Ziare.com

Ponta a numit un nou sef la ISC - vezi cine e

Joi, 21 Iunie 2012, ora 19:10

   

Ponta a numit un nou sef la ISC - vezi cine e
Premierul Victor Ponta a semnat miercuri decizia prin care Petru Cost este numit in functia de inspector general al Inspectoratului General in Constructii, documentul fiind publicat joi in Monitorul Oficial.

"Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Petru Cost se numeste in functia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General in Constructii", se precizeaza in decizia semnata de Victor Ponta cu data de 20 iunie si publicata joi in Monitorul Oficial.

Fostul inspector general, Constantin Balaban Grajdan, a fost destituit din functie de catre Victor Ponta, la doar cateva zile de la numire, dupa ce Grajdan a decis sa retraga ISC din procesul "Trofeul calitatii", al lui Adrian Nastase.

ISC este institutie publica cu personalitate juridica, aflata in subordinea Guvernului si in coordonarea primului ministru, printr-un consilier de stat, finantata integral de la bugetul de stat.

Sursa: rNews

Articol citit de 3116 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nu uita DOCTORE

sa-i destitui din functie si pe plagiatori! Ha ha, urmezi si tu, baiete! Pana la urma esti doar un hot in fruntea unui guvern de hoti. Cel putin asta s-a demonstrat in ultimele doua luni.

 

relax

plagiatori portocali sunt aia buni? nu .
Madam Udrea soarele vostru e ok mama forumistilor portocalii, heheh anul trecut era la concurenta cu ponta si acum la fel heheheh , colonei de jucarie sunt ok ce merite au?
Hotii striga hotii curat murdar coane Fanica.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor