Ponta, despre vizita la metrou: Basescu o sa mearga si el. Ne inspecteaza pe noi

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 17:06
1508 citiri
Ponta, despre vizita la metrou: Basescu o sa mearga si el. Ne inspecteaza pe noi
Foto: Realitatea

Dupa ce a vizitat santierul de constructie a tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate impreuna cu ministrul Transporturilor Ramona Manescu, premierul Victor Ponta a tinut sa mentioneze ca este posibil ca presedintele Traian Basescu sa vina "in inspectie".

"Am fost azi cu ministrul Ramona Manescu la momentul in care toate utilajele sunt in functiune. Important este ca se lucreaza. Presedintele o sa mearga si el, daca nu l-a facut el, ne inspecteaza pe noi. E bine sa vada si presedintele metroul", a spus Victor Ponta miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern.

Ponta, in inspectie la metrou: Facem minerit macar in Bucuresti - Cand se va termina Magistrala 5 (Video)

Ponta a facut astfel referire la vizita presedintelui Traian Basescu de pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni, la scurt timp dupa vizita premierului.

Basescu, la gazoductul Iasi - Ungheni: Poti sa faci spectacol la Rosia Montana, aici nu avem voie sa mintim

La randul sau, ministrul Transporturilor a asigurat ca lucrarile vor fi supravegheate pentru a nu mai exista intarzieri, in conditiile in care exista banii necesari.

Premierul a mentionat in deschiderea sedintei de guvern si decizia Uniunii Europene de a deschide complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare (DCFTA).

"Sunt gesturi si simbolice, si economice, dar in mod sigur trebuie, in constructia bugetului de anul viitor, sa punem cat mai mult pentru proiectele de parteneriat", a spus premierul.

In acest context, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat ca saptamana viitoare vor fi lansate din Romania doua oferte certe de cumparare fie struguri, fie vin din Republica Moldova.

Guvernul Romaniei incearca sa ajute producatorii de vin din Republica Moldova

"Daca presedingtele vrea sa verifice, sa verifice daca cumparam vinul, acum se ocupa cu verificarile", a adaugat Ponta.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Ponta metrou drumul Taberei Basescu, #Ponta Basescu inspectie santier, #Romania Moldova vinuri , #premier