Pensionarii ii cer lui Ponta indexarea pensiilor

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 12:40
2553 citiri
Pensionarii ii cer lui Ponta indexarea pensiilor

Reprezentantii asociatiilor de pensionari i-au solicitat premierului Victor Ponta, in cadrul unei intrevederi desfasurate luni la Palatul Victoria, ca Guvernul sa indexeze pensiile, premierul asigurand ca va discuta solicitarile punctuale ale pensionarilor intr-o viitoare intalnire.

Premierul si ministrul Muncii, Mariana Campeanu, s-au intalnit la Guvern cu reprezentantii asociatilor de pensionari cu prilejul Zilei Persoanelor Varstnice.

"Principala noastra preocupare este sa obtinem indexarea pensiilor", a declarat, in urma intalnirii, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor, Preda Nedelcu.

Acesta a precizat ca a fost vorba de o intalnire in care primul-ministru a ascultat toate solicitarile pensionarilor, urmand ca problemele punctuale sa fie discutate intr-o viitoare intalnire.

Ministrul Muncii a aratat ca, in prezent, Guvernul este in faza de elaborare a bugetului pentru anul viitor si ca masurile avute in vedere pentru pensionari vor fi anuntate la "momentul potrivit".

#Ponta premier indexare pensii, #pensionari indexare pensii Ponta , #premier