Ponta, catre PSD: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Luni, 17 Martie 2014, ora 12:13
3069 citiri
Ponta, catre PSD: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor conducerii PSD, reuniti in sedinta BPN, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa 25 mai, respectiv dupa alegerile europarlamentare, vor fi din nou impreuna.

"Va rog pe toti sa transmiteti in teritoriu ca avem nevoie de toate fortele si de toti aliatii, inclusiv o sa va rog pe cat posibil - pe la Iasi e mai greu - dar in rest cred ca se poate sa ramanem in relatii bune cu liberalii, pentru ca dupa 25 mai eu cred ca vom fi nou impreuna", a spus Ponta, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

El a mai spus ca adversarii PSD sunt Traian Basescu si Elena Udrea.

Udrea: Victor Ponta va fi candidatul PSD la Presedintie

"Domnul Basescu, doamna Udrea si-au revenit un pic, au prins curaj, iarasi cred ca a uitat lumea cine a taiat pensiile si salariile, cine i-a furat atatia ani. Ei sunt adversarii nostri, au inca un regim si un sistem puternic cu propaganda, cu oameni cu bani care vor sa-i ajute sa ramana la putere. Noi cu ei ne luptam", a spus Ponta.

El a spus ca "batalia principala" va dura pana pe 16 noiembrie, data celui de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor.

Ponta, despre PNL: Un partid putin special, ne deranjeaza o atitudine avuta in ultimul timp

Ponta si-a exprimat speranta ca pana atunci noile planuri si noul optimism afisat de Basescu si de Udrea sa se dovedeasca fara suport si "oamenii sa nu uite cine i-a adus in situatia actuala".

"In rest, vor face galagie mare, vor folosi armele lor obisnuite, insa eu cred ca putem sa-i batem si pe 25 mai si pe 2 si 16 noiembrie si putem sa mergem mai departe cu toate planurile noastre", a spus Ponta.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...