Basescu a convocat CSAT: Cine va participa in locul lui Ponta

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 14:05
2312 citiri
Basescu a convocat CSAT: Cine va participa in locul lui Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe la sedinta CSAT, care urmeaza sa aiba loc incepand cu ora 15:00.

Intrebat daca va participa la sedinta CSAT sau daca a imputernicit o alta persoana sa il reprezinte la aceasta reuniune, Ponta a precizat ca l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) convocata de catre presedintele Traian Basescu este programata la o ora la care premierul Victor Ponta are pregatite, din timp, intrevederi cu mai multi prim-ministri, veniti la Bucuresti pentru reuniunea China-Europa Centrala si de Est.

Presedintia da lamuriri: Sedinta CSAT de marti, cu acordul lui Ponta

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea a declarat, luni, ca convocarea CSAT s-a facut inca din 18 noiembrie, cu acordul premierului, iar speculatiile pe aceasta tema sunt "complet neadevarate si rauvoitoare".

"Convocarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de maine (marti, n.red.), 26 noiembrie, a fost facuta inca de lunea trecuta, 18 noiembrie, si cu acordul prim-ministrului Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, care este si vicepresedinte al CSAT", a precizat Bogdan Oprea, intr-o declaratie de presa.

Basescu a convocat o sedinta a CSAT - ce se va discuta (Video)

Potrivit purtatorului de cuvant al presedintelui Traian Basescu, "caracterul de urgenta al sedintei este dat de faptul ca bugetele institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale trebuie avizate de CSAT inainte de votarea bugetului pe anul 2014 in Parlamentul Romaniei".

Programul premierului pentru ziua de marti indica faptul ca acesta se va intalni la ora 15.00, cand e programata si sedinta CSAT, cu premierul slovac.

CSAT va discuta, marti, propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, a anuntat Presedintia.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...
Comentarii