Ponta a convocat Comandamentul de urgenta, miercuri dimineata

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 07:44
2187 citiri
Ponta a convocat Comandamentul de urgenta, miercuri dimineata

Prim-ministrul Victor Ponta a convocat Comandamentul de urgenta, la Palatul Victoria, pentru miercuri dimineata, la ora 08.30. Comandamentul va fi condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Premierul a anuntat decizia marti seara, in jurul orei 19.30, potrivit unui comunicat remis Ziare.com, dupa o zi in care Romania s-a confruntat cu inundatii, ninsori si drumuri blocate, insa niciun guvernant nu s-a grabit sa apara la vreo televiziune pentru a prezenta situatia din tara sau pentru a oferi solutii.

Haos in Romania: Inundatii, trafic de cosmar, oameni raniti, ninsoarea se apropie de Bucuresti

Ploile au facut ravagii, in ultimele zile, in tara noastra, provocand inundatii in multe orase din tara, precum si in Capitala. De asemenea, traficul rutier a fost afectat, peste 130 de copaci si stalpi au fost doborati de vantul puternic, mai mult de 60 de masini au fost avariate si trei oameni au ajuns la spital.

Primarii din Capitala, scosi la tabla: Ce explicatii dau pentru ploaia care a dat peste cap orasul

In plus, pe DN1, pe Valea Prahovei, zapada a dat mari batai de cap soferilor, iar cinci sectoare de drumuri nationale au fost inchise, dintre care unul este inchis si la ora 20.00. Cea mai grea situatie a fost in judetul Brasov, unde a fost nevoie de interventia utilajelor de deszapezire, dar si in judetul Covasna.

De asemenea, circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost blocata, timp de aproape cinci ore, din cauza unor copaci cazuti peste sinele de cale ferata, la Timisu de Sus. In plus, temperaturile de marti dupa-amiaza au coborat pana aproape de pragul de inghet, de-abia inregistrandu-se un grad Celsius la Brasov.

Spre seara, autoritatile au inceput sa prezinte bilantul zilei de marti, iar situatia a inceput sa se imbunatateasca in zonele afectate.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Victor Ponta Comandament urgenta, #Ponta comandament inundatii ninsori, #inundatii Romania, #ninsori Romania , #premier