Ziare.com

Universitatea Bucuresti: Victor Ponta a plagiat texte si idei

de Camelia Badea
Vineri, 20 Iulie 2012, ora 11:56

   

Universitatea Bucuresti: Victor Ponta a plagiat texte si idei
Universitatea Bucuresti a decis, ca urmare a analizelor facute de Comisia de Etica si a rapoartelor intocmite de specialisti, ca teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat.

Presedintele Comisiei de Etica, prof.univ. Marian Popescu, si rectorul Universitatii Bucuresti, prof.univ. Mircea Dumitru, au prezentat concluziile analizei intr-o conferinta de presa, alaturi de decanul demisionar al Facultatii de Drept, Flavius Baias.

Analiza tuturor documentelor arata ca Victor Ponta a plagiat, copiind blocuri uriase de text din alte lucrari. Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a emis doua documente publice in care se arata tehnicile de plagiere folosite si prezinta textele in paralel. 115 pagini din lucrare contin blocuri de text plagiate din 4 carti.

Oficiul juridic al Universitatii Bucuresti a avizat raportul votat de Comisia de Etica in unanimitate.

Ponta a plagiat, a decis Universitatea Bucuresti - Vezi toate documentele

Rectorul Universitatii, Mircea Dumitru, a precizat ca documentele care prezinta concluziile Comisiei vor fi validate de Consiliul de Administratie si de Senat, urmand sa se decida daca se va propune ministerului retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta.

Acesta a explicat insa ca va fi nevoie de un ordin de ministru pentru retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta.

Ponta a plagiat, a decis Universitatea Bucuresti - Vezi ce risca premierul

Solutia oferita premierului de catre conducerea Universitatii Bucuresti a fost aceea de a-si sustine din nou doctoratul.

In replica, premierul Victor Ponta a comentat ca decizia Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti, pe care a calificat-o drept "comisie ad-hoc" infiintata special pentru el, este "politica" si ca singura decizie valabila este cea a Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica (ANCS).

Ponta, despre verdictul de plagiat: Decizia e politica, comisia e formata ad-hoc pentru mine

Ponta a plagiat, a decis Universitatea Bucuresti - Vezi reactii

Ziare.com a transmis conferinta de presa prezidata de rectorul Mircea Dumitru in format live text:

- Mircea Dumitru: Fac un apel la responsabilitate si decenta fata de toti actorii vietii publice, de a nu utiliza acest argument in disputele partizane.

- Singurele valori care ne-au animat sunt cele universitare si de aparare a prestigiului Universitatii.

Marian Popescu: Este o perioada importanta, complicata, de examene, de admitere. Universitatea nu a dorit sa prelungeasca nepermis de mult un raspuns.

- Universitatea nu are niciun fel de satisfactie sa va anunte: Teza de doctorat sustinuta in 2003 de Victor Ponta incalca principiile eticii si bunei conduite in activitatea de cercetare.

- Este pentru prima data cand va este pus la dispozitie un set atat de complet de documente.

- Comisia s-a pronuntat doar pe forma, nu pe fond. Plagiatul este o forma de copiere a textului, potrivit legii.

- Teza de doctorat are 297 din peste 400, restul anexe.

- Plagiat mai ales in capitolele 1 si 3. Comisia isi exprima dubii in legatura cu coordonarea acestei lucrari.

- Regulile de buna conduita si normele etice in baza carora a fost analizata teza exista de dinaitne de 2003, exista de 200 de ani.

- Cand esti mic, acasa, esti invatat cum sa te porti, sa nu furi etc. Regulile au fost puse la dispozitie de Academie de peste 200 de ani.

(se prezinta lucrarile pe ecran, in paralel).

- observati lucrarile, nu e vorba de continut. Preluarile sunt de mai multe tipuri. Unele se refera la cuvinte preluate identic, alteori sunt dislocate fragmente din cele 3 lucrari, luate de la inceput sau de la mijloc.

- Noi in mod normal trimitem acasa studentii la lucrari, masterat, cand procedeaza in felul acesta.

- Va atrag atentia asupra faptului ca s-a copiat in succesiune. Cel mai mare bloc: 15 pagini. A fost preluat enorm!

- Pasajele au fost copiate in succesiunea lor din lucrarea din care s-a copiat. Aici nu exista nicio logica, unde este contributia autorului?

- Comentariile legate de texte, sau aprecierile preluate din cei 3 autori (Ion Diaconu, Dumitru Diaconu si Vasile Cretu), sunt traduse din limba engleza in limba romana la fel.

- O alta tehnica: se copiaza prin mixaj. Iei bucati si le tesi intre ele conform unui scenariu dinainte stabilit. A fost o munca de a asambla din parti distincte.

- Sunt elemente de judecata care apartin autorului copiat si preluate identic.

- Nu exista o teza de doctorat serioasa care sa aiba o bibliografie la urma, asa ceva nu se permite. Se presupune ca autorul are o cunoastere exhaustiva. Nu este posibil sa ai o teza cu 40 de referinte la urma si doar 16 refeinte la subsol. Asa ceva nu e permis, eu trimit studentii sa mai lucreze.

- Domnul Ponta a obtinut un titlu pe care il au zeci de oameni in tara asta. Ma uitam la oamenii care vin cu copii la scoala, cu speranta ca la capat o viata mai buna poate fi oferita pe piata muncii. Cand oamenii acestia observa ce se intampla cu teza de doctorat a dlui Ponta au mari semne de intrebare legate de ceea ce se intampla cu Universitatea in vremurile acestea.

- Dorim sa dam un semnal comunitatii academice: sa ne refereim la principiile simple, morale, care ghideaza un om in viata.

- Comisia nu a facut decat sa certifice acele elemente formale ale tezei care au produs incalcarea regulilor.

- In mapa de presa sunt 2 anexe: prima identifica tipurile si procedurile de plagiat, mai ales la nivelul blocurilor de texte. Este opera mai multor colegi, cu totii suntem prinsi acum in alte activitati.

- Anexa 2 este lista completa a lucrarilor de unde s-a plagiat si comentarii legate de ce s-a copiat.

- Universitatea din Bucuresti a anuntat in primul comunicat ca va apela la experti pentru a judeca fondul. Sunt proceduri care sunt in derulare, se vor exprima si ei. Noi nu am fost tinuti de asa ceva, noi am putut sa ne pronuntam deja pe forma.


Intrebari:

- (ce poate face aceasta comisia de experti?) Sa decida daca in ceea ce priveste chestiunile de continut s-a produs o preluare ilicita. Il invit pe domnul decan Baias al Facultatii de Drept sa raspunda.

Flavius Baias: - Particip, desi in urma cu doua saptamani mi-am dat demisia, dar exista un preaviz si pana la organizarea concursului sunt interimar.

- Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti a decis in urma cu 2 saptamani ca nu se poate pronunta. Am fost in total dezacord, asa ca am considerat ca data fiind majoritatea foarte mare a celor care au votat se impune sa imi dau demisia. Eu cred in valori: integritatea, onoarea academica, prestigiul universitatii. Cel mai frumos lucru care s-a spus despre Universitate in urma cu un secol: Regele Carol spunea Universitatii sa formeze caractere.

- Ceea ce spun reprezinta punctul meu de vedere personal, dar nici eu nu ma bucur de ceea ce se intampla acum. Sper ca este o chestiune singulara. Ca sa raspund, timpul foarte scurt nu a permis elaborarea unui punct de vedere cu privire la chestiunea in discutie. Expertii sunt contactati, se tine legatura cu ei, ceea ce vor putea sa aduca in plus in afara de respectarea normelor vor fi chestiuni pe fondul tezei. Dar Comisia de Etica a facut o chestiune foarte pertinenta, identificarea pasajelor e in afara de orice discutie.

- In 12 iulie s-a desfasurat un nou Consiliu al Facultatii, in care s-a decis ca experti in nume individual se pot implica.

