Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Ponta nu s-a deranjat sa trimita un mesaj de condoleante

Autor:
Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 09:06
6350 citiri
Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Ponta nu s-a deranjat sa trimita un mesaj de condoleante

Dupa plecarea in vacanta, premierul Victor Ponta a rupt complet legaturile cu tara, cu poporul nerecunoscator care nu l-a votat la recentele alegeri prezidentiale.

Adrian Nastase confirma ca Ponta si-a inchis telefonul si n-a mai vrut sa stie nimic de Romania.

Se putea intampla orice, un cutremur (s-a si intamplat, dar, din fericire, de intensitate medie), un atac terorist, o escaladare a razboiului in Ucraina, dar ditamai premierul Romaniei era de negasit, disparut in cluburi exclusiviste din Emirate.

Grav este ca s-a intamplat un accident de elicopter si 8 militari ai Armatei Romanie au cazut la datorie.

A aflat Victor Ponta de aceasta tragedie? Nu cred. Daca ar fi stiut, poate s-ar fi deranjat sa trimita o telegrama de condoleante familiilor militarilor decedati, o farama de consolare pentru pierderea enorma suferita.

S-a "deranjat", in schimb, secretarul Apararii din Statele Unite, Chuck Hagel, care a transmis condoleante familiilor militarilor romani care si-au pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter MApN, vineri, in judetul Sibiu.

Este acesta un comportament de premier al unei tari? Las cititorii sa-si raspunda la aceasta intrebare.

In tara, Klaus Iohannis a participat la ceremonia religioasa care a marcat trecerea in nefiinta a celor opt militari cazuti la datorie, onorand astfel sacrificiul acestora, din calitatea de presedinte ales al Romaniei.

Ditamai Ministerul Afacerilor Externe a ramas fara conducator, prin plecarea intempestiva a lui Victor Ponta in concediu.

Dlui Melescanu ii semnase presedintele Basescu demisia, iar dl Mihnea Motoc n-a fost numit in functie, fiind inca membru in corpul diplomatic. Iar decretul de revocare din corpul diplomatic era musai sa fie semnat si de premierul Victor Ponta.

A aflat premierul Ponta aceste "amanunte" ale functionarii statului roman? Nu cred, altfel poate ar fi semnat decretul chiar si prin curier diplomatic.

In acest timp, orice eveniment international care ar fi reclamat interventia ministrului de Externe ar fi ramas fara raspuns. Inclusiv un eventual atac terorist in care ar fi fost implicati romani. Bine ca n-a fost.

Nici la Cultura nu avem ministru, dar din lipsa de cultura nu se moare.

Despre construirea bugetului fara prezenta premierului, numai de bine. L-o fi convins Ponta pe dl Gherghina, transferat acum la BNR, sa ajute la constructia bugetului? Se pare ca nu.

Si in alte situatii (vizita dnei Victoria Nuland), cand a fost vorba sa dea piept cu barbatie unor situatii dificile, Victor Ponta a fugit si s-a ascuns in gaura de sarpe, delegand pe altii sa duca lupta.

Asa si acum, dupa infrangerea categorica din alegeri. Si-a lasat "soldatii" de partid sa planga invinsi pe campul de lupta si a disparut in nisipurile din Emiratele arabe.

Ramane ca soldatii si populatia sa evalueze daca avem nevoie de un premier cu un astfel de comportament.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta club Emirate, #Ponta elicopter militari morti, #Ponta condoleante militari morti , #premier