Ponta, despre Nicusor Constantinescu: Daca murea aici, nu era o mare fericire

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 21:40
3711 citiri
Ponta, despre Nicusor Constantinescu: Daca murea aici, nu era o mare fericire
Foto: B1TV

Victor Ponta nu respinge desfiintarea DNA, ceruta de Nicusor Constantinescu si de Consiliul Judetean Constanta, dupa ce fruntasul social-democrat a fost ridicat de procurori pentru a fi dus la sediu in vederea inceperii urmaririi penale.

"Nu am voie sa comentez cazuri aflate pe rol", a fost prima reactie a presedintelui PSD, intrebat fiind, intr-o emisiune la B1TV, cum comenteaza reactia institutionala a CJ Constanta.

"Singurul lucru care mi s-ar parea reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa se desfiinteze biserica, cu ea ne-am nascut de 2.000 de ani. In rest, stiti cate propuneri primim? Sa desfiintam parlamentul...", a exemplificat Victor Ponta, intrebat fiind daca el considera reprobabila pozitia respectiva.

In schimb, liderul PSD l-a compatimit pe colegul sau, Nicusor Constantinescu, care a obtinut in cele din urma acceptul judecatorilor de a parasi tara timp de 15 zile pentru a se opera in strainatate.

"Stiu foarte bine si stiam despre afectiunea grava pe care o are si ca trebuie sa plece din tara si ma bucur ca pana la urma l-au lasat pe om sa plece la tratament, ca daca murea aici, nu era o mare fericire", a afirmat Victor Ponta, adaugand ca Nicusor Constantinescu poate sa spuna ce vrea despre DNA pentru ca "traim intr-o tara democratica unde fiecare poate sa isi spuna parerea".

Cat priveste, pozitia CJ Constanta, "nu sunt in subordinea guvernului si nu trebuie sa imi ceara mie acordul" a spus presedintele PSD.

Pentru ca realizatorul emisiunii i-a reamintit ca Liviu Dragnea a dezavuat propunerea de desfiintare a DNA, Victor Ponta a comentat spunand ca acesta este presedintele executiv al PSD, de aceea intotdeauna cand vorbeste, vorbeste in numele partidului.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ponta Nicusor Constantinescu, #Ponta desfiintare DNA , #premier