. Nu manipulati pe nimeni in directii negative si ajutati persoanele manipulate sa-si revina la normal!

Dar are coronita pe cap. Si e castigata pe fapte reale.

Ce invidie pe tine....!

Da,coronita lui ponta e castigata pe fapte reale..

... dar PLAGIATE.
Ponta e plagiator INCORONAT.

Toate aceste scandaluri cu Nastase,plagiate si CCR nu inseamna decat

Ca se incearca abaterea atentiei publice de la problemele reale ale romanilor si se face orice pentru ca Basecu sa scape de suspendare dar este o vorba din popor: nu este pentru cine se pregateste(Basescu contra guvern+Ponta)ci pentru cine se nimereste(Basescu tot n-o sa scape de suspendare).

 

Jane ! Basescu vrea sa faca plaja si asteapta cu nerabdare....

..l.. ca vre-un iastet din USL sa-l suspende.

Si asta urgent sa nu treaca sezonul de plaja, sezonul estival.

Maria-ta intrevede vreo posibilitate de suspendare ca tot esti "inteligent" ?

Sincer nu ma pricep: cum se PLAGIAZA un verdict? Poate se FALSIFICA

A plagia inseamna a copia ce a scris altcineva si a 'vinde marfa', ca si cum este a ta.
Uite ce este, Pop acesta sa isi tina gura. Nu este el in drept sa hotarasca ce este adevar si ce nu, ce este important sau ce nu este. Nu merge cu 'nu este important pt ca asa vreau eu, deoarece sunt ministru'.
Mai multi ministri s-au perindat pe la Invatamant, decat fotbalisti pe statul de plata al lui Gigi Becali la Steaua Bucuresti. Ce ar fi acum ca fiecare ministru nou, sa sa hotarasca ce este plagiat si ce nu?
Ponta sa vina acasa si sa se explice in Parlament. Are o acuzatie grava, intarita de data aceasta cu´SINGURELE argumente ce pot fi acceptate, cele aduce de Universitatea unde si-a dat Doctoratul. Deci vad ca sunt voturi care conteaza, nu trancaneala de postaci PDListi.
Situatia ia contur ca in RFG, iar la acest nivel 'inculpatul german' a trebuit sa se justifice in Bundestag, parlamentul. Acum este Ponta la rand, sa ne explice (daca poate) ce si cum a fost.

Daca Universitatea de Drept a spus ca Ponta a falsificat sa iese ca are doctorat, atunci sa-si ia dom Ponta cateii si purceii de la Palatul Victoria si asta imediat! Sa vina acasa si sa se justifice si anume astazi, nu maine.
Vad ca este un aliniat in Lege ce hotaraste conditiile de suspendare a unui presedinte al Romaniei, dar nu stiu daca este ceva cu suspendarea primului-ministru. S-or fi bazat pe bunul-simt :)
Ce spune Universitatea conteaza, nu ce spune nu stiu care Popi si Popesti, ministri sau nu.

Ar mai fi un micut amanunt: Dl Decan este PDList iar ceilalti PSDisti sau PNListi, sau nu au tangenta cu politica activa ca membri de partid? Ca nu m-ar mai mira NIMIC in Romania aceasta a lui Loboda-Voda. Daca au "votat" cum va scrieti pe aici postarile, atunci nu mai dau 2 bani pe ce spune unul sau altul in Comisie, pt ca este doar manevra de culise politice.
Joaca tare ovreimea lui MRU si vin cu argumente, dezgroapa scheletele din ograzile PSD, nu mai mimeaza jalea pt democratie si vaicareli portocalii. Tac si fac! :)
Hai d-le prim-ministru Ponta, ai microfonul, tu esti la rand, du da din colt in colt ---

Istetule ! Nu stii ?...Intreaba Google caci el...

...stie si a desteptat multi neintruiti.
Ce conteaza unul in plus ?

Sa explice si Ponta ca Anastase si Kovesi

Vrem hotii pedisti in puscarii !
Finita la comedia portocalia !