- (procedural ce urmeaza? )

-Mircea Dumitru: Saptamana viitoare vom avea o sedinta a Consiliului de Administratie si senatorilor. Vom lua o decizie care va fi in acord cu actuala legislatie. Rectorul Universitatii semneaza diploma, dar in baza unui ordin de ministru.

- Rectorul nu poate sa retraga un titlu decat dupa ce Ministerul isi da acordul.

- Marian Popescu: Noi nu facem decat sa aparam valorile acestei universitati, este pentru prima data cand suntem pusi. Membrii comisiei si-au spus punctul de vedere ca profesionisti.

- Mai sunt proceduri de urmat: sedinta Consiliului de Administratie, Senatul si abia pe urma vom anunta.

- Noi am emis un punct de vedere. Nu e o decizie, noi nu suntem un tribunal.

- (catre jurnalisti) Mi-ati ocupat timpul foarte mult, dar a fost o lectie pentru mine. Consiliul National de Etica are atributii stabilite prin lege. Pe noi nu ne intereseaza calitatea de demnitar a lui Victor Ponta, pe noi ne-a interesat calitatea de doctorand a lui Victor Ponta in 2003, ca multi alti barbati si femei.

- Consiliul National de Etica se sesizeaza in legatura cu demnitarii, Comisia de Etica se autosesizeaza in ceea ce priveste incalcarea regulilor de integritate.

- Mircea Dumitru: Nu este competenta noastra sa dam explicatii de ce Consiliul National de Etica a dat un alt verdict. Ceea ce am facut noi se numeste "demonstratie de existenta". Exista pasaje similare pana la identitate cu pasaje din alte carti. Ar fi sarcina celeilalte comisii sa explice aceasta ilegalitate. Poate ca exista o explicatie rationala pe care noi nu o identificam.

- Flavius Baias: (de ce i s-a dat titlul lui Victor Ponta?) Au fost 5 membri in comisia de doctorat, regula e foarte veche. Nu stiu eu sa va spun de ce au dat titlul in 2003. Exista responsabilitati, de ce au considerat dansii atunci ca teza indeplineste conditiile pentru "suma cum laudae". Aici s-a facut o analiza, nu stiu dupa ce criterii s-a acordat titlul atunci.

- E un eveniment regretabil. Nu mi se pare important sa vedem cine e responsabil, mi se pare important sa stabilim ce s-a intamplat. Important este sa luam masuri sa nu se mai repete acest lucru si in viitor. Va spun ca in scoala doctorala a Facultatii de Drept se discuta elaborarea unei metodologii cu reguli stricte.

- Nu vad cum s-ar putea desfiinta scoala doctorala a Facultatii de Drept, e cea mai puternica si cea mai prestigioasa. "Sanatatea" ei se arata prin ceea ce face astazi. Daca ministerul decide desfiintarea ei, sta in puterea ministrului.

- (ce inseamna acordul ministrului pentru retragerea diplomei? Legea spune ca e responsabilitatea Universitatii) Mircea Dumitru: Pentru o teza de doctorat e nevoie de un ordin de ministru, pentru revocarea titlului e nevoie de un alt ordin de ministru care sa il anuleze pe primul. Sunt mai multe titluri de doctorat acordate printr-un ordin de ministru, nu poti sa retragi si titlurile celor nevinovati.

- Marian Popescu: Efortul s-a intins pe cateva saptamani, am stabilit regulamentul, ne-am intalnit de mai multe ori. Senatul a validat procedurile.

Membrii Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti:

Prof. dr. Tudor Rosu, Facultatea de Chimie

Prof. dr. Viorel Ciobanu, Facultatea de Drept

Prof. dr. Adrian Paul Iliescu, Facultatea de Filosofie

Prof. dr. Cristian Marunteanu, Facultatea de Geologie si Geofizica

Prof. dr. Ovidiu Bozgan, Facultatea de Istorie

Prof. dr. Marian Popescu, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, presedinte

Prof. dr. Vasile Preda, Facultatea de Matematica si Informatica

Prof. dr. Dumitru Sandu, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

Prof. dr. Georgeta Ghebrea, Facultatea de Stiinte Politice

Prof. dr. Sterea Tache, Facultatea de Teologie Ortodoxa

Istoria unui plagiat

Victor Ponta a obtinut titlul de doctor in 2003, la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, cu lucrarea "Curtea penala internationala". Indrumatorul sau a fost Adrian Nastase.

Ponta ar urma sa primeasca verdict de plagiat de la Universitatea Bucuresti - anuntul oficial, miercuri

Este cel de-al treilea verdict acordat in acest caz. Pe 28 iunie, Consiliul de Atestare a Diplomelor (CNADTCU) a decis ca 85 de pagini din teza de doctorat a lui Victor Ponta au fost luate "copy-paste" din alte lucrari, fara respectarea regulilor citarii, si ca una dintre cartile din care s-a copiat nu a fost trecuta la bibliografie.

CNATDCU a decis ca Victor Ponta a plagiat si a cerut oficial Ministerului Educatiei sa ii retraga acestuia titlul de doctor.

Ponta a plagiat - Consiliul de Atestare propune retragerea titlului de doctor

Joi seara, Consiliul National de Etica, aflat in subordinea Ministerului Educatiei, a anuntat ca, in urma analizei facute, nu se poate vorbi despre un plagiat in cazul tezei de doctorat a premierului Victor Ponta, acesta respectand toate regulile existente la acea data.

Consiliul National de Etica: Premierul Victor Ponta nu a plagiat

"Cercetarea, asa cum rezulta din referatele membrilor din comisia de sustinere, prezinta elemente de noutate si cuprinde analize pertinente. Bibliografia utilizata de autor este mentionata la sfarstiul lucrarii.

Consiliul isi asuma concluziile expertilor din domeniul juridic in ceea ce priveste respectarea planului de pregatire prin doctorat, teza prin continut si elemntele de contributie proprie justifica acordarea titlului de doctorat. Consiliul aprecieaza ca titlul de doctor in Stiinte Juridice, domeniul Drept, a fost obtinut de domnul Victor Ponta in concordanta cu legislatia in vigoare in anul 2003", se arata in raportul acestui consiliu.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 20930 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
226 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Felicitari domnilor din comisie !

Mai sunt si oameni drepti in tara asta care nu accepta sa fie calcati in picioare ! Demisia de urgenta a lui Pontavici !!!

 

Ponta asteptam demisia de onoare!

Avem un prim ministru hot. A furat. A facut asta sa arate romanilor ca e destept. Acum incearca sa spuna ca asa au facut toti si ca asa e normal. Nu domnule Pontanac PASTE / COPY PASTE. Sunt si oameni cinstiti care nu pot patrunde din cauza mafiei din care faceti parte. PSD are oameni valorosi care nu sunt lasati sa iasa in fata pentru ca nu sunt compromisi si nu pot fi controlati. Acest mod de abordare aduce castig PDL in fata PSD. Ponta... fa un mare bine partidului si retrage-te. Lasa Grajdenii si Popii sa se ocupe de matrapazlacuri in alta parte nu in spalarea onoarei sefilor aflati in mocirla. Nu sunt rezultate. Ai vazut ce rezultat a obtinut Grajdan? Si ... nu Base si Funeriu au scris lucrarea de doctorat. Esti prim ministru. Nu ai voie sa arati cu degetul spre altul cand ai facut pe tine. Lasa chestia cu ... " ba pe a mati..."

 

Hopa! Iata autoritatea legala care se pronunta corect!

Tonta: demisia! Asa ai promis! Dar, ce sa te astepti de la un uslamist...

 

...

...fiti blanzi cu copy-paste: doar o treime din teza e plagiata...

 

 

Va grabitzi teribil de tare cu ... "concluziile"!

Avetzi putzintica rabdare, nu va aruncatzi ca ... mireasa-n noaptea nuntzii!!!

