Ponta, dezamagit ca Gorghiu nu i-a raspuns asa cum vroia la solicitare: Insulte, scandal si in rest nimic!

Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 21:25
5379 citiri
Ponta, dezamagit ca Gorghiu nu i-a raspuns asa cum vroia la solicitare: Insulte, scandal si in rest nimic!
Foto: Guvernul Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta o ataca pe Alina Gorghiu, presedinte PNL si unul dintre liderii Opozitiei, acuzand-o ca a raspuns cu "insulte si scandal" propunerii sale privind dialogul pe cinci teme politice esentiale pentru romani.

"Am propus dialog cu Opozitia pe 5 teme politice esentiale pnetru toti romanii. Raspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal si in rest NIMIC! Pacat", a scris pe Twitter Victor Ponta.

Ponta vrea consultari cu toata Opozitia - teme cruciale pentru Romania (Video)

Premierul a anuntat, luni, la inceputul sedintei Biroului Politic National al PSD, ca isi doreste consultari atat cu partidele din coalitia de guvernamant, dar si cu cele din Opozitie pe principalele teme care se afla in aceasta perioada pe agenda publica.

"Ce facem cu revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, unde deja prima sedinta a avut loc, dar daca nu avem niste decizii politice probabil ca discutiile nu au cum sa progreseze, masterplanul de transport - impreuna cu dl Rus si cu dl Teodorovici si dl Valcov sa stabilim daca mergem mai departe cu masterplanul asa cum a fost convenit cu Comisia Europeana, legile sigurantei nationale, pentru ca eu cred ca discutam in presa si fiecare vorbeste separat.

De asemenea, trebuie sa ne asezam toti la masa, sa vedem decizia Curtii Constitutionale si sa luam o decizie legislativa foarte clara si sa vedem in ce masura Parlamentul si Executivul pot interveni in legislatia financiar-bancara pentru ca sa prevenim viitoare crize care din pacate vor aparea de fiecare data", a spus Victor Ponta.

Ponta asteapta raspuns de la Blaga si Gorghiu: Nu e o actiune contra lui Iohannis, ci dimpotriva

"Dar aceste cinci teme, daca nu ne asezam la masa si nu stabilim niste lucruri, vor ramane niste teme de dezbatere politica fara niciun fel de concretizare", a mai spus presedintele PSD, adaugand ca demersul sau nu reprezinta "o actiune contra lui Iohannis, ci dimpotriva".

PNL nu vrea dialog cu Ponta: Consensul la care face apel exista doar pe vremea lui Ceausescu

PNL a anuntat, insa, prin vocea Alinei Gorghiu, ca nu va participa la consultarile propuse de premierul Victor Ponta pe teme importante pentru Romania, cum ar fi revizuirea Constitutiei sau sistemul electoral.

"Asa cum am mai declarat, in nenumarate randuri, fara a fi auziti si de presedintele PSD, dl Victor Ponta a gresit inca o data adresantul. Daca dl Victor Ponta este depasit de anumite probleme sau doreste stabilirea unei pozitii unitare, la nivelul intregii clase politice, in legatura cu anumