Ponta, despre Dan Voiculescu: Eu nu ma spal niciodata pe maini

Joi, 24 Iulie 2014, ora 16:54
4535 citiri
Ponta, despre Dan Voiculescu: Eu nu ma spal niciodata pe maini
Foto: Digi 24

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu se spala pe maini si ca nu se dezice de Dan Voiculescu, in ciuda acuzatiilor care ii sunt aduse fondatorului Partidului Conservator.

"Strict despre domnul Voiculescu, stiu ca e la moda sa te speli pe maini. Eu am fost in 2009 la Grivco, cu Iohannis, iar in 2012 cu Antonescu, pentru a ne intalni cu Voiculescu", a afirmat prim-ministrul la emisiunea Adevarul Live, difuzata de B1 Tv.

"Nu m-am dezis si nu o sa ma spal niciodata pe maini. Imi aduce dezavantaje pe termen scurt, dar dorm linistit", a completat acesta.

Premierul a precizat ca nu va face asa ceva oamenilor apropiati, cu care a purtat "discutii importante".

Dan Voiculescu afla azi daca scapa de controlul judiciar - decizie definitiva

Dan Voiculescu afla joi daca scapa sau nu de controlul judiciar in dosarul in care este cercetat pentru santajarea a trei oameni de afaceri.

Voiculescu are multe probleme cu legea

El este acuzat de procurorii DNA ca ar fi santajat mai multi oameni de afaceri, carora le-ar fi cerut sa dea bani trustului Intact, prin contracte de publicitate, pentru a nu deveni tinta atacurilor mediatice din partea televiziunilor Antena 1 si Antena 3.

"Dan Voiculescu a amenintat direct sau prin intermediari oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

Sub aceasta amenintare, unul dintre oamenii de afaceri, denuntator in cauza, i-a achitat lui Voiculescu suma de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, incheiate cu trusturile de presa apartinand acestuia", anunta DNA.

El mai este implicat in doua dosare, cel legat de privatizarea ICA si cel referitor la santajarea administratorului companiei RDS&RCS.

C.P.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta spala maini Dan Voiculescu, #Ponta acuzatii Dan Voiculescu, #Ponta declaratii Dan Voiculescu , #premier