Distractzia abia incepe, pe 29 iulie este finalul glorios!

Si el se numeshte:
Basescu - DEMIS!!!

Enjoy pe 29!
"Dupa", o sa traitzi doar din amintirile ... "plagiatului" lui Ponta!...

"CEL MAI CINSTIT GUVERN"

... cu cel mai cinstrit prim-ministru in frunte

 

...

...Ponta: "am in ADN respectarea legii"...pai asta se intampla daca te-au muscat de gat voiculescu si nastase...

Whooohoooo ! Iar a plagiat Ponta !

Plagiez si eu pe cineva de pe comunitate :))
"Incepe sa ma plictiseasca"

Pe cine crezi ca intereseaza teza de doctorat a lui Ponta ?
Pe mine mai mult ma incalzeste ca Ponta in 2 luni a facut autostrada A3, in timp ce Bok n-a facut nimic bun in 4 ani.
Si cel mai mult imi place la Ponta ca-l calareste pe Basescu cum vrem noi ! Ponta a zis ca-l da afara pe Basescu daca ii votam primarii. USL cu sprijinul nostru v-a spart la alegeri iar Ponta se tine de cuvant. Mai sunt 9 zile pana la demitere.
Faci pariu ca Base o sa-si serbeze anul nou la Rahova cu Adita ?

Woooooow!... Ce m-am "speriat"!... S-o fi blocat blocata Romanie!...

Okey, deci ... plagiat...
Buna gluma, nu?

Miine fac pariu ca vin aia de la ... Uppsala sau Tubingen si spun ca-i o prostie sa consideri plagiat o lucrare de doctorat la ... shtiintze juridice.
Pe simplul motiv ca de la Platon si Aristotel nu s-a mai "inventat" in domeniu mai nimic nou...
Ba, poate doar Codul Napoleonian a mai schimbat cite ceva...

In rest?
Multe, multe resturi!...

In plus, fac pariu ca toata sforaiala asta pt. gugushtiuci si fufe incalzite prea tare de soare o sa se ... fleoshteasca brusc dupa ... 29 iulie!

Cine se "baga"???

Enjoy pe 29!
Ca asta-i adevaratul subiect de plagiat!
Cum plagiaza si fura Romania de 8 ani Traian Basescu!!!

Da, si calul... .Unde-i mă pontcoavă acum? E gata!

.

Un hot nu sperie niciodata un alt hot !!

Nu cred ca USLasii sunt speriati:))!

 

urgent

- oug , pentru desfiintarea universitatii bucuresti !

 

Asa! Si aici iară, tot Băse-i de vină! Băse a plagiat pt pontc

...oavă!

Waxxxxx!

Nu ne interesează plagiatul ci demiterea și intemnițarea impostoruzurtatormincinosului Siclopides.

Trei păreri,opt opinii...iar opinia mea e că Ponta e prim ministru.

Repede de tot cu demiterea și intemnițarea lui Siclipides,că mai apar vreo 5-8 universități in ale antiplagiatului! ††††††††††††††††††††††††††††

Cum sa plagieze ma, Basescu pentru Ponta ?!?!

Pai Basescu stie sa scrie si sa citeasca ?!?!
Basescu stie sa bea sa injure, sa scuipe seminte, sa bata, sa taie pensii, sa ia pampersii bebicilor, sa fure flota, sa falimenteze Romania...
Cum dreacu sa fi plagiat pentru Ponta... din legi si idei cand el scuipa pe lege iar in fata lui nimeni nu trebuie sa aiba idei ci sa asculte ordine ?!?!

Ia luati de aici si vedeti,e super cool

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=396060177123796&set=a.211649992231483.56829.100001594502210&type=1&relevant_count=1&ref=nf

@Arthas

"Pe mine mai mult ma incalzeste ca Ponta in 2 luni a facut autostrada A3, in timp ce Bok n-a facut nimic bun in 4 ani." Deci, Ponta a facut in 2 luni autostrada? Mai sa fie, probabil e un superman.

...

...pai a plagiato si pe aia...

Din nou un furt dupa furtul intelectual!

Poftim? Autostrada a facut-o doamna Daniela Anca Boagiu iar Ponta si Tradiceanu doar au taiat panglicile! Ce rusine, ce jignire!

 

@niciolae - Pai, inteligentul forumului, tu nici daca-tzi cade

...subiectul si legatura cu el drept in fatza ochilor, n-ai cum sa vezi ceva!

Poate vezi ca tu n-ai nici o legatura cu absolut nimic de pe forumul asta, in general!...

Legatura e simpla si pt. unul ca tine:
Nu te grabi sa tragi concluzii pripite despre plagiat cind tu nu ai calitatea sa o faci!
"Dupa" 29 o s-o tzii tot ... langa-langa cu plagiatul lui Ponta?

De ... Kovesi nimic?!?

Enjoy, pina si unul de-alde tine, pe 29!

††††††††††

Ăștia vor să acopere cu plagiatul lui Ponta auditul ministerului Economiei: Hidroelectrica-găură de miliarde...asta e problema nu așa-zisul plagiat.Iar azi "plagiatul" a fost politic.

Hai cu demiterea și intemnițarea lui Siclopides-Maccabrus!†††††††††††††††††††††

 

.

Victor Ponta, raspunde imediat ... el contesta verdictul Universitatii Bucuresti, el este de acord numai cu comisia de etica incropita de Liviu Pop, fost interimar al Ministerului Invatamantului !

E gata pontcoavă! E copita Romaniei! Un bolsevic-plagiator-mincinos!

.

 

vezi deontologi..

http://www.contributors.ro/reactie-rapida/categoria-semimusca-educa%C8%9Bia-%C8%99i-cultura/

Cum drk-ul gaseste toata lumea atitea bube-n cap ?

e tantalaul mult prea prost sau este traian de la turnatorie , mult prea harnic si-i sare-n ajutor ?

Dottore de la Gorj , stai mai bine pe linga Geoana, ca poate te pune sperietoare de bostana ...

@NiciolaiePerciunista, valea ca-i Sabatu'

Aici la Ziare.com vorbim in special de referendumul ce hotaraste cazul tradatorului de Tzara Traian Basescu si, second-hand, subiectul de sabotare a temei principale = macaroanele Copypasta ale lui Ponta.
Toot cautzi nod in papura ca poate-poate mai bagi vreo stranba coane Kronstadter#2 :-)))
CE FACI TU, mai baiatul-de-mingi al FMI-ului, este fara legatura cu subiectul discutat. Esti tipic dgydowrel, care ca tziganu' schelalaie ca-i victima si da cu cutzitu' :-) Mai ai cateva zile pana pe 29, sa mai postezi si CEVA referitor la REFERENDUM, nu te-a pus nimeni aici sa dai note si sa scotzi cartonashe galbene si roshii (ai vrea tu!) si fenta cu "aprobarea/refuzarea probelor" ai ...COPY/PASTE de prin filmele cu procese amerloce, unde JUDECATORUL ia in seama sau nu o proba :-)) Tu cine P:M crezi ca esti p'aici? Incepi si tu sa te autonumesti arbitru, cum face toata camarilla asta oranjata alui Sörösz prin Estul Europei. Meteahna de Dgydowika, nu-i asa? Vezi pe alterego Teddy Hoffman de la www.secrapadeziua.com asa stealth nu esti baiete, ca trazneshte dupa tine a kaftan si kippa.
.. Un dush? Un sapunel vert, Fa?

Domnule Premier Victor Ponta,

Chiar daca nu va vine sa credeti, totusi, pe lumea asta exista oameni care nu au pret. Priviti la acesti profesori care s-au implicat in mizeria facut de dvs. si roadeti-va degetele de ciuda ca nu ati invatat nimic de la ei. Daca invatati, va astepta un viitor luminos ca politician al Romaniei, asa va asteapta doar cosul de gunoi al istoriei. Mare pacat ca ati fost studentul Universitatii Bucuresti-Facultatea de Drept, sunteti o rusine pentru intelectualitatea romaneasca si pentru aceasta Universitate de renume.

