Planurile lui Ponta pentru 2016: Deputatie, fara alte batai de cap

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 07:52
861 citiri
Planurile lui Ponta pentru 2016: Deputatie, fara alte batai de cap

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca ar putea sa candideze si anul viitor pentru un mandat de deputat in judetul Gorj, precizand ca nu intentioneaza sa ocupe si alte functii in viitorul apropiat.

"Voi candida probabil, alaturi de echipa cu care am fost tot timpul in ultimii 15 ani, in judetul Gorj, pentru functia de deputat, dar alte functii in stat, nu. Cred ca o perioada in care sa nu fiu in prima linie, in care sa invat si din lucrurile bune si din greselile mele, imi va prinde foarte bine", a declarat Ponta la Antena 3.

El a adaugat ca va acorda mai mult timp familiei, alaturi de care nu a putut sta suficient in ultimii ani, din cauza activitatii politice si guvernamentale.

Ponta: PSD sa decida daca ramane la guvernare sau trece in Opozitie

"Indiferent unde voi mai merge in alta parte sa lucrez, Romania este tara mea si aici vreau sa traiesc, obiectivul principal este sa recuperez o mica parte din timpul pe care nu l-am petrecut cu Irina si cu Andrei in anii acestia, si cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit in anii acestia de activitate politica in prima linie. Nu o sa pot sa recuperez tot, dar asa, macar in mica masura, sa recuperez ce am pierdut", a spus premierul.

In privinta planurilor pentru urmatorii ani, Ponta a afirmat ca isi doreste in primul rand sa-si dovedeasca nevinovatia in dosarul in care este cercetat de DNA.

Ponta: Vreau sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor - ce carte va juca

"Doresc un singur lucru, in primul rand sa-mi dovedesc nevinovatia fata de acuzatiile care mi-au fost aduse si ma voi bate pentru asta (...). E foarte important pentru mine sa nu se spuna: da, acum opt ani nu stiu ce a facut, 50.000 de lei nu i-a platit. Chiar i-am platit si chiar ma simt nevinovat si vreau sa-mi dovedesc nevinovatia.

Ponta a venit neinvitat la DNA cu un "document foarte important". Procurorul n-a avut timp de el si l-a trimis acasa

In al doilea rand, vreau sa vedem in 2017, 2018, daca poate va fi o guvernare mai buna, eu asa sper pentru Romania. Dar poate ca se va vedea ca nu-i asa usor sa guvernezi si de la criticat de pe margine la a trece pe teren e o mare diferenta. Iar in al treilea rand, imi doresc ca Romania sa fie o tara stabila si care sa se dezvolte in continuare", a mai spus Victor Ponta.

Citeste si:
Alexandru Rafila, despre relația cu Raed Arafat: „Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui”
Alexandru Rafila, despre relația cu Raed Arafat: „Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui”
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat duminică, 28 noiembrie, că se înţelege instituţional cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat şi că...
Ciucă și Ciolacu, prezenți la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanuka
Ciucă și Ciolacu, prezenți la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanuka
Sărbătoarea Hanuka reprezintă lumină şi biruinţă, iar cei care aprind lumânările de Hanuka sunt împreună pentru a cinsti memoria celor jertfiţi pentru libertate şi unitate, fiind...
Comentarii
niculaeda
rank 5
Val
rank 5
deputatie = imunitate parlamentara, fara bataie de cap