Mama lui Ponta, dezvaluiri despre adolescenta premierului

Sambata, 08 Martie 2014, ora 18:58
5741 citiri
Mama lui Ponta, dezvaluiri despre adolescenta premierului
Foto: Realitatea TV

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit despre adolescenta si candidatura la prezidnetiale a fiului ei, imediat dupa discursul acestuia de la intalnirea de lucru a femeilor din PSD, care a avut loc sambata la Sala Palatului.

Ea a marturisit, pentru Romania TV, ca si-ar dori ca Victor Ponta sa fie in continuare prim-ministru si ca nu poate fi obligat sa renunte la jumatatea drumului pentru a candida la alegerile prezidentiale.

"Eu m-am bucurat ca au ales in vremurile alea de vise frumoase ca el sa fie premier, pentru ca este o scoala, o experienta pe care el o castiga. Nu se poate sa fii obligat sa renunti la jumatatea drumului. El isi doreste sa-si duca planurile pana la capat. Eu mi-as dori sa duca la capat ce a promis acum doi ani", a spus Cornelia Naum, adaugand ca este decizia lui Victor Ponta, nu a PSD, daca intra sau nu in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Mama lui Ponta: Am fost una dintre persoanele care l-au batut cel mai mult la cap sa faca USL-ul

Intrebata despre cum era prim-ministrul in adolescenta, mama lui a spus ca era "rasfatatul" casei si ca surorile sale se sacrificau pentru el, in ideea ca, mai tarziu, va fi randul lui sa isi ajute familia.

"Era rasfatatul nostru. Pe el il rasfatam pentru ca era barbatul in casa, iar surorile mai mari se sacrificau pentru el. 'Lasa ca el va fi mai tarziu baza si sprijinul nostru mai tarziu'. Si asa s-a nimerit", a precizat mama lui Victor Ponta.

Ea a adaugat ca isi exprima opiniile despre actiunile fiului sau, insa nu in calitate de parinte, ci in calitate de "cetatean cu ochi critic", care "nu-i iarta nimic".

"Eu fac o distinctie totala intre mama lui Victor si un simplu telespectator sau cetatean care il priveste pe primul-ministru cu un ochi foarte critic si nu-i iarta nimic. Sper ca asta il ajuta, nu-l demoralizeaza", a mentionat Cornelia Naum.

Ponta, de 8 Martie: In Guvern, ca in familie, femeile se ocupa de munca, bani si dialog

Premierul a tinut un discurs la intalnirea femeilor social-democrate cu ocazia zilei de 8 Martie, in care i-a multumit mamei lui si a glumit ca ar vota-o daca ar candida la presedintie. El a chemat-o la final pe scena, alaturi de sotia Daciana Sarbu si fiica lui, Irina.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#mama Ponta prezidentiale, #mama Ponta adolescent, #mama Ponta sfaturi, #mama Ponta rasfatat , #premier
Comentarii