 

 

 

VALEUUU ne alunga TATUCU base! ca el carmaci nu gasim!

sariti se va prabusi universul! universul lu udrea si iE-BA... lu pora si ratata... lu colonela turcesca si chishhh...
oda adusa "alesului" de "servicii" departate Romaniei...

TATUCULEEE NU Ne LASA!
(maneaua securistu'le ai)

doar tu stii sa furi,
doar tu stii sa injuri,
doar tu poti vinde,
doar tu poti rade,
cu asa eficientza,
si asa scadentza!

TU, unic matroz,
adus de la colhoz,
insheuat in vest,
latrator la est
STS-ist umbros,
manelist ***!

breaz vanzator de tara...
tot poporu' te o...
si-or putea sufla si ei,
sub trei tineri ciobanei...
va veni si diaspora,
sa-nceapa renasterea!

 

 

poezie

Starpitura pare ca lai plagiat pe eminescu..........

in sfarsit

cineva cu coloana vertebrala in tara asta

acuma sa vezi in cat timp isi va pierde acreditarea UB

 

UB nu isi poate pierde acreditarea

Ceea ce au facut azi cei de la UB arata ca pedepsesc furtul atunci cind este dovedit. Nu ascund gunoiul sub pres.
Cinste lor. Pe astia nu ii pot desfiinta USListii. Abramburica e terminata daca nu ii retrage titlul de "doftor" lui Poanta...

poNta Plagiatorul..???

poNta Plagiatorul..???nu va mirati ca asta este numai murdarie si jeg!!!
poNta Plagiatorul nasTase si PlcGiatorul!!!
Astia sint USLasii lasii USLasii Lasii...

Uite-tzi telectualii oranjatzi, @Retarded:-))

" petre64 Rank user: x2 /20.07.2012, 14:19
poezie
Starpitura pare ca lai plagiat pe eminescu " :-)))

Da bre lau plagiat, bata-i norocu' sa-i bata!! :-))))))
Pacaliciu' tau strident, incepe sa se auto-plagieze de la un avatar la altu'.

Bre voi ceva cu ...20 de miliarde de euroi adushi vitejeste de Base in RO, n-avetzi prin rafturi? Sau macar alea 2 miliarde pe$ke$, "dreptu' " luat de Base dupa regula de aur a FMI :-))

Vad ca toot cu macaroanele pasta lui Ponta va tragetzi zilele pe internet. Ma bucur ca-l credetzi pe Gondolieru' ca salveaza Titanicu' PDLului.
Ia mai manatzi maaai!, toata orchestra de trombonisti si flautisti naimitzi, din orchestra "Titanicului salvat" :-) Bamporiu votru se duce vreo 4 kilometri SUB nivelul-ZERO politic.. si voi inca mai bagatzi d'un Titanic valtz :-) Dar lasa, consolatzi-va ca daca suntetzi submarin, putetzi torpila si mai eficient Economia si mai ales Finantza Romaniei, preocuparea voastra de baza.

dottore in maimutareala Ponta...

cred ca Daciana e mindra ca are asa o maimuta in pat...Oare Ponta plagiaza si pe Daciana? ca se stie ca Ponta e pedofil ca si Crin-poker....Fostul repetent Crin e obsedat de poker, alcool si droguri...Te apuca risu-plinsu si te crucesti cind vezi ca suntem condusi de niste scursuri de canal Crin-Ponta!!!...culmea, platiti din banul public, adica din banii romanilor cinstiti...

Două intrebări

1 Citi membri sunt in comisia de etică a Universitătii din Bucuresti si citi dintre acestia sunt specialisti in stiinte juridice ?
2 Ce inseamnă a analiza o teză de doctorat numai in ce priveste forma ?
Eu unul aud pentru prima dată in viata mea
de un astfel de tip de analiza.

Inseamna ca a copiat cuvant cu cuvant........

Aceast lucru se poate observa pe site-ul Romania Libera inca de cant au anuntat numai daca sti sa citesti.
Is ida dmisia dupa cum a spus "in engleza" reporterului El Pais?

22 de milioane

75g

Universitatea

Universitatea i-a dat titlul, Universitatea poate sa i-l ia daca se constata plagiatul. Eu am terminat Matematica in 2003 la UB, pot spune ca domnul Preda, decanul de atunci e un adevarat om de stiinta, o persoana deosebita in care am multa incredere, si care acum a facut parte din Comisie. Oricum un om care nu s-ar cobori in mizerii politice, precum nu s-ar cobori nici un membru al ei. UB reuneste cele mai mari somitati din Romania, oameni recunoscuti international... nu cred ca se poate pune la indoiala in nici un fel verdictul lor. Cine o face ori e atarnator politic ori habar n-are despre ce vorbeste! De altfel, Presedintele Academiei tocmai a spus ca verdictul UB este cel veridic, nu cel al Comisiei lui Ponta!

Asta vreau sa stiu ca romanca!

Imi cer scuze, dar pe mine prea putin ma intereseaza daca a plagiat sau nu. Sincer, ma intereseaza mai mult sistemele de sanatate si de educatie si cam cat au furat in viata asta familia basescu, nutzi, videanu, berceanu, blejnar si alti oameni de pe langa ei. Mi se pare ceva mai important sa stiu asta. Sau poate ceva despre bani publici cheltuiti de pdl in companiile de stat?

raspuns

intreabai pe voiculescu,patriciu ponta,voicu,tariceanu ca iti spun ei.

de ce nu te intereseaza cat a furat fostul....

...fostul senator pesederast doctorul serban bradisteanu cel care este implicat in farsa numita sinuciderea lui 0059/2012 cu voie de la marele aga doctor tecemist sef internist rus janos?
asta nu tine tot de domeniul sanatatii?

In felul asta... o sa ajungem rau.

In felul asta, daca nu te intereseaza Ponta ci doar ce-a furat Basescu, o sa dai jos hotii de la pdl si o sa pui in loc talharii de la USL. Daca nu te intereseaza de usl acum, cand vin la putere, o sa-i schimbi peste 4 ani cu cine stie cine spunand ca nu te intereseaza daca aia sunt hoti, ci doar ca vrei sa-i schimbi pe usl-isti pentru ca au furat. Si tot asa... o sa fii mereu in cercul asta vicios, o sa fii mereu furat si mereu o sa zici ca vrei sa-i schimbi pe cei de la putere, indiferent cu cine, numai sa nu fure aia... E gresit, trebuie sa te intereseze si Plagiatorul + Paiata de la Cotroceni!

Cind iti dai demisia?? esti om de onoare?? avem sau nu incredere??

Asteptam sa faci ce ai promis ,daca nu esti un Gunoi uman.
Ce exemplu dai tu societatii Romanesti???
Daca esti demn daca esti intradevar un om de onoare asteptam sa faci primul pas.

 

Problema este mult mai grava

De acord, Ponta este un oportunist si un escroc. Dar cei care i-au studiat lucrarea si i-au dat avizul, comisia de profesori universitari care i-au acordat titlul de doctor, cu ei ce se intampla? Aici este marea problema a poporului roman. Impuscam un conducator si avem impresia ca am rezolvat problema. Dar SISTEMUL ramane si tragem de el pana ne ies ochii din cap. Trebuie sa actionam asupra cauzelor, nu numai asupra efectelor, asupra acelor legi si reguli strambe care permit astfel de anomalii.
In mod normal ar trebui verificate si reconsiderate toate titlurile de doctorat atribuite smecherilor (politicienilor de varf) din 1990 incoace (ca doar n-o sa ne intoarcem la titlul Elenei Ceausescu, alt "doctor" de renume... mondial).

info

dar ce te faci ca Ponta, pe baza doctoratului a progresat in invatamantul superior, a si predat, beneficiind deci de salar mai mare. Ve zici? E cinstit asa ?

rusine mare !

