Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noua Republica: Ponta sa se ocupe cu guvernarea, nu cu certuri si brutalizari

Marti, 21 August 2012, ora 19:37
1758 citiri
Noua Republica: Ponta sa se ocupe cu guvernarea, nu cu certuri si brutalizari

"Victor Ponta a acuzat, intr-un limbaj abuziv, pe toata lumea. A atacat inclusiv judecatori ai Curtii Constitutionale", afirma Noua Republica intr-un comunicat de presa.

Victor Ponta este de la o vreme foarte nervos. Declaratiile sale de astazi (marti, n.r.), dupa anuntarea verdictului Curtii Constitutionale a Romaniei, au intrecut masura, se afirma in comunicatul Noua Republica, remis Ziare.com.

"Noua Republica nu isi iroseste timpul pentru a-i aminti lui Victor Ponta ca este, pentru moment, premierul Guvernului Romaniei si ca, prin urmare, are datoria sa se ocupe cu guvernarea si nu cu certurile cu ziaristii sau cu brutalizarea unor judecatori.

Noua Republica afirma insa ca in noul Parlament va propune adoptarea unor noi regulamente ale Camerelor, bazate pe regulamentele similare ale Parlamentelor cu traditie in lumea democratica. Astfel, limbajul ne-parlamentar folosit de personaje ca Victor Ponta va fi susceptibil de a fi reprimat asa cum se cuvine, la rigoare cu pierderea dreptului de a mai participa la sedintele Camerelor", se mai mentioneaza in comunicat.

Prim-ministrul Victor Ponta este de parere ca decizia CCR de vineri, in privinta referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu este "nedreapta" si "adoptata impotriva regulilor democratice". Tot el a mai declarat ca principalul scop al Curtii Constitutionale a fost acela de a convinge un alt judecator - pe Aspazia Cojocaru - sa voteze in favoarea lui Traian Basescu.

Ponta ataca CCR: Preocuparea a fost de a mai convinge o doamna judecatoare

"Azi am realizat si noi din Guvern si toata lumea ca nu s-a dorit cu adevarat sa se stie cati romani cu drept de vot sunt in tara noastra. Preocuparea CCR a fost de a mai convinge o doamna judecatoare de a trece in tabara celor care il sustin pe Traian Basescu, s-a realizat acest lucru", a afirmat Victor Ponta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Noua Republica Victor Ponta, #Victor Ponta judecatoare CCR , #premier