Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Victor Ponta reales, la al doispelea Congres

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 15:09
3061 citiri
Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Victor Ponta reales, la al doispelea Congres

Marturisesc ca n-am avut taria sa urmaresc live lucrarile Consiliului PSD. Erau prea vii si dureroase amintirile Congreselor PCR, pentru a suporta imagini si discursuri copiate la indigo.

Dar am citit pe agentiile de stiri si a fost suficient sa-mi dau seama ce bine am facut. Scenariul, recuzita, discursurile, erau aidoma celor auzite si vazute la Congresele PCR, patronate de Ceausescu.

Victor Ponta, Adrian Nastase, au fost intampinati cu "sentimentele de inalta pretuire, de adanca recunostinta si dragoste fierbinte cu care intregul nostru popor il inconjoara pe presedintele partidului, cel mai iubit fiu al natiunii, tova... dl Victor Ponta".

Lucrarile Consiliului PSD s-au desfasurat intr-o atmosfera entuziasta, plina de insufletire. S-a dat glas sentimentelor de aleasa stima si pretuire, de profunda recunostinta ale intregii natiuni fata de tova... dl Victor Ponta, care actioneaza cu eroism si exemplara daruire pentru atingerea de noi culmi de progres si civilizatie a Romaniei socia... capitaliste.

"Dragi tova.. colegi si pretini, cetateni ai Republicii Romania

Poporul roman, sub conducerea gloriosului PSD, a obtinut noi realizari importante in dezvoltarea economica, n-am marit taxele si impozitele, nici accizele, am crescut productia industriala, agricola, avutia generala a patriei noastre. Noi am dat inapoi pensiile. E bine sa marim salariul minim, pe care il primesc 800.000 de oameni. Anul viitor o sa dublam veniturile medicilor rezidenti si debutanti. O sa platim si 2 miliarde lei castigate prin decizii judecatoresti de profesori impotriva fostului guvern. Imi va face placere sa le platesc, imi asum lupta cu marele capital, in favoarea celor multi".

Dar unde sunt imperialistii, muribunzi si in stare de putrefactie? Avem, avem, le tine locul Traian Basescu.

"Dupa zece ani de regim Traian Basescu, de distrugere, minciuna, abuzuri, ura, dezbinare, aceasta perioada se inchide".

"Presedintele Basescu se comporta ca Adolf Hitler in ultimul an al celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand stia ca este infrant, dar a incercat sa faca cat mai mult rau cu putinta".

"Sunt convins ca Traian Basescu ne va face noua, PSD, Romaniei, cat mai mult rau pana la anul, in sala sunt "multi colegi raniti" si "persecutati" de presedintele Romaniei si de fortele pe care acesta inca le controleaza".

Si nivelul de trai al romanilor este excelent. Nu se poate plange nimeni de taxe, impozite, noi accize, nivelul de trai este roz spre rosu. Cei care manifesteaza pe strada sunt oameni pusi de Basescu, sa arunce cu noroi in maretele noastre realizari.

Imperialistii lui Basescu vor fi infranti in Romania, iar cei multi, votantii PSD vor castiga in defavoarea celorlalti, privatii moftangii. Sa scoata banii imbuibatii, sa-i dam la poporul care ne voteaza.

Mancare este si va fi din belsug, caldura si bautura la fel, cei saraci si oprimati nu au de ce sa se teama.

Imi exprim convingerea ca oamenii muncii din patria noastra, muncitori, tarani, hai si intelectuali, barbati si femei, tineri si varstnici, romani, maghiari, germani si de alte nationalitati rrome, nu vor precupeti nimic pentru traducerea in viata a politicilor PSD.

In anii ce vin, vom avea noi si importante realizari pe calea infloririi continue a Romaniei capitaliste, a colaborarii si preteniei cu toate natiunile lumii, pe calea realizarii dreptatii pana la capat, in care noua justitie "cu adevarat independenta, sa nu-i mai persecute pe cei care sunt adversarii lui Traian Basescu".

Aplauze furtunoase. Se scandeaza, Partidul, Victor Ponta, Romania, stima noastra si mandria!

In ce an suntem? Ca nu mai stiu...

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.Quarterly Report - Editia 4

Sancțiune maximă în urma bătăii din Parlament. Ce va păți Dan Vîlceanu după ce l-a lovit pe Florin Roman
Sancțiune maximă în urma bătăii din Parlament. Ce va păți Dan Vîlceanu după ce l-a lovit pe Florin Roman
Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul...
Florin Roman, la IML după bătaia din Parlament: „Avea o privire ciudată. A încercat canibalic sa mă muște”
Florin Roman, la IML după bătaia din Parlament: „Avea o privire ciudată. A încercat canibalic sa mă muște”
Deputatul PNL Florin Roman a fost marți, 21 mai, la IML pentru a fi evaluat după ce a fost bătut de fostul său coleg, deputatul neafiliat Dan Vîlceanu. La ieșirea de la Institulul Mina...
#Victor Ponta ales Congres, #Ponta Congres PSD , #premier