Valjeane baiatule, Ponta e oricum pe dric impreuna cu USL,

...daca in situatia asta reusesc totusi sa-l suspende pe Basescu prin alte ma.garii de tip bolsevic, il transforma in erou national, in victima si luptator impotriva mafiei securidto-bolsevice!
Unde nu da domnul sa reuseasca sa-l suspende pe Basescu! Atunci sa vezi ce bocete pe subnormalii postaci de pe acest forum in Noiembrie!
Vai de capul vostru!

Lasati plagiatul lui Ponta,unde este Codrut Marta ??????????????????

Asa ca ati uitat de asta care era omul lui Blejnar la ANAF ? Pe voi pedeleilor va intereseaza sa-i faceti pe oameni sa uite de vamesi,coruptia din finante si ministere patronata de slugile basiste,sa va fie rusine la toti !!!!!!!!!!!!!!

 

Banditii de la ANAF si din vami

Aia sunt datoria USL-ului sa ii infunde pentru ca sunt la putere si guverneaza. Cinstit. Deci ... de ce nu se leaga de Codrut Marta????????? Ce traba are cu plagiatul.
Cel Mai Cinstit Guvern ------> LA MUNCA nu la fitileli! In puscarii cu toti banditii de toate culorile. Fiti tupeisti si nesimtiti cu ei nu cu noi!

ziare.com prezinta-ne live ,unde-i Alex.FAUR,complice/penal/Udrea,

Aici este vorba despre miliarde de euro furate Romaniei si romanilor,cu mult mai important decat citatele din lucrarea de doctorat,semnata de MECTS a lui Victor Ponta.
http://www.jurnalul.ro/observator/alexandru-faur-salvatorul-financiar-al-elenei-udrea-a-disparut-din-peisaj-un-deznodamant-socant-marca-exces-de-putere-614551.htm

 

ulivia........ia pastilele

ulivia -bati recordul la debitat tampenii pe metru patrat!
Nu cumva esti Corneliu Vadim Tudor?

e sora lui ETC:-))

.

@Ulivia

Ar trebuie sa facem schimb la avatare.

 

Special pentru Ulivia, sursa reuters via evz !

http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-cauta-sa-fie-bagat-in-seama-la-bruxelles-989468.html

COMENTARII ce arata adevarata fata a mafiotilor lui Basescu,

avatare obscene acceptate pe ziare.com.Toti complicii "SEFULUI DE STAT" securist Basescu Traian au sarit sa o apere pe Udrea Elena, asadar Alexandru Faur este deja omorat in stilul mafiot PDL!
Iata de ce se fabrica plgiate sa se ascunda crime abominabile,FAZ SI revista NATURE sunt complici la aceste fapte criminale?

Nu doar FAZ, toata presa occidentala este vanduta

Asa zicea si Ceausescu: "agenturili straine".

- io zic: uslamishtii sa mearga la cimitir la Ghenecea Militar sa depuna o coroana din doctoratul lui Tonta si sa asculte o slujba bolsevica in zicerea lui Ilici.

Posibil

De ce are nevoie Victor Ponta de o comisie ca sa stie daca
teza lui de doctorat este un plagiat sau nu? Poate pentru
faptul ca nu a scris-o el.

 

DRAGA ULIVIA,

Sa-i luam pe rand! Astazi este randul plagiatului! Dupa aceea putem porni si catre Elena Udrea! Sunt sigur ca sta in asteptare!

 

Simata Doamna,

--- prostitutia este legalizata. Exista si ceva doctorate in materie dar acelea cantau 'Happy Birthday Mr. President' la Casa-Alba nu la Cotroceni. Plus ca Romania nu mai are bani pt atatea somnifere, trebuie sa va multumiti cu un tarnacop.

Nu in Romania ! Alfel nu aveai mama buna .

ToTusi saluta-i pe toti barbatii, poate-l nimeresti si pe tatal tau printre ei.

@parerea- primul la rand e base care a promis din 2007 ca

demisioneasza in 5 minute.Apoi e randul lui Anastase care a fost prinsa furand de vreo 2ani,apoi e randul lui Kovesi care a plagiat si ocupa functia de procuror general.Dupa toate astea vom vedea

Nu vezi ca urli la luna mai calculica?

??


Prima   1   2   3   4   5   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor