Ponta, despre mutarea biroului la MApN: Ma astept la inscenari din partea lui Basescu

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 13:45
3230 citiri
Ponta, despre mutarea biroului la MApN: Ma astept la inscenari din partea lui Basescu

Prim-ministrul Victor Ponta a vorbit, marti, despre mutarea biroului sau la MApN, afirmand ca acest lucru se va intampla saptamana viitoare.

"Ma astept la foarte multe inscenari din partea lui Traian Basescu. A fost clar o inscenare de presa saptamana trecuta, ca nu stiu ce se intampla la mine in birou", a declarat premierul, facand referire la interceptarile telefonice care aratau ca fostul presedinte al CJ Mehedinti facea trafic de influenta in biroul sau.

"Pentru ca suntem intr-o perioada de campanie care va tine pana in noiembrie si pentru ca am discutii cu prim-ministri, cu oameni importanti, voi avea toate aceste intalniri intr-o institutie in care toate lucrurile sunt notate, inregistrate foarte clar, iar urmatoarea inscenare de la dl Basescu va fi foarte usor de demontat", a precizat Ponta.

Ponta isi schimba biroul, dupa scandalul Duicu: M-am mutat la MApN

Referitor la faptul ca, in dosarul de coruptie in care Adrian Duicu a fost arestat preventiv, procurorii DNA au aratat ca fostul sef al CJ Mehedinti ar fi facut trafic de influenta in biroul premierului, acesta a explicat: "Singurul lucru pe care Parchetul l-a constatat au fost convorbirile telefonice ale unei persoane, dl Duicu, care vorbea cu o alta persoana. Nu exista niciun fel de discutii nici in birou, nici sediul institutiei".

"Eu, daca vorbesc la telefon ca sunt in biroul domnului Basescu si spun ca fac trafic de influenta, nu se duce nimeni la dl Basescu, se fac verificari", a precizat Ponta, care a adaugat ca la el in birou se stie sigur cine intra.

"Pot sa am biroul in orice institutie a Guvernului, vreau ca activitatea mea sa fie extrem de transparenta, sa pot sa demonstrez institutiilor statului, sa aiba acces la toate datele pentru a lamuri imediat orice fel de acuzatie", a mai spus Victor Ponta.

Duicu facea trafic de influenta in biroul lui Ponta, in prezenta lui Radu Stroe - Stenograme DNA

Premierul a anuntat, luni seara, ca si-a mutat biroul de la Palatul Victoria in sediul Ministerului Apararii Nationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Ponta birou MApN, #Ponta mutat birou, #Ponta inregistrari telefonice Duicu, #Duicu birou Ponta , #premier

LIVE ÎN 00:07:16

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 7 de minute

Notifică-mă