Ponta, asteptat in Georgia la Supercupa Europei

Marti, 11 August 2015, ora 14:11
3736 citiri
Ponta, asteptat in Georgia la Supercupa Europei
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Prim-ministrul Victor Ponta este asteptat, marti seara, la meciul din Supercupa Europei, dintre Barcelona si Sevilla, care va avea loc in capitala georgiana Tbilisi.

Premierul a fost invitat la meci de catre omologul sau din Georgia, Irakli Garibashvili, scrie site-ul georgian Agenda.ge.

La Supercupa Europei a fost invitat si premierul Estoniei, Taavi Roivas.

O super vedeta a Barcelonei rateaza Supercupa Europei si a Spaniei. Care este motivul

Sursa citata noteaza ca aceasta nu este prima oara cand premierul roman merge in Georgia pentru a participa la un eveniment sportiv.

Astfel, scrie Agenda.ge, Ponta "si-a rupt din programul aglomerat" pentru a participa la un meci de rugby, cand a vizitat Georgia, in luna martie 2014. Cu ocazia acelei vizite, Ponta a urmarit meciul Georgia-Romania din Cupa Europeana a Natiunilor si a participat la mai multe intalniri la nivel inalt.

De asemenea, inainte de meciul de marti seara, de la ora 21.45, premierul georgian ii asteapta la un dineu oficial pe cei doi omologi.

Toate cele 55.000 de bilete ale meciului de pe Arena Dinamo au fost vandute fanilor atat din Georgia, cat si din afara tarii.

Ponta, alaturi de Putin, la o ceremonie boicotata de liderii europeni (Foto)

In urma cu doua luni, pe 12 iunie, Ponta a mers in capitala azera Baku, pentru a participa la Jocurile Europene alaturi de presedintele rus Vladimir Putin. Atunci, premierul a fost criticat de opozitie pentru afisarea alaturi de liderul Rusiei, in ciuda sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana Moscovei.

Vizita lui Ponta in Azerbaidjan a avut loc cu cateva zile inainte ca acesta sa plece in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Ponta Supercupa Europa, #Ponta Barcelona Sevilla, #Ponta meci Tbilisi, #Supercupa Europei Tbilisi , #premier