Ponta, despre fuziunea PDL-PNL: O reunire a "nebunilor si miseilor" (Video)

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 12:50
3701 citiri
Ponta, despre fuziunea PDL-PNL: O reunire a "nebunilor si miseilor" (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta considera ca liberalii sunt "tradatori" carora ar trebui sa le fie rusine ca fuzioneaza cu PDL in "partidul cu 100 de conducatori", pe care il considera a fi "o reunire a 'nebunilor si miseilor' sub acelasi acoperis".

Intr-o postare pe Facebook, presedintele PSD reaminteste ca in urma cu exact doi ani, in 26 iulie 2012, PNL facea parte din USL, ai carei lideri se aflau la Romexpo pentru "a pune capat regimului Basescu", in timp ce "in Piata Revolutiei erau Basescu si oamenii lui (Blaga, MRU, Macovei si alti sustinatori si profitori ai aceluiasi 'regim'!) ".

"26 iulie 2014 - la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentantii 'Regimului Basescu' (tot Blaga, MRU, Macovei si altii la fel) ca sa se uneasca cu reprezentantii PNL (parlamentari, presedinti, primari si alti demnitari alesi toti in functii in 2012 ca reprezentanti ai USL care atunci luptau cu " Regimul"!).

Eu cred ca cei ramasi la pozitia din 2012 ne facem doar datoria fata de 7,4 milioane de romani care au avut incredere in noi - tradatorii castiga intotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar rusinea lor e compensata de o functie in "Partidul cu 100 de conducatori" (sau o reunire a " nebunilor si miseilor" sub acelasi acoperis!) ", scrie pe Facebook Victor Ponta.

Sambata, la Palatul Parlamentului au loc mai multe reuniuni ale conducerilor PDL, Forta Civica si PNL, la finalul carora se va valida la cel mai inalt nivel decizia de fuziune intr-un singur mare partid de dreapta.

PDL fuzioneaza cu Forta Civica si PNL: Principalele momente si declaratii

Pana la derularea tuturor procedurilor in instanta, PDL si PNL vor forma Alianta Crestin Liberala, care va sustine un candidat unic la prezidentialele din toamna.

C.B.

Eveniment Quarterly Report

CCR amână pentru a treia oară sesizarea pe legea privind cumulul pensiei cu salariul
CCR amână pentru a treia oară sesizarea pe legea privind cumulul pensiei cu salariul
Curtea Constituţională a României (CCR) a amânat marţi, 3 octombrie, discuţiile pe sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în legătură cu legea privind cumulul pensiei...
O nouă întâlnire a lui Klaus Iohannis cu liderii europeni. Evenimentele importante la care participă șeful statului
O nouă întâlnire a lui Klaus Iohannis cu liderii europeni. Evenimentele importante la care participă șeful statului
Preşedintele Klaus Iohannis va participa joi, la Granada, la cel de-al treilea Summit al Comunităţii Politice Europene (CPE), urmând ca vineri să fie prezent la reuniunea informală a...
#Ponta fuziune PDL PNL, #Ponta PNL nebuni misei , #premier