Raluca Turcan, despre plagiatul lui Ponta: Se simte cu musca pe caciula

Vineri, 29 Iunie 2012, ora 11:11
1677 citiri
Raluca Turcan, despre plagiatul lui Ponta: Se simte cu musca pe caciula

Raluca Turcan critica "dublul limbaj" al lui Victor Ponta in privinta acuzatiilor de plagiat la adresa lui, deputatul PDL spunand ca premierul trebuie sa-si dea demisia.

Raluca Turcan considera ca premierul Victor Ponta se simte "cu musca pe caciula" in scandalul plagiatului.

"Sincera sa fiu, asteptari nu am foarte mari, pentru ca in momentul in care a aparut prima acuzatie de plagiat la adresa ministrului Educatiei de la acea vreme, Mang, prima lor preocupare a fost sa modifice componenta comisiei care analizeaza plagiatul. Probabil si pentru ca Victor Ponta avea ceva de ascuns sau se stia cu musca pe caciula!", a declarat deputatul PDL, la RFI Romania.

Aceasta il acuza pe Victor Ponta de "dublu limbaj" in scandalul plagiatului.

"Sper ca s-a observat si dublul limbaj al lui Ponta. In tara a spus ca nu are nici o problema si ca, eventual, renunta la titlul de doctor. Cu cata usurinta! Asta demonstreaza foarte clar ca el nu a muncit pentru a obtine acel titlu de doctor.

Insa, in strainatate, fara sa caute nici o eschiva, a spus foarte transant ca va demisiona, pentru ca acesta este modelul de comportament european. Atunci cand plagiezi, adica atunci cand furi intelectual, obligatia ta de lider cat de cat responsabil este sa-ti dai demisia!", a adaugat deputatul democrat-liberal.

Plagiatul lui Ponta ar putea fi analizat vineri

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare ar urma sa analizeze vineri suspiciunile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta.

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, ar fi ordonat dizolvarea Consiliului General al Consiliului, dar ordinul sau intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Citeste mai multe despre Raluca Turcan: Premierul Victor Ponta se simte cu musca pe caciula, are un dublu limbaj in privinta plagiatului, pe RFI Romania.

#Raluca Turcan plagiat Victor Ponta, #Ponta scandal plagiat, #Raluca Turcan critici Victor Ponta, #plagiat Ponta analizat CNATDCU , #plagiat
Comentarii