Guvernul a decis sa cheltuiasca aproape 800.000 de euro pentru promovarea Romaniei

Joi, 13 Februarie 2014, ora 15:50

   

Guvernul a decis sa cheltuiasca aproape 800.000 de euro pentru promovarea Romaniei
Guvernul a aprobat printr-o hotarare adoptata saptamana aceasta ca o suma de aproape 3,5 milioane de lei as fie cheltuita pentru promovarea intereselor Romaniei, in tara si peste hotare.

Cei aproape 800.000 de euro vor fi cheltuiti de Directia pentru Strategii Guvernamentale, coordonata de Mirel Palada, purtator de cuvant al Guvernului, potrivit Realitatea TV.

Conform Hotararii de Guvern publicata in Monitorul Oficial nr. 104, pentru acesti bani se vor organiza proiecte de comunicare si campanii de informare publica. O parte din bani se vor cheltui pentru servicii de publicitate media, in presa interna, dar si internationala.

Totodata, Directia pentru strategii guvernamentale va realiza clipuri publicitare, filme documentare, CD-uri si casete audio si video, diapozitive, site-uri, dar si seminarii, colocvii si congrese la care vor fi invitati si jurnalisti din strainatate, totul pentru o mai buna promovare a Romaniei peste hotare.

In aceste sume vor fi incluse "tratatii, reprezentare, mese oficiale, cocteiluri, cadouri si vizionarea unor spectacole pentru delegatii straine", dar si "cazare, transport si indemnizatie de delegare" pentru deplasarile in tara si strainatate ale persoanelor salariate din cadrul Directiei pentru strategii guvernamentale.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2042 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
RN
rank 5
E clar...
Banii vor fi matrafoxați...
doly-doly
rank 4
II-auzi...frate .....
Pai de ce sa cheltuiasca Guvernul aa o suma e mae??Sa scoata fecare parlamentar si senator din buzunar cite 100euro si sa vezi ce fond de promovare se stinge..Si aceasta macar de 4 ori pe an si gata se rezolva. Ce sa mai promoveze din Romanai cind tote sint la pamint,nimic industrie, nimic economie, nimic turism, nimic ...nimic ,numai femei dezbracate prin reziste si tot felul de pitipoance la TV.
Probabil ca Guvernul nu are ce face cu acesti bani????Mi-ar fi si rusine de o asemenea propunere.
pai, frate cind pleaca din tara cite unul sa promoveze Romania cum poate el mai mult si mai bine, nu ebuie sa se cheltuie bani pentru asa ceva. Dar la mintea acetul Guvern te poti astepta la orice...
RUSINE . mai Guvern....
Ernst
rank 5
La uslasi este tot anul zi de chefuit, nu-s banii lor
mese oficiale, cocteiluri, cadouri si vizionarea unor spectacole pentru delegatii straine", dar si "cazare, transport si indemnizatie de delegare" pentru deplasarile in tara si strainatate ale persoanelor salariate din cadrul Directiei pentru strategii guvernamentale.
bengosul2007
rank 5
Părerea mea!
Moare Udrea de necaz, Doamne ce ar mai fi promovat ea de banii aceștia!?! Ba o gală de box, ba o frunză etc...
Comentariu inadecvat
Ambigua
rank 5
Macar gala de box si frunza au adus bani in tara.
Astia cheltuie si putinul care-l iau cu japca de la tine. Ma mir ca nu mori de necaz, ai grija lu' Udrea. Afla ca ea e bine, merci, are bani, o duce imparateste ca deputat. Tu ai inca datorii de platit la bugetul de stat, luna de luna, pana inchizi ochii si apoi urmasii urmasilor tai, fara sa primesti nimic in schimb decat insulte si bobarnace, oriunde te vei duce, la scoala, la spital, la ghiseu, la tribunal, la primarie...
Bine macar ca prostia nu doare, altfel urlai de durere de se auzea si prin ecranul tabletei sau PC-ului in fata caruia stai ca prostu'.
barabula
rank 5
"in aceste sume vor fi incluse...cadouri"...
chiar credeti ca puteti promova tara cu peshkeshuri, bakshish sau shpaga??...
nici nu mai este nevoie. ne stie toata lumea.
schmit
rank 5
Promovarea Romaniei in favoarea USL?????????
Promovarea USL pe bani poporului???
Ce am devenit toti USL???
Ioan din Chicago
rank 5
Oricum mai putini ca Udrea.
Dar si asa, este un mijloc de a mai ciupi bani de la stat. Cu toti banii cheltuiti pana acum de la Iliescu pana la Ponta, faceam o autostrada o Statiune de Lux si un Complex Olimpic. Se pare ca acesti bani pentru promovare sunt o pusculita pentru cei care conduc.
RN
rank 5
Ioane, mă îngrijorezi!
Ai criticat guvernul cel preacinstit. Ce-i cu tine? S-a intimplat ceva?
schmit
rank 5
Da Ioane ce e cu tine???
i don't love "presh", bat Tonta is o desastre.
WindowsXP
rank 5
@ioan
Daca banii risipiti de la iliescu incoace ar fi fost investiti cinstit in tara asta, acum am fi fost un amestec de dubai/hong-kong/singapore, unde n-ar mai fi existat carute decat in muzee si taranul roman ar fi existat doar in scrierile lui rebreanu si creanga.
Ne-am fi uitat la portugalia, polonia, irlanda si grecia ca la sudanul de sud!
sevastian
rank 1
Vine plata catre turnatorul Felix.
Banii vor fi cheltuiti de Ponta prin Palada pentru Voiculescu.Promovare prin publicitate si prin jurnalisti.Asta este traseul.
dolofanul
rank 1
prima oara, faceti dracu'
Romania atractiva pentru ROMANI, abia apoi sa va ganditi la turisti. ***!!!!
adrianberbecu
rank 5
money, money ,money,
Cred ca viscolul si inundatiile ne promoveaza mult mai bine decat ar putea sa o faca orice politician roman.Ce sa promoveze ei? Ar fi fost frumos sa auzim ca se face un concurs la nivel national intre scoli si licee unde sigur elevii ar fi fost in stare sa vina cu promo-uri foarte bune pentru Romania. iar banii s-ar fi impartit intre scoli.Dar nu e logic, nu? Sa vedem care firma din tara sau chiar de afara va beneficia de favoarea stimabililor. Sa murim bine.
wtn12049
rank 1
...incredibil
"... si casete audio si video, diapozitive"?!?! Casete audio si video?!?! Ce fosila comunista scoasa de la naftalina a scris textul acestei horarari de guvern!?!?! ...oamenii astia nici macar nu mai au decenta de a incerca sa isi ascunda intentiile...in anul 2014, cine mai foloseste casete audio si video?!?! Incredibil, numai in Romania se poate asa ceva, incredibil....
x1305
rank 1
d-le palamida puturoasa
ati facut mare tam tam de frunza lui Udrea ...dar voi hotilor jegosy ...ce faceti cu banii astia?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor