Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta: Am semnat cu Basescu un document pentru colaborare institutionala

Luni, 17 Decembrie 2012, ora 22:21
5218 citiri
Ponta: Am semnat cu Basescu un document pentru colaborare institutionala

Victor Ponta a declarat ca documentul pe care l-a semnat saptamana trecuta alaturi de seful statului, in prezenta lui Crin Antonescu si Liviu Dragnea, continea un angajament de colaborare institutionala.

El a precizat ca acesta nu face referire la posibilitatea de a-l suspenda pe Traian Basescu.

"Este vorba despre colaborare institutionala. Nu e nimic din lucrurile spectaculoase cum ar fi sa nu-l mai supendam. Ne-am angajat ca vom respecta statul de drept si independenta Justitiei, lucruri normale. L-am semnat eu si domnul Basescu. Se refera la presedinte si prim-ministru. In rest, cu domnul Basescu ne-am angajat doar sa respectam legile si Cosntitutia Romaniei", a precizat Victor Ponta, intr-o interventie telefonica, la Romania Tv.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a avut o intalnire "informala" cu Traian Basescu, Victor Ponta si Liviu Dragnea, precizand ca subiectul de discutie a privit modul in care se va proceda in continuare si desemnarea lui Victor Ponta ca premier.

"A fost o intalnire informala miercuri seara. Nu am motive sa evit raspunsul, nu a fost o intalnire secreta, ci informala. Asta nu inseamna pact, nu inseamna intelegere sau renuntarea la pozitiile publice adoptate. Intalnirea a avut loc, subiect de discutie a fost cum se procedeaza mai departe in posibila criza in care ne aflam si ca din punctul de vedere al meu si al colegilor din USL e ca se procedeaza normal, ca Victor Ponta e desemnat premier", a spus Antonescu.

Victor Ponta a mai precizat ca liderii USL vor semna, miercuri, la ora 12.00 "forma finala atat a portofoliilor cat si a titularilor de portofolii", practic dupa ce componenta noului guvern va fi aprobata si de forurile de conducere ale partidelor din coalitia de guvernare.

Comitetul Executiv al PSD si Delegatia Permanenta a PNL se reunesc, in dimineata aceleiasi zile, pentru a valida propunerile de ministri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta document colaborare, #Ponta anunt ministrii, #Ponta anunt guvern , #premier