Ziare.com

Ponta: Cand Voiculescu a renuntat la imunitate, s-a spus corect ca aceasta nu exista

Luni, 04 Februarie 2013, ora 21:09

   

Ponta: Cand Voiculescu a renuntat la imunitate, s-a spus corect ca aceasta nu exista
Liderul USL, premierul Victor Ponta, a declarat ca isi doreste ca problema imunitatii parlamentarilor sa fie clarificata, aratand ca aceasta este reglementata si in Constitutie si ca atunci cand Dan Voiculescu a renuntat la imunitate s-a explicat, "de data asta corect", ca nu exista nicio imunitate.

"Mi-as dori sa lamurim problema cu imunitatea, nu e imunitatea... cand a renuntat domnul Voiculescu la imunitate, toti cei care strigau ca e prea mare imunitatea explicau, de data asta corect, ca nu exista nicio imunitate de fapt, decat pentru arestare si perchezitie, aceea e prevazuta in Constitutie si nu poti sa scrii nimic in regulamentul Camerelor care sa incalce Constitutia.

Nici sa dai mai putin, nici sa dai mai mult. Acum eu nu stiu daca a descoperit ceva presedintele sau daca e doar un gest politic", a spus Ponta, aflat la Bruxelles, in contextul in care presedintele Traian Basescu a cerut Legislativului reexaminarea statutului parlamentarilor.

Presedintele Traian Basescu a trimis, luni, Parlamentului, o cerere de reexaminare a Statutului parlamentarilor, invocand, printre altele, faptul ca acesta vine in contradictie cu recomandarile din Raportul MCV si propunand dezbatere publica asupra proiectului.

In cerere se arata ca Legea trimisa spre promulgare are ca obiect de reglementare completarea si modificarea statutului deputatilor si al senatorilor, in special in ceea ce priveste incompatibilitatile, conflictele de interese si imunitatea parlamentarilor.

In 28 ianuarie, Dan Voiculescu a demisionat din functia de senator, la mai putin de o saptamana dupa ce depusese juramantul. El si-a motivat gestul prin faptul ca in ultima perioada au existat "speculatii" cu privire la faptul ca imunitatea parlamentara pe care o presupune statutul de senator ar impiedica "actul de justitie" in cazul dosarului sau.

Completul de trei judecatori de la instanta suprema la care a fost repartizat procesul lui Dan Voiculescu privind privatizarea ICA a dispus, joi, ca dosarul sa fie judecat de completul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la care a fost initial, stabilind urmatorul termen in 5 februarie.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2815 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Imunitatea exista numai pentru declaratiile politice, rostite

...de parlamentari sub cupola b parlamentului, in sedinte.
Pentru restul delictelor nu.
PSD a escaladat aceasta imunitate prin alesii sai la tot c4e tine de infractiunile parlamentarilor.
Nu pot fi arestati si perchezitionati, numai dupa incunostiintarea camerei de care apartine. Nicaeri nu se precizeaza ca parlamentul sa fie opozabil cererii parchetului.

 

Cand Voiculescu a renuntat la imunitate

Din lumea necuvantatorelor. Astazi episodul: Cand varanul cronicus este abandonat de plagiatorix infantilus pe fondul unei penurii de ciolan.

 

Daca sunteti imuni la SIDA sa fiti si imuni politic

Daca nu aveati de ce sa va temeti, nu introduceati in constitutie nici o lege cu imunitatea.Nu aveti nevoie de nici o lege a imunitatii cat timp sunteti corecti.Cu cat va legati mai mult de aceasta problema, cu atat trebuie inteles ca nu sunteti curati.

http://www.exploziv-news.ro/special/847-victor-ponta-este-asasinul-procurorului-cristian-panait-dupa-9-ani-exploziv-news-redeschide-un-dosar-bine-ascuns-de-catre-complicii-psd-dosarul-117p2002-dosarul-crimei.html

http://www.youtube.com/watch?v=2VZzxJywShg&NR=1&feature=endscreen

http://www.youtube.com/watch?v=yroSQzYx5t4

Aha!...Exploziv news...sait portocaliu...cunoaștem

...iată cine este Simona Ela Fica,așa zisa "patroană" a saitului securistico-sereist "Exploziv news":

http://www.prazburg.com/2012/02/magnetul-nostru-secret-colega-de-camera-a-lui-marius-tuca-si-dan-diaconescu/

Tu ești ezact ca Fica...se vede și fără binoclu...

Onorabilul și ilustrul senator și profesor,Voiculescu,lucrează la strategia tactică a ofensivei lui devastatoare...