Guvernul Romaniei este condus de un escoc, de un hot, de un comunist !
comunistii sunt cei mai mari escroci ai istoriei mondiale

@Gonzo, esti de-acord sa-si dea demisia ......

... maccaroni/pasta Ponta exact dupa ce tzi l-a jumulit, in 29 iulie, USLashii pe tovarashicu' tau Prim-Gondolier al RO?;-) ..(Mai ho bre cu zbieratele, intreb si io ca tot omu', he-he!). Mai ai si tu putzintica rabdare, stimabile (sic! copy/paste) pana-n 30 iulie. Ca si very-nobilului von Guttenberg in RFG i-au trebuit saptamani si saptamani pan'a dat laurii inapoi :-))
Intrebarea logica si la Ponta si la Musiu germanul ala "dela si catre Guttenberg": aia care le-au dat titlul unde-si tzineau ochishorii? Ptr ca SINGURA ACEEASI Uni care a innodat smechereala, are dreptul de-a desface treaba..
a) Interesant dar nu suprinzator, avand in vedere ca tanti macovei si-a lasat DNA-ul pe tufishuri p'acolo, toate ACUM apar in avalasha. 7-8 ani nu avura TIMP la Justitzia aia indepdenta a lui Base-Macovei :-))
b) Si doar d'aia USListi sunt arestatzi, pedelacii-s totzi curatzi ca Nufaru', de cand s-au vandut cu partid si Romanie cu tot, Mafiei lui Sörösz. Pe unde-or fi cele 20 de miliarde disparute sub umbrelutza Base-Boc-MRU, ...mukles in stufarishu-FMI, what? :-))))))
Sa va mai aud ca-i Justitzia independenta! :-)) Este in la.bu-tza lui BASESCU si are sprijin si imboldeala de la Zionistii lui Barroso via MACOVEI. Trage itzele in RO alde Mafia lui Napoleon-Rothschild (via Squealerul credincios SÖRÖSZ /FMI si World Bank).
Bravo stimabile, incep la Orange-Agent cazaturile-n careu ca la fotbal prin minutul 89-90, daca cu ranga portocalie de rupt ushile la Palatul Victoria, nu merge treaba cum era ea preconizata in amenintzarile scrashnite ale lui Mishu-Kosheru: vretzi 11m pe la E.U. Se vede de la poshta. Si Ponta acolo si isi vede linishtit de pregatirea eshafodului ptr kotzkaru de Basescu...
Aia de la E.U, citeste Barrosica-Zionica, ar fluiera cu drag 11m, chiar v-au sugerat toata stratagema copy/paste Kiew-Timoscenko (sic!). Dar voi cadetzi anapoda, ba in cioc, ba va ciocnitzi unii de altzii, ba plonjatzi in propriile voastre gropi judiciare, ca nu-i ptr cine se potriveste aka MRU, ci ptr cine se nimereste aka Ponta. Si-atzi nimerit-o direct cu oishtea-n gard. Asta-i tot!:-) Daca va atingetzi cu justitzia aservita voua de FINANTZA, v-atzi tras un glonte in p.icior: 20 de miliarde Base-lipsa la inventar. Asta asa, in viteza! ca se duc astia 7-8 ani inapoi si TOT asa selectiv ca si voi, se iau de PDL...
Cat se ia in USA cea autoerijata in Muma Dreptatzii, ptr o asemenea FRAUDA FISCALA? :-) Gonzo, ce faci tu si oranjatzii tai zionisto-FMI "pe ultima suta de metri pana la referendum", este deja Muppets-Show..

@Gonzo - Perfect de acord cu tine!... Cu o "mica" gresheala de

...adresare!
Nici nu stii cita ... dreptate ai!

Comentariul tau:

"Cind iti dai demisia?? esti om de onoare?? avem sau nu incredere??

Asteptam sa faci ce ai promis ,daca nu esti un Gunoi uman.
Ce exemplu dai tu societatii Romanesti???
Daca esti demn daca esti intradevar un om de onoare asteptam sa faci primul pas."...

Comentariul asta al tau nici n-ai idee ca e facut sa se potriveasca manusha chiar ... sceleratului de la Cotroceni, Basescu Traian, cel mai tradator de neam si tzara om politic din istoria moderna a Romaniei!!

Enjoy pe 29!
"Dupa", n-o sa mai ai cum...

trebuie cercetate toate tezele coordonate de Bombo

toti doctoranzii lui Bombo (alde maimuta Ponta, etc)trebuiesc cercetati, pt ca f posibil infractorul penal puscarias Bombo i-a invatat pe toti cum sa fure prin plagiat!

Astept de la plagiatotul PONTA,sa-si respecte cuvantul: PLEC, dat..,

.. datunei publicatii de prestigir, El Pais !

Ponta, DEMISIA !

Ponta nu a plagiat!!!

Hai sa spunem adevarul gol-golut! PONTA NU A PLAGIAT!!!
Ca sa plagiezi, trebuie sa incerci macar sa-ti faci lucrarea de unul singur. Mai mult ca sigur ca Ponta, pe atunci in guvernul Nastase pe post de sef al corpului de control al premierului, nu avea timp pentru maruntisuri gen doctorate...asa ca a platit o sluga care i-a facut treaba in proportie de cel putin 90%, probabil chiar unul dintre autorii lucrarilor din care s-a copiat la greu...
In consecinta, cel care i-a facut lucrarea a facut un plagiat ordinar... iar PONTA E UN IMPOSTOR de cea mai joasa speta, atribuindu-si ceva de care nu avea habar decat in foarte mica masura...sau deloc!
Punct!

parerea mea

Datoria noastra ca cetateni ai acestei tari este sa ne prezentam la vot si sa terminam odata cu tot scandalul din politica romaneasca.

ministrul pus de Ponta il va ierta pe dottore!

ca sa i se anuleze titlul de grande dottore, ministrul invatamintului trebuie sa-i retraga titlul de dottore lui Ponta! cum insa maimuta Ponta e PM, credeti ca ministrul isi va risca scaunul???...cum mai poate continua cu nesimtire Ponta sa fie PM? de ce nu-si da demisia si sta inchis in casa vreo 5 ani, iesind ca sobolanii doar noaptea???cum da maimuta Ponta ochii cu oficialii UE? Ponta n-are rusine, dar are o doza enorma de paranoism si nesimtire, adica maimutareala comunista

Cititi blogul despre Romania din The Telegraph

http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100171618/romania-is-sliding-unremarked-into-despotism/

Observati cum USL/Mosocva incearca sa monopolizeze comentariile cititorilor dar, se pare ca nu le iese pasienta, Romanii nu mai pot fi dus de nas ca in trecut. Votati NU nu ca sa-l salvati pe Basescu. Votati NU sa salvati Romania de a fi acaparata dinou de Moscova.

@fgrooster

- vezi ca la cotroceni e crin !

pentru toti

Oare este adevarat, sau o sa spuna Ponta ca Basescu a manipulat .

 

Ai avut dreptate asta a si spus

Pai credeai altceva??? te indoiai ca hotii striga hotii.

morcovul e adinc infipt in dosul lui Ponta!

dar maimuta Ponta e obisnuita sa aiba morcovi in dos, fiind iubitul lui Bombo! deci maimuta Ponta trebuie gonita cu suturi in dos din functia de PM, si trimisa unde ii e locul: linga Bombonel la Rahova!

Nu conteaza nici macar ce spune Ponta!...

Adevaratul rezultat o sa-l vezi cu proprii ochishori pe ... 29 iulie!

Cind Basescu va fi demis!...

Poporul o fi si el manipulat, nu???

Enjoy pe 29!

vreau o tara ca afara

Cine nu a urmarit pana acum la tv pe domnul crin "za prezident" ii fac un update la ce a zis pana acum:blablablabla.......urmaritil in continuare si slabiti fara dieta..

