PDL prezinta duminica bilantul guvernarii lui Victor Ponta - UPDATE

Duminica, 19 August 2012, ora 08:08
3230 citiri
PDL prezinta duminica bilantul guvernarii lui Victor Ponta - UPDATE
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat, vineri, ca democrat-liberalii vor prezenta duminica bilantul celor 100 de zile de guvernare a premierului Ponta, iar saptamana viitoare va fi aratat opiniei publice "almanahul minciunilor" lui Victor Ponta.

"Duminica vom avea o conferinta de presa pe analiza celor 100 de zile de guvernare. Domnul Ponta trebuie sa fie dezbracat, politic si economic, de ceea ce a realizat in 100 de zile, nu ii mai tine de cald aceasta perdea care se numeste referendum si Traian Basescu", a spus Preda.

Prim-vicepresedintele PDL a mai anuntat ca partidul mai pregateste, saptamana viitoare, "almanahul minciunilor" spuse de Victor Ponta, de la instalarea sa ca premier pana in prezent.

UPDATE

"In urma aparitiei unor actiuni de dezinformare a Curtii Constitutionale, pregatite de Guvern si structurile administratiei locale, PDL organizeaza duminica, 19 august, la ORA 12:00, o conferinta de presa sustinuta de vicepresedintele PDL Cristian Boureanu, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr.1.

Conferinta de presa programata anterior pe tema bilantului celor 100 de zile de guvernare USL va fi reprogramata", se arata intr-un comunicat PDL, remis Ziare.com.

#PDL bilant guvernare Ponta, #bilant guvernare Victor Ponta, #PDL bilant guvernare Ponta duminica , #premier
Comentarii