Ponta a jucat baschet contra lui Ghita Muresan - ce cadou a primit (Video)

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 07:53
8089 citiri
Ponta a jucat baschet contra lui Ghita Muresan - ce cadou a primit (Video)
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA, s-a intalnit, luni seara, si cu fostul jucator roman de bachet in NBA, Ghita Muresan, impotriva caruia a jucat un meci in sala echipei Washington Wizards si din partea caruia a primit un tricou purtat de acesta in NBA, care i-a ajuns premierului pana la genunchi.

Ponta si-a amintit de altfel ca, in perioada in care juca baschet ca junior la Steaua Bucuresti, l-a mai avut adversar pe Ghita, in doua meciuri disputate la Mangalia si la Sibiu, la finele anilor '80.

Dupa meci, Ghita Muresan a aflat ca in echipa cu care a jucat impotriva lui Ponta au fost si jurnalisti si l-a intrebat pe premier care sunt aceia, premierul raspunzandu-i zambind: "Cei mici si rai, dar eu sunt obisnuit cu ei".

Ce cadouri si-au facut Ponta si Muresan

La sfarsitul partidei, Ponta i-a facut cadou lui Ghita Muresan o sacosa cu produse bio, spunandu-i ca acestea nu se gasesc in SUA.

"D'astea sigur nu le gasesti in America, d'astea ti-e dor pana vii acasa", i-a spus Ponta lui Muresan.

Victor Ponta, vizita oficiala la Washington - ce face premierul (Video)

Si Ghita Muresan, cel mai inalt jucator care a evoluat vreodata in NBA, i-a oferit lui Ponta lui cadou, si anume un tricou cu numarul 77, cel pe care l-a purtat pe cand evolua in NBA. Primul-ministru l-a imbracat si, desi este o persoana inalta, tricoul lui Ghita i-a ajuns pana la genunchi.

S-au facut poze de grup si separat, chiar si unii dintre ministri care-l insotesc pe Victor Ponta in SUA tinand sa aiba o amintire foto cu "Big Ghita", diferenta de talie cea mai mare fiind cea dintre fostul baschetbalist si ministrul Cercetarii, Remus Pricopie.

La despartire, Ghita Muresan a anuntat ca va veni in Romania anul viitor, in august, pentru a se implica, voluntar, in proiecte destinate copiilor care iubesc baschetul.

"Le fac ca sa dau ceva inapoi de unde am plecat, la comunitatea de unde am plecat, in special Cluj si Romania", a mai spus Ghita Muresan.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ponta baschet Ghita Muresan, #Ponta America Ghita Muresan, #Ponta meci Ghita Muresan, #Ponta vizita America, #Ponta vizita Washington , #premier