Mazare, catre un revolutionar: "Milogule!". Ponta: Cred ca se cunoasteau, ca intre prieteni asa

Sambata, 31 August 2013, ora 18:51
3960 citiri
Mazare, catre un revolutionar: "Milogule!". Ponta: Cred ca se cunoasteau, ca intre prieteni asa

Victor Ponta si primarul Radu Mazare au inaugurat, sambata, ultimele blocuri din prima etapa a cartierului de locuinte sociale Henri Coanda din Constanta, unde locuiesc aproximativ 3.000 de persoane nevoiase.

Cu acest prilej, a avut loc un schimb de replici intre cei doi politicieni si revolutionari.

Radu Mazare s-a rastit la revolutionarii care i-au intampinat pe el si pe Ponta, facandu-i milogi si cerandu-le sa astepte pana la terminarea repartizarii locuintelor, potrivit Realitatea Tv.

"Nu asteptati voi pana termin? Ca sunt oameni fara case", i-a spus Mazare unui revolutionar care il abordase pe premierul Victor Ponta cerand drepturi pentru aceasta categorie de persoane.

Unul dintre revolutionari i-a raspuns primarului: "Nu-i nimic".

Radu Mazare a reactionat imediat: "Cum adica nu-i nimic? Am trei mii de oameni care n-au unde sa doarma".

Revolutionarul a raspuns: "Asa. Asmute-i impotriva noastra!".

Mazare a continuat: "Am fost si eu la Revolutie (...). Am fost cu pusca la Casa Alba, ba!". Primarul Constantei s-a indepartat de revolutionari, aruncandu-i celui cu care se certase: "Milogule!".

La randul sau, Ponta i-a intrebat pe revolutionari: "Ati fost 24.000 pe strazi, la Revolutie?", unul dintre revolutionari raspunzand: "Nu, am fost 17.000". Ponta le-a spus ca pana cand nu isi vor face ei ordine in randurile lor el nu are ce le face.

"N-au fost 24.000 de oameni acum 25 de ani care sa lupte cu Ceausescu. Au fost o mie-doua. Nu stiu cati au fost. Eu nu dau bani la impostori. Sa-si faca curat. Cum sa fac eu curat intre ei? Am iesit si eu pe strada, cum a iesit probabil si Radu Mazare, nu ca sa ne dea cineva bani, ci pentru ca am vrut sa scapam de Ceausescu", a lamurit ulterior prim-ministrul.

"Cei care, intr-adevar, au fost pe strada si si-au pus viata in pericol, vorbesc de cei care au suferit, pentru aceia sigur ca dam, dar in ultimii ani, din considerente politice, s-au umflat cu mii de impostori. Sa iau banii de la oameni amarati si sa-i dau celor care sunt sanatosi, in putere, care sunt buni de proteste... Spun un singur lucru: nu dau la toata lumea pentru ca nu au fost revolutionari, ci pentru ca revolutionari de-astia care s-au descoperit dupa 2005 ca-s revolutionari nu cred ca e corect sa platim din bani publici. Cand raman atatia cati au fost cu adevarat, atunci da", a explicat premierul Victor Ponta.

Ulterior, Ponta a nuantat scandalul cu revolutionarii. Intrebat sambata seara daca este de acord ca primarul Mazare l-a numit milog pe batranul revolutionar, Ponta a incercat sa-l scape basma curata: "Cred ca se cunoastea cu domnul...ca intre prieteni asa".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Ponta Mazare revolutionari, #Ponta revolutionari , #premier