Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare Ponta: Imi doresc ca multi ani "Antena 3 va fi aici"

Vineri, 08 August 2014, ora 16:35
6668 citiri
Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare Ponta: Imi doresc ca multi ani "Antena 3 va fi aici"
Foto: Arhiva

Prim-ministrul Victor Ponta a reactionat, vineri dupa-amiaza, dupa sentinta data de Curtea de Apel Bucuresti in cazul lui Dan Voiculescu, exprimandu-si sustinerea fata de postul de televiziune Antena 3.

Voiculescu, condamnat - LIVE

"Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte 'Antena 3 va fi aici!", scrie Victor Ponta, pe contul sau de Facebook.

Voiculescu, 10 ani de inchisoare - De la glume la isterii pe scena politica: "Gratierea, prioritatea lui Ponta"

Deputatul PNL Cristina Pocora a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un mesaj ironic, in care Dan Voiculescu ii spune premierului Victor Ponta: "Gratiera mea este prioritatea ta".

"Dan Voiculescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA", a scris pe Facebook Cristina Pocora, alaturi de imaginea plina de sarcasm.

Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Badea si Gadea, reactii dure: Decizie dementa, scelerata, criminala

La randul sau, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, la RFI Romania ca odata cu intrarea la inchisoare a lui Dan Voiculescu "dispare un mare sustinator, daca nu chiar un mentor al lui Victor Ponta".

Intrebat ce efect va avea condamnarea lui Dan Voiculescu, liberalul a afirmat ca "in mod evident, dispare un mare sustinator, daca nu chiar un mentor al lui Victor Ponta".

"Victor Ponta a beneficiat din plin de avantajele relatiei cu Dan Voiculescu, prin faptul ca a fost sustinut in mod fanatic de catre posturile tv ale domnului Voiculescu", a conchis Orban.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare - decizie definitiva

Declaratia lui Victor Ponta vine dupa ce, vineri, Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Sentinta a fost data vineri dupa-amiaza si este definitiva si executorie. In acelasi timp, imobilul Grivco va fi confiscat, precum si terenul trustului Intact si noul sediu al Antenelor, iar fostul senator PC nu mai are voie sa detina firme in tara si in strainatate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta condamnare Voiculescu, #Ponta Antena 3, #Voiculescu condamnat inchisoare, #reactii condamnare Voiculescu , #premier