Ponta chiar daca supravietuieste pana la alegerile

...parlamentare, e totusi un cadavru politifc de care se va feri oricare om cinsdtit.
El isi va duce activitatea intr-un cerc restrans de oameni de teapa lui, baieti de strada, aplecati la toate relele.

Ca la Ploiesti

Cand prima comisie, aceea desfiintata de ministrul *** Pop, si formata numai din somitati stiintifice a spus ca este plagiat Ponta si cu Pop au spus ca aia nu sunt specialisti in drept si ca numai niste specialisti se pot pronunta. Acum ca niste specialisti in drept decid ca teza este un plagiat grosolan Ponta si ai lui spun ca nici decizia asta nu este buna ci trebuie data de alta comisie, aia de etica care nu mai este formata din specialisti in drept. Cat de penibili pot fi uselisti astia si cat de mult ne jignesc luandu-ne pe fatza de prosti.

Nu-s cam specialisti ... au nevoie de experti!!

Dupa mine Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a dat dovada de superficialitate. Cine a grabit aceasta comisie sa organizeze intalnirea cu presa daca nu au definitivat analiza.
Analizand numai forma lucrarii nu a facut decat sa constate doar ca se gasesc texte identice cu alte lucrari. Atat si nimic mai mult!!! Fara analiza de continut, fara o analiza completa nu se poate trage concluzia ca domnul Ponta a plagiat.
Chiar in aceasta analiza superficiala a formei, comisia nu a analizat lucrarea in limitele legislatiei in vigoare in anul 2003, un membru spunand ca regulile, in 2003, trebuie sa fi fost la fel cu cele de acum.
Domnul Ponta a sustinut lucrarea de doctorat in anul 2003.
Ca atare, comisia trebuia sa analizeze lucrarea sa conform legislatiei de mai jos in vigoare in anul 2003:
-Legea dreptului de autor, nr. 8/1996, in cuprinsul careea nu se foloseste notiunea de plagiat.;
-HG 37 1999 privind organizarea si desfăsurarea doctoratului, publicată in Monitorul Oficial nr. 32 din 27 ianuarie 1999;
-Regulamentele proprii de organizare si desfăsurare a doctoratului, elaborate, in conditiile legii, de institutiile de invătămant superior si in institutele de cercetare aprobate de Ministerul Educatiei Nationale, la propunerea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, pe baza criteriilor de acreditare elaborate in acest scop.
Iata un mic exemplu de ce trebuie folosita legislatia in vigoare la acea data:
In HG 37/ 1999 privind organizarea si desfăsurarea doctoratului, la art. 2 alin. (1) se defineste ca "Doctoratul este forma cea mai inaltă de organizare a invătămantului superior, bazandu-se pe cercetarea stiintifică si creatia artistică de valoare. "
Conform art.65 alin (5) din Codul studiilor universitare de doctorat, aprobat prin HG nr. 681/2011, "teza de doctorat este o lucrare originală, fiind obligatorie mentionarea sursei pentru orice material preluat." Observati ... obligatorie mentionarea ... !!!

Pacat...

A doua universitate ca marime si valoare din Romania se pare ca va fi desfiintata pentru defaimarea tarii. Partidul (si premierul, prin analogie) e tara, nu?

 

Partidul (si premierul, prin analogie) e tara coruptilor!!

Cine uita nu merita!!

Nu uitam ca Base a distrus flota !

Nu uitam ca din 23 de milioane mai suntem 18 dupa 22 de ani de genocid basist !
Nu uitam ca i-a umilit pe profesori si politisti !
Nu uitam ca le-a furat bani din pensiile batranilor !!!
Nu uitam ca le-a scuipat pe mamicute si bebelusi !
....etc.
Iesim la referendum si votam DA pentru demiterea lui Basescu !!!

 

@newdevil - Vad ca voi, porocalii politruci,...

...avetzi mari dubii ca basesul mai ramine undeva!

Poate doar la ... Rahova.
La regim ... all-inclusive!

Enjoy pe 29!

Nu va pierdeti cu firea .

Valoarea si Adevarul nu vor fi distruse niciodata ,mai putin atunci cand sunt atacate de minciuna si rautate .

E o bucurie imensa sa vezi ca sunt si romani DEMNI !!

Tot respectul ptr cei care n-au ingenuncheat in fata politicului!!

RESPECT SI STIMA ptr membrii comisiei!!!

 

Imi e teama ca vor desfiinta facultatea de drept de la

Universitatea Bucuresti din cauza lui Ponta!
Sau poate ca numai profesorii care au recunoscut plagiatul vor fi demisi, oricum, Ponta nu va renunta la functia de Prim Ministru!

Este strict problema lui Ponta ce va face dupa

aceasta veste!!

Plagiatul d-lui Ponta era atit de evident incit negarea lui de o comisie universitara ar fi fost catastrofala ptr imaginea invatamantului romanesc!!!

A dat o palma dura invatamantului Ponta ; nu era firesc sa biciuiasca Romania si altii !!

un mare pas

Politicienii dispar repede dar universitatea ramane. Cei care au dat verdictul de acum au dovedit ca demnitate si profesionalism mai exista. Asta este marele castig. Uita de Ponta, el este small potatoes

@niciolae-da - Poate n-ai aflat pt. c-ai fost...

...plecat de pe planeta!

Referendumul e pt. demiterea lui Basescu!

Tu, pt. ca esti foarte inteligent, trebuie sa pui shtampila pe ... "DA"!
Lasa ce scriu aia in intrebare, tu ai incredere in noi...

Iar Antonescu o sa-l ajute pe sceleratul de la Trei-coceni s-o ia la vale spre ... Rahova!
Mare pacat ca "Doftana" e doar muzeu!...

Enjoy pe 29!
"Dupa", o sa te ... enjoy-eshti doar pe la nuntzi si cumatrii!

@fgrooster

- "porocalii" ????

@niciolae - La gradinitza, tot la gradinitza ai...

...ramas blocat!

La fel si nick-ul...

Ponta plagiat, neplagiat, da' Basescu sigur DEMIS!

Enjoy pe 29!

sfat pentru niculaeda

Nu lua in seama acest amanunt depistat la fgrooster. In graba lui de a da cat mai repede o replica in conformitate cu noile lozinci de partid primite, a uitat sa mai apese pe niste taste. E de inteles, asa-i la comunisti, mai draga.

@M-me Badea,pe 29 este referendum pe tema "ciu$ Base!" nu baby/pasta

Ce va tot scremetzi atata cu "macaroanele Copy" ale lui Ponta? :-) Parca atzi fi deja trupa lui SRS de la ZIUA.net cand il tamaiau pe Base din toate partzile, care m-au si enervat cu infantilismul acuzelor.

..De fapt, este bine c-o tooot datzi cu Ponta si refierbetzi nechezolu' pana-i zeama de carpa-stoarsa si nu v-o mai inghite niciun romàn :-)) Atata atzi tot pus caseta cu Ponta si atzi dat-o inapoi, pana atzi damblagit bateriile. Si acum suna flashneta jaalnic si sfarshit ca un pur.cel injunghiat in ultimele lui clipe.
(Treaba -fie vorba intre noi- care si oglindeshte 1:1 situatzia lui Base).

