Ponta: Am facut cu printul Charles promotie Muzeului Colectiilor de Arta, sper sa aiba multi vizitatori

Luni, 03 Iunie 2013, ora 21:35
2135 citiri
Ponta: Am facut cu printul Charles promotie Muzeului Colectiilor de Arta, sper sa aiba multi vizitatori
Foto: Reuters

Premierul Victor Ponta a declarat ca a facut luni, impreuna cu printul Charles, "promotie" Muzeului Colectiilor de Arta, aratand ca in felul acesta mostenitorul coroanei britanice, aflat in vizita in Romania, a avut prilejul sa vada, probabil pentru prima data, capodoperele unor pictori romani.

"Am fost foarte recunoscator ca a acceptat aceasta propunere a mea. Noi aveam o intalnire stabilita la Palatul Victoria, cum de altfel a fost si Palatul Cotroceni sa se vada cu presedintele.

Eu i-am propus staff-ului printului Charles sa nu avem o intalnire clasica la Palatul Victoria, ci sa profitam de prezenta sa pentru a deschide impreuna, dupa foarte multi ani, in aceasta formula cu toate cele trei corpuri de cladire - din 1986 nu mai era Muzeul Colectiilor de Arta - practic prin prezenta sa nu doar ca a vazut pentru prima data probabil capodoperele lui Grigorescu, Tonitza, Petrascu, dar am facut si promotie amandoi pentru muzeu si sper ca de asta seara, de maine, sa fie cat mai multi vizitatori, pentru ca de foarte multi ani nu au mai putut fi vazute acele opere de arta", a relatat Victor Ponta.

Printul Charles are patru case intr-un sat din Romania

Printul Charles se declara impresionat de ospitalitatea si caldura cu care romanii il intampina

Si presedintele Traian Basescu a avut luni o intrevedere, la Palatul Cotroceni, cu printul Charles, aflat intr-o vizita privata in tara noastra, acesta marturisind ca ramane de fiecare data impresionat de ospitalitatea si caldura cu care romanii il intampina.

"Domnul presedinte Traian Basescu a tinut sa multumeasca, in cadrul intrevederii, pentru sprijinul si increderea pe care Alteta Sa Regala Charles, Printul de Wales, le acorda Romaniei, dar si pentru implicarea fundatiilor pe care Alteta Sa Regala le patroneaza in proiectele vizand conservarea biodiversitatii, dezvoltarea sustenabila si responsabilizarea sociala in Transilvania.

Glumitele lui Basescu, la intalnirea cu printul Charles

Alteta Sa Regala Charles, Print de Wales, a vorbit despre bucuria pe care o resimte la fiecare vizita pe care o face in tara noastra. Totodata, Alteta Sa Regala a adaugat ca ramane de fiecare data impresionat de ospitalitatea si caldura cu care romanii il intampina in timpul vizitelor pe care le efectueaza in tara noastra", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#printul Charles Romania, #Printul Charles Basescu, #Printul Charles Victor Ponta , #premier