Ponta, despre negocieri pentru inlaturarea sa de la Guvern: Va bate Klaus Iohannis la usa din K10?

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 17:42
7313 citiri
Ponta, despre negocieri pentru inlaturarea sa de la Guvern: Va bate Klaus Iohannis la usa din K10?
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a comentat luni eventualele negocieri intre PSD si presedintele Klaus Iohannis pentru inlaturarea sa de la Guvern, acum ca Liviu Dragnea a fost ales la sefia partidului.

"Eu am vazut ce-a spus dl Dragnea, am vazut si cum ati intors-o dumneavoastra, e foarte bine ce-a zis. Nu cred ca poate un om, fie el si de esenta divina, sa gaseasca o vorba pe care dumneavoastra (jurnalistii - n.red.) sa n-o intoarceti. Eu am vazut ce-a zis Liviu, dar nu e nevoie, eu stiu ce-am vorbit eu cu Liviu Dragnea si cred ca trebuie sa ne facem treaba in continuare. Va bate Klaus Iohannis la usa din K10 (Bdul Kiseleff nr.10, sediul central al PSD - n.red.)? Haideti, ma, fiti seriosi", a declarat Victor Ponta, citat de Stiri pe surse.

Subiectul a fost abordat duminica seara, la conferinta de presa pe care Liviu Dragnea a sustinut-o in urma scrutinului din partid.

Catalin Ivan (PSD): Ponta, o problema a Romaniei in exterior. PSD i-a propus lui Iohannis solutia Interviu

Mega-alegeri in PSD pentru Dragnea: Nu voi ezita sa iau masuri care sa produca suparare

"Nu vreau sa vorbesc despre asta (negocieri pentru schimbarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului - n.red.). Voi vorbi despre asta daca se intampla, daca apar solicitari, daca va aparea vreo invitatie...", a spus Dragnea enigmatic.

Rugat de jurnalisti sa explice daca asta inseamna ca asteapta o invitatie la negocieri din partea lui Klaus Iohannis, Dragnea a inlaturat nuantele din mesajul sau: "Eu nu uit care e realitatea - avem un Guvern revalidat recent in Parlament, nu am de ce sa bat la o usa pentru a discuta cu cineva cum sa ne dam jos Guvernul".

Liviu Dragnea a fost ales duminica in functia de presedinte al PSD, in urma unui scrutin istoric la care au fost invitati sa voteze toti membrii partidului, precum si simpatizantii.

Liviu Dragnea, ales presedinte al PSD: 10.000 de pesedisti au votat impotriva lui

Desi Dragnea a candidat singur, "optiunile" de pe buletinul de vot fiind simple - da sau nu pentru el presedinte -, la urne s-au prezentat 85% dintre membrii de partid, in numar total de aproximativ 530.000.

Dragnea a castigat primind girul a 97% dintre votanti, ceea ce inseamna ca in jur de 10.000 de persoane nu il vor in fruntea partidului.

Ponta: Daca nu schimbam legile in 2012, Antonescu ar fi fost presedinte si Romania ar fi aratat mult mai bine

Luni are loc la PSD sedinta Comitetului Executiv National al partidului in care se vorbeste inclusiv de modificarea statutului si a formulei de conducere.

Duminica, pe 18 octombrie, social-democratii vor alege in cadrul Congresului echipa care va conduce alaturi de Dragnea.

A.S.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#Ponta schimbat Guvern PSD, #negocieri Dragnea Iohannis schimbare Guvern Ponta , #premier