Ponta, catre social-democrati: In decembrie voi fi alaturi de dumneavoastra, in ce pozitie decideti

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 23:07
1663 citiri
Ponta, catre social-democrati: In decembrie voi fi alaturi de dumneavoastra, in ce pozitie decideti

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor din Arges, ca el va sta alaturi de ei si in decembrie, in ce pozitie vor decide, precizand totodata ca in ultima saptamana inainte de alegeri el nu merge nicaieri, ci sta acasa sau cu colegii.

"Domnul primar (Tudor Pendiuc - n.r.) m-a sunat pe la inceputul lui 2010 si mi-a zis ca trebuie sa fiu presedintele PSD. Si am zis: 'Ma, ce idee a avut si primarul! Cum sa fiu eu presedintele PSD?' Vreau sa-i multumesc. Acum nu mai stiu ce a zis ca o sa fiu, dar cine stie? (...) Eu voi fi aici si in decembrie, alaturi de dumneavoastra, nu stiu in ce pozitie.

In ce pozitie veti decide dumneavoastra. Dar cred ca avem o mare datorie fata de cetatenii Romaniei, fata de cetatenii Argesului: sa nu mai dam niciun pas inapoi. Acum drumul este doar inainte", le-a transmis Victor Ponta membrilor PSD prezenti la Pitesti la evenimentul de lansare a candidaturii lui Florin Tecau la alegerile partiale organizate in 25 mai pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges.

Ponta: Dreptate lui Costica Nicolescu si celorlalti multi le facem cand Basescu pleaca de la Cotroceni

Presedintele PSD le-a spus membrilor de partid prezenti la manifestarea de la Pitesti ca "batalia nu e castigata", dar ca PSD face parte dintr-o "alianta politica unita".

"Nu am fost niciodata mai puternici"

Facand aluzie la campania electorala pentru Presedintia Romaniei din urma cu cinci ani, Ponta le-a spus colegilor de partid ca in saptamana dinaintea alegerilor el sta acasa.

"Transmit tuturor, si la Olt, si la Valcea, si la Dambovita, si la Prahova, si la Gorj, si in Ardeal, si in Moldova, peste tot, ca nu am fost niciodata mai hotarati sa castigam, n-am fost niciodata mai puternici decat acum. Si acum o sa-l linistesc pe domnul Pendiuc: eu in saptamana dinainte de alegeri stau acasa, sau cel mult stau cu colegii de partid, nu ma duc nicaieri, domnul primar, ca stiu ca aveati aceasta grija, sa alegeti un presedinte care sa nu mai faca greseli in ultima saptamana", a spus Ponta.

Ponta sustine ca liberalii sunt de partea lui: "Domnle, nu-ti face griji, votam si noi"

Premierul Victor Ponta a fost prezent joi seara la Pitesti la lansarea candidaturii lui Florin Tecau din partea Aliantei PSD-PC-UNPR pentru presedintia Consiliului Judetean Arges. La evenimentul care a avut loc in sala teatrului "Alexandru Davila" din Pitesti au fost prezenti mai multi lideri ai partidelor aliantei.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Victor Ponta PSD Arges, #Ponta presedinte PSD, #Ponta candidat alegeri prezidentiale , #premier