Se impune o noua suspendare.

.

Astazi voiculescu va asista la condamnarea sa

Aleluia! Am zis.

@Ia,bhăi,martoraco...cine e Simona Ela Fica...

....pană și tv mogulului portocaliu a luat țeapă cu Simona Fica:

B1 TV s-a făcut de ras
Posted: 1 august 2012 in derapaj
Etichete:Allgemeine, B1TV, certificat, Ela, Fica, Frankfurter, ORNISS, Simona, Zeitung

Martorano,ete că scrie dă pă Simona Fica,aia cu "Exploziv News",saitul pe care-l tot postezi tu...ăhă-ăhă-ăhă! ...nimeni nu te crede...ești de aceeași teapă cu Simona Fica....
£££

Azi dimineață, B1TV a umplut ecranul cu codul galben al unui "breaking news" zguduitor, inștiințandu-ne că mai mulți miniștri și Crin Antonescu au participat la ședința CSAT fără să dețină certificate ORNISS. Zeci de minute, ni s-a arătat documentul cu știrea "bombă" sub antetul respectivului oficiu, adresat doamnei Simona Ela Fica. De fapt, pe ecran a apărut doar partea de sus, nu și cea de jos, așa că n-am văzut nici dacă e semnat, nici dacă are ștampila instituției. Din oră-n oră, a intrat in direct, prin telefon, chiar "sursa", adică doamna care are "parteneriat" cu SRI și Administrația Prezidențială. (Deocamdată, că nu se știe dacă in viitor nu va incheia și cu FBI, CIA, MI6 și Mossad.) A fost contactat Cristian Diaconescu, și-a dat cu părerea Lili Năstase…Pe la pranz, a venit comunicatul ORNISS, fasaind "bomba":

Comunicat de presă

Referitor la documentul atribuit Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat (ORNISS) si prezentat in emisiunea de la postul de televiziune B1Tv in cursul zilei de astăzi, 1 august 2012, precizăm faptul că ORNISS nu a primit si nu a răspuns niciunei solicitări adresate institutiei noastre de către doamna Simona Ela Fica si care să facă referire la accesul la informatii clasificate. Prin urmare, documentul respectiv nu a fost emis si nu a fost transmis de către ORNISS.

Imediat a intrat in direct doamna Simona Ela Fica să ne explice că, de fapt, biroul de presă al ORNISS este ușor de manevrat, că purtătorul de cuvant "se erijează" in director și deci "avem o problemă și mai gravă", că ea, Fica, s-a adresat direct șefului instituției pe mail care i-a răspuns tot pe mail, așa, ca de la specialist la specialistă. Păi, docomentul ăla pe care l-am văzut noi pe ecran dimineață, nu prea semăna a mail, in treacăt fie zis. Pană la urmă insă, doamna Fica poate să spună ce i se năzare. O televiziune, nu. Altfel, devine un mijloc de dezinformare in masă, trădandu-și publicul, ca Antena3, de pildă.

Cand i-am povestit unui prieten, un bun ziarist de investigație, că pană și Karl Peter Schwarz, de la Frankfurter Allgemeine Zeitung, s-a lăsat intoxicat de doamna Fica, omul n-a spus decat: "Aoleeeeu…" Da, aoleu.

Viva onorabilul și ilustrul senator,Voiculesco!

turnatorul Basescu si puscaria

La puscarie trebuie sa ajunga turnatorul Basescu.

Infractorul felix joaca ala-neagra cu justitia

Un jecmanitor care nu poate trai fara bani publici arata tarii cat de las este.Securistul proprietar de trust media improasca venin dezbinand romanii-la asta se pricepe.

Voiculescu este alaturi de cetateni

Voiculescu - un politician care se implica si este alaturi de cetateni.

Mai conteaza imunitatea?

Mai conteaza imunitatea, cand urmeaza pronuntarea verdictului in dosarul nr.25497/3/2012, pentru săvarsirea infractiunii prevăzută de art. 13 din Legea nr. 78/2000, modificată, cu aplicarea art. 41 alin. 2 Cod penal si a infractiunii prevăzută de art. 17 lit. e din Legea nr. 78/2000, modificată, cu trimitere la art. 23 lit. c din Legea nr. 656/2002, modificată, si cu referire la art. 10 lit. a din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 41 alin. 2 din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 33 lit. a din Codul penal?

 

turnatorul Basescu si imunitatea

De ce nu renunta la imunitate turnatorul Basescu ?????????


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor