Ponta a comentat Veto-ul Germaniei - vezi cea mai mare prostie, cine are minte putina si cine da gauri in barca (Video)

Duminica, 03 Martie 2013, ora 18:59
9232 citiri
Ponta a comentat Veto-ul Germaniei - vezi cea mai mare prostie, cine are minte putina si cine da gauri in barca (Video)
Foto: B1TV

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca afirmatia ministrului de interne german privind faptul ca Germania va face uz de veto daca Romania si Bulgaria vor insista sa se discute la Consiliul JAI subiectul intrarii in Schengen nu vine in urma declaratiilor lui Titus Corlatean. El a criticat si atitudinea Opozitiei din Romania.

"Asta e cea mai mare prostie sa va ganditi ca ministrul german a citit ieri presa romana. Stiam cu totii ca Germania are retineri fata de asta. Daca noi aici in Romania tot avem tot felul de fericiti destepti care dau gauri in barca si apoi se bucura...de parca intram numai noi.

Asta e boala in Romania. De acum incolo o sa incercam sa ii ignoram pe cat posibil si sa ne atingem obiectivele europene. Doar pentru ca nu sunt ei la Putere au placere sa dea gauri in barca. Boc uita ca in 2011 el era premier cand ne-au respins si strigau impotriva Olandei", a spus premierul.

Seful Guvernului a spus ca Romania are proiecte europene mult mai importante si ca de acum inainte, la intalnirile cu ambasadorii, discutiile nu vor mai incepe cu subiectul "Schengen".

Germania: Veto pentru Romania in Schengen. Vezi reactia MAE si MAI

"Cine a inteles ca nu mai vrem sa intram in Schengen ... minte putina. Vrem sa intram. Am spus altceva. Ca proiectele Romaniei pe plan european sunt multe altele si ca nu o sa mai incepem orice discutie cu orice ambasador cu intrarea in Schengen. Cu cati mai putini din Romania ne injura prin capitalele europene, va veni si acel moment. Asa cum Olanda dupa alegeri si-a nuantat discursul, sunt convins ca se va intampla si cu alte tari. Problemele noastre erau din Romania. Daca s-au rezolvat, asteptam", a mai spus premierul.

Ponta a adaugat ca nu are nimic de reprosat nimic Germaniei, ci celor din tara care vorbesc Romania de rau.

"Nu am nimic de reprosat Germaniei, ci celor din Romania care nu inteleg ca vorbind de rau Romania fac rau tarii si ca din pacate sunt si ei. Nu poti sa intri doar unii de la USL in Schengen. (...) Cu mai multa demnitate si hotarare o sa le atingem pe toate. Nu renuntam la ideea de a intra in Schengen, dar nu vreau sa nu ne mai facem singuri de ras", a conchis Ponta.

Ministrul german de Interne, Hans-Peter Friedrich, a declarat duminica, ca tara sa va face uz de dreptul de veto daca Romania si Bulgaria vor insista sa puna pe agenda Consiliului JAI de saptamana viitoare subiectul intrarii in Schengen.

Opozitia din Romania a reactionat imediat spunand ca vina pentru acest lucru ii apartine lui Titus Corlantean, care a declarat ca daca se va decide o noua amanare a aderarii Romaniei la Schengen, tara noastra ar putea sa nu mai fie interesata de acest process.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Ponta destepti gauri barca, #Ponta Romania Schengen, #Ponta ministru german Schengen , #premier
Comentarii
Poza DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
rank 5
Ponta crede că joacă barbut și alba-neagra cu civilizația. Ponta
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Carne de cal, copite de *** in cirnatii din discursurile lui Ponta