Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta, atac la Basescu si Udrea: Ii compara cu sotii Ceausescu

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 20:52
8028 citiri
Ponta, atac la Basescu si Udrea: Ii compara cu sotii Ceausescu
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca PSD va vota in Parlament in favoarea cererii de incuviintare a arestarii si a solicitarilor de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, lucru ce se va intampla in toate cazurile similare.

"Este o decizie pe care am luat-o in grupurile parlamentare si care arata o anumita pozitie pe care o vom avea in toate cazurile. (...) Asa am discutat la grupurile parlamentare, asa am decis si da, asa vom face si nu ca acum intamplator e vorba de doamna Udrea - in decembrie, dupa cum stiti, am votat fiind vorba de colegi ai nostri, despre care sincer nici nu pot sa spun ca sunt vinovati, va stabili justitia daca au facut ceva, dar aceasta este decizia pe care am luat-o si este nevoie de consecventa", a spus Victor Ponta la Romania TV.

Intrebat despre acuzatiile care i se aduc Elenei Udrea, Victor Ponta a spus ca toti cei care sunt vinovati trebuie sa plateasca.

"Sunt convins ca toti cei care sunt vinovati trebuie sa plateasca si sunt convins ca nu s-au comis toate de un singur om. Sigur, au fost, domnul Basescu si doamna Udrea au fost varfurile, cum au fost Nicolae si Elena Ceausescu inainte de 1989, dar sa spunem ca doar ei, stiti foarte bine ca nu si unii oameni politici, la fel de vinovati, ii vad si astazi pregatindu-se de majoritati, de guvernare", a mai spus premierul.

Premierul a precizat ca este vorba de membri din fostele guverne, insa nu a dorit sa dea nume.

Ponta, declaratii explozive: Serviciile secrete nu au mai cooperat cu Basescu in ultimele doua luni de mandat

"Ma refer la toti cei care in toate perioadele despre care acum vorbeste doamna Udrea si probabil va vorbi si domnul Basescu, nu erau in opozitie cu mine, (...) multi erau la putere, erau acolo, semnau hartii, pensiile, salariile, n-a semnat Traian Basescu, au semnat prim-ministrul, ministrii din guvernul respectiv, la fel retrocedarile ilegale, la fel Microsoft, (...) au semnat oameni pe care astazi inca ii vedeti in prim plan, cu ganduri mari ca sa faca ceea ce au facut si pana acum", a declarat Victor Ponta.

Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta atac Udrea Basescu, #Ponta compara Basesu Ceausescu , #premier