Ponta, catre Fenechiu: Ati luat haina de vinovat de serviciu

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 19:54
3031 citiri

Premierul Victor Ponta i-a spus, miercuri, ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, ca din postura de "vedeta internationala" si cand Europa "sta "cu ochii pe el" ar trebui sa explice tuturor ca POS Transport este presuspendat din cauza unor nereguli comise in 2010, cand ministru era Anca Boagiu.

Premierul i s-a adresat ministrului la inceputul sedintei saptamanale a Executivului, spunandu-i ca Traian Basescu l-a transformat in "vinovatul de serviciu".

Antonescu: Fenechiu nu va pleca din Guvern pentru ca vrea Basescu sa gasesca un tap ispasitor

"Domnu' ministru Fenechiu, ca tot sunteti o vedeta internationala, inteleg ca de soarta dumneavoastra... Toata Europa e doar cu ochii pe Relu Fenechiu.

Eu vreau sa va spun ca pana la Europa, daca nu iesiti si nu explicati, nu pentru domnul Basescu, pentru romani, ca Programul Operational Sectorial Transport este in acest moment presuspendat din cauza gravelor nereguli comise de ministrul Boagiu in 2010 la licitatiile pe fonduri europene, o sa ramaneti tot dumneavoastra vinovat, ca e simplu. Ati luat deja haina de vinovat de serviciu.

O sa spuna domnul presedinte Basescu ca dumneavoastra erati ministru in 2010 cand s-au facut toate acele nereguli de acuma ne chinuim sa deblocam programul pe transport", a spus Ponta.

Basescu: I-am spus lui Ponta "Nu-l pune pe Fenechiu ministru, ca-l suspend"

Presedintele Traian Basescu a relatat, marti, ca i-a spus premierului Victor Ponta sa nu il numeasca pe Relu Fenechiu in functia de ministru, pentru ca a doua zi dupa ce se instaleaza Guvernul il va suspenda, insa a spus ca a gresit, pentru ca nu citise legea.

El a mai declarat ca in scrisoarea adresata premierului Ponta pe tema Consiliului JAI, atunci cand vorbea despre inlaturarea din Guvern a oricarui ministru implicat in procese penale, se referea exclusiv la ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ponta Relu Fenechiu vinovat, #Ponta Basescu program transport, #Ponta Boagiu program transport , #premier