Hai stimabila redactzie Ziare.com, bagatzi-mare ca acu-i Sabatu' si pacalicii-dioxina orange din exteriorul RO trE' sa-si indese calimara cu totul in cap pe la paretzi, daca tot nu le mai intra ceva texte SCRISE fresh din propaganda Sörösz & Bilderberg intre urechiushe.
Cand terminam cu coada-de-topr a FMI aka Basescu, ne ocupam si de "fericitzii invingatori": asa au facut si perciuneii tai dragi, inainte l-au demolat pe Hitler apoi s-au ocupat si de rushi. Sprry dar va fi COPY/PASTE USrael intre '41 si '89 :-))
Una dupa alta, bijoutza draghe: inainte pararea atacul cu cancerigene FMI din EXTERIORUL portocalez-Sörösz, apoi curatzatul in INTERIOR si "indepartarea ruinelor lasate de razboi". Draga Doamna, consuma-tzi maibine energia cautand vreun Mareshal Ion Antonescu, sau macar vreun Zelea-Codreanu + fartatzii lui sau ceva in stilul astora, care sa dea cu DDT prin Parlament, daca tot te agitzi.
(Un Vlad Tzepe$ nu-tzi cer, acela ar fi deja Categoria LUX, Jackpotul, atata noroc nu mai are Romanul).

Asa cum Germania nazista

l-a avut pe dr.Mengele, Romania in prezent are doi doctori vestiti
Dr.Ciomu si Dr.Ponta.
Vor veni si dr. vanghelie si dr.becali.

 

Daca Ciomu il opera pe Ponta, premierul

ramanea fara sustinerea politica a USL iar Romania ar fi fost sustinuta de Europa :))!
Pacat ca Ponta nu a incaput pe mana lui Ciomu :)))

A incaput Base :))

.

Rugam pe domnul Ponta sa nu fie surprins de .....

.....acesta trista veste pentru dansul.

Oameni buni, stati prin preajma lui Ponta sa nu aiba intentiile mentorului sau, Nastase.

Ministru de interne Ion Rus,trebuie sa ia masuri de dezarmare iar d,l Arafat sa aiba un echipaj SMURD pe aproape.

Indepartati orice sabie cu care Ponta si-ar putea face HARAKIRI.

Asa se pazeste un plagiator.

Atentie la pericol: precedentul scoate capu afara si ameninta ielita

formata la focul domol al democratiei originale, intr-un sens pur valoric de esenta intelectuala. In celalalt sens de conduita, al oamenilor simpli care mai cred in mofturi cu valoare morala veche, se consolideaza precedentul viu al negarii normalitatii care isi pune amprenta pe educatie de la primii ***-n pampersi sau primii pasi in pipilica proprie. COnform ritualului Iliescian de rit grosolan, prezumptivul plagiatorre trebuie tratat cu toata atentia si intelegerea umana de care poate da dovada omul care mananca in acelasi loc unde-si exercita nevoile primare; chiar daca aceasta optiune este absurda, fiind umflati de democratie cu pompa, se poate proba daca subiectul este singular, specific sau bolnav. In aceasta situatie, conturata de prestigiul personalitatii unui pm nici nu mai conteaza daca a plagiat sau nu; conteaza numai reactia lui si a principiului de drept care ne reprezinta ca NATIUNE.

 

@fortune ptr FMI

"...stii ca banii aia sunt la banca nationala in rezerve de cand au venit...". ca gura nu te doare sa incerci sa ma amutzesti cu gogoasha asta aruncata peste umar.
Mah bàlaio, de ce mintzi? De cand s-a instalat Jeffrey Franks la Bucuresti si a inceput sa comande EL ca la m.a-s-a acasa in Romania, v-atzi facut mici la tema "cand apar banii". Doar la taiatul salariilor am vazut ceva CONCRET de la FMI ... :-)
Ca gura nu te doare sa afirmi dar uite ca eu am dovada unui AGENT FMI, care facea si el ce facea si Jeffrey Franks si ce voia sa faca MRU in RO:
John Perkins, Economic HITMAN al FMI.
http://www.youtube.com/watch?v=pnC8AnOICsk&feature=related
Si asa o depozitzie la orice Judecatorie americana l-ar baga pe Basescu min 100 de ani la pushcarie si pe MRU dupa el, daca ar fi facut treaba asta pe spinarea USA si nu apareau instantaneu banii si lista pe ce au fost asa SUBIT cheltuitzi.
Arunca un ochi pe clipul de 4-5 minute si amutzesti:

Felicitari Universitatii Bucuresti pentru....

.... verticalitatea de care ca dat dovada in fata presiunilor politice a USL de a scoate nevinovat un intrus in sistemul universitar.

@Ordd - Felicitari poporului roman pt. demiterea..

...specimenului politruc comunisto-securist Basescu Traian!

Pt.tine, vorba francezului:

"Chapeau bas!"
Si pofta buna!...
La petrecerea de dupa 29...

Enjoy pe 29!

Nu mai inteleg nimic!

Unii zic ca da altii ca nu! In fapt cine trebuie sa dea acest verdict si in cele din urma sa anuleze titlul de doctor? S-ao faca odata daca asa stau lucrurile...m-am saturat de doctorate...probabil ca in Romania 80% sint plagiate...altfel n-am duce-o asa rau cu atitia oameni destepti. Ceea ce este totusi de nepermis este ca se amesteca lucrurile si mai ales sint foloosite intr-o campanie electorala unde se judeca cu totul altceva.

 

@Banul

- pai ce-are tata ponta cu referendumu' ? parca crinutz e przidentiabil !

 

Il are pe socru su care i-a cumparat lucrarea

Cadou de nuunta frate ca asa se poarta la caselemari.Iii mai da un titlu nobiliar,sa intre in tagma gulerelor albe.Dar aici e buba ca daca ceilalti nu te rcunosc degeaba ai facut pe Dottore ca nu te recunoaste nimeni.Esti fiul ploii

Rog colegii de forum sa nu pomeneasca de...

....demisia de onoare la Ponta.

De unde onoare ?
Un plagiat e ca o hotie si hotii nu au onoare.

Doar...

...Comisia de Etică....doar ea.

Hai cu demiterea și intemnițarea impostoruzurpatormincinosului Siclopides-Maccabrus!†††††††††††††††††††††

Comisia de etica...

...e singura abilitata legal. Un plagiat poate fi, practic, constatat de catre oricine cu pregatire. Conteaza daca faci uz de pregatire sau de inclinatia coloanei vertebrale.

Comisia de etica... E clar ca etica in Romania

se cheama pupin...

adica subalternii lui

sa-i zica lu' sefu' (angajatii ministerului sa-l acuze pe seful sefului lor) ca a plagiat?
asta e tare....

E evident...

...ca v-ati saturat de doctorate. In fond, nu prea aveti idee ce-s alea.
Nu, domnule, in Romania nu-s 80% plagiate, pentru ca parlamentarii si clientii partidelor nu reprezinta 80% dintre doctoranzi. Exista oameni - majoritatea - care au muncit din greu si au cheltuit din greu pe bibliografie, publicari etc. si care acum isi vad munca desconsiderata din cauza unor incapabili cu aere ca Ponta, Mang s.a. Eu zic sa nu va mai pronuntati astia care n-ati vazut in viata voastra o universitate. In fond, nici macar voi, incultii, nu reprezentati majoritatea in tara asta.

Scurt pe doi , a plagiat .

De o luna se zbate ca o gaina cu capul taiat sa gaseasca niste fripturisti pe care sa ii bage in Comisia de etica si care sa albeasca negrul . Scurt pe doi , a furat . Scurt pe doi , halal indrumator de doctorat . SCURT PE DOI , MAI INVATA . Ne vedm la toamna .

copy

pai alde fgrooster,arthas,ambisexu stiu de alea astia au crescut pe maidan de unde sa stie ei de doctorate ei cred ca alea sunt de mancare .

Bey daca v-atzi satura si voi de furat din Romania

..... mai Maca-maca Orange-Agent.
S-a conturat clar TAGMA alora care vor cu ghiare si coltzi sa-l tzina prins de Cotroceni pe omul-lor-de-paie Base: banksterimea si zionimea via FMI, liota lor de clantzai -sayanimi cointeresatzi in jaful aurului si a altor resurse roamnesti, pokaymea talibana din Bible-Belt-USA auxiliara Zionului ..
Si of corZ pacalicii PDL care patzesc precum echipa lui Tony Blair, cel impins la o parte de altzii ca si el de rapaci, veroshi si ipocritzi :-)).
Macar daca trupa PDL si-ar da seama ca destramarea ei se datoreaza ..dorintzei Londrei de a-i crea si cioburiule PDL lui Mishu Razvanel Perciunica un "partiduletz-KADIMA dupa model israelian", care partid-jucarie sa fie supus precum sectantzii :-)
Cam ..naivi la London, puteau sa va dea pe voi PDLacii cu totul, ca voi suntetzi ca simbriashii-mercenari, "clientu' nostru, stapanu' nostru".
Si acum la tine, vuvuzelo MacMac oranjata: n-avea grija, "invitatzia ta" obraznica la rendez-vous, nu tzi-am uitat-o.. Hai fa acu' pEptzii latzi de pedelos, ca dupa clapele PC te simtzi ascuns si in sigurantza. Aia crezi tu. Itzi explic eu restul offline.

 

 
 

fgrooster si Ambidextru sunt plagiatori

Ei copiaza de pe alte siteuri si posteaza aici! Este PASTE/COPY PASTE!

Mai, deshteptul mapamondului, carevasazica...

...Uppsala si Tubingen???

Sa ma umfle risul la ce limbaj foloseshti, mai ... gramatule???
Sau plinsul?...

Copilash prost educat, n-o sa ai toata viatza ta shcoala cita ... vacantza la studii superioare am eu!

Si potzi sa traieshti si ... 100 de ani de acum incolo!

Cita micime si stupiditate e in mintea si sufletele alea marunte ale unora...

Enjoy, pe 29!...

@ retarder

daca a copiat, simplu cum au facut shi neamtzul shi ungurul..demisia de horror ...Felix deabea ashteapta sa fie PM= primul muhaielist care doar o sa apese pe butoanele placute lui deschizind "robinetele" cu verzishori shi ieuroi..ce or sa se scurga in bancile off-shore pe numele de cod = Turnatorul-cra-cra-cra

@fgrooster

Na, ce sa zici si tu? By all means, continua.

ce or sa se scurga in bancile off-shore pe numele"

Frumos ca te preocupa Finantza Romaniei:
#unde-s 20 de MILIARDE de euroi primitzi de Romania -via Base & Boc, de la FMI? Daca tot esti la numarat banii..

Eu nu il copy/paste pe Nostradamus p'aici, cum faci tu cu ce-o fi si c'o patzi, eu te intreb concret:
# unde-au disparut 20 de miliarde imprumutate de la FMI, mai stimabile Perciunescule cel "ingrijorat si iubitor-de-Tzara" ?
[Asta daca miliardele alea au si venit vreodata in Tzara!! tare ma tem ca le-a "redistribuit automat " tpot in USA & Zion-Zone" FMI-ul dupa obiceiul lor deja cunoscut publicului: -( ...].

Vad ca datzi din coltz in coltz si va eschivatzi de saptamani de zile, sa raspundetzi ceva COERENT la intrebarea simpla si clara. Totzi perciuneii orange ai lui Sörösz-FMI si totzi clantzaii auxiliari lor imediat muta macazul la tralalaul lor rasuflat cu Ponta :-))

Uite cer si eu demisia lui Ponta, daca apar cele 18 miliarde in Banca Romaniei.
Ca 2 miliarde-s 10% bakshish ptr Bulibasha tzarii jefuite de FMI aka Basescu, asa-i regula la aia: Economic Hitman John Perkins:
http://www.youtube.com/watch?v=pnC8AnOICsk&feature=related
Pana n-apar banii, datzi sonoru' mai la vale.
taare mi-e teama ca fug totzi talharii afiliatzi la Mafia Base-MRU pe la London si se erijeaza-n "guvern alungat, democratic", vor voi sa faca copy/paste dupa shlagarele CIA postbelice date la Free-Europe cand au navalit muskalii. Ca vorba aia, scopul perciunist-zionist, scuza mijloacele copy/paste Goebbels ;-)...
Pana la referendum doar palavrageala asta o s-o auzim, cu Ponta + latraturi Vest si "ingrijorari" si shantaje si presiuni. P^rTZ, ca ALTCEVA n-avetzi.
Base iZ fini$t, baibai!

@McGiga - Scrii postari cu...cerneala invizibila?

Treci pe pix!
Tzine mai mult...

Incearca sa ma si convingi cu cite ceva.
Lasa gargara politruca portocalie pro-basista for ever...
Clantzaneala de dragul clantzanelii nu impresioneaza pe nimeni!
Poate doar pe gugushtiucii oranj si fufele chicotitoare din Modrogani...

Auzi la el...
"Licentziat"!...

Cihhhhhhhhhhhhhhhhhhh!...

Oricuu, enjoy pe 29!
"Dupa", intratzi in post negru!...

Vad ca USL-isti au cam disparut la capitolul comentarii

Pestele de cap se impute. Sa vedem ce va debita Crin si Ministra Invatamantului. Cat despre Adrian Nastase, directorul tezei: “Privesc din Doftana prin gratii de fier/Departe in zare un petic de cer/E cerul sub care inchisa si ea/Se mistuie-n chinuri tovarasa mea".

 
 

nu cumva.....

esti J.I.V.INA de DINESCU.

Stiu eu o j.i.v.i.n.a si mai ... "grozava"!

Se numeshte... "e....." si "i....." !
O fi si asta ... plagiatoare???

Nu-i asa?...

Enjoy pe 29!

 

Fiecare cum il duce capul, daca il duce

Mai rau este ca are si adepti...

Ai auzit, mai @Rudolf Valentino?

Inca unul care te inrameaza si-n plus, in mod altruist isi face si autocritica:
"Fiecare cum il duce capul, daca il duce. Mai rau este ca are si adepti."
Sa v-o punetzi in rama acolo, la Orange-Base of Desinformation.

Mah claparilor, o mai datzi mult la intors cu Ponta?
Ia spunetzi voi doi superbrains de la Orange Agent, (daca tot va aflatzi in treaba p'aici) unde-i mizilicu' ala de 20 de miliarde de euroi "imprumutatzi Romaniei de catre FMI" ...si daca trebuie doctorat, sau ajunge doar Scoala de Barcagii de la Constantza, ca sa indeshi in buzunare comisionul de 10% de la FMI.
HINT: luatzi-l in echipa si pe @NiciolaieBa, el ca coordonator (sic) al Operatziunii Flashneta si Clantzaul Portocalez, va poate ajuta la piguleala amanuntelor...

N-or fi avand loc de voi, clantzaii pedeloshilor naimitzi de

... haita Base-MRU :-))
Ok va putetzi desfashura in voie.
Pe 30 sunt curios catzi dintre papagalii vandutzi Zionului mai scot nasu' :-))

plagiat

Conferinta de la Universitatea Bucuresti a fost sustinuta de nespecialisti in drept. Facultatea de Drept de la UB s-a pronuntat deja cu privire la faptul ca nu are atributiile legale de a se implica in acest subiect (!), dat fiind faptul ca singurul forum abilitat sa ia o decizie este Consiliul National de Etica. Era de asteptat ca acest lucru sa se intample, in conditiile campaniei disperate pe care Traian Basescu o duce pentru referendum, folosind orice instrumente. S-a dovedit de ceva timp faptul ca acesta a fost un atac politic. Inclusiv presedintele s-a dat de gol prin afirmatiile sale legate de "dottore". CNE a dat o decizie foarte clara: Victor Ponta NU a plagiat. Este singura decizie care conteaza, pentru ca este singura ceruta din punct de vedere legal.

stii ca banii aia

sunt la banca nationala in rezerve de cand au venit..doar o mica parte au ajuns la ministerul finantelor.. totii ministrii de finante (inclusiv psd) se bazeaza pe banii aia de la banca nationala...


Prima   1   2   3   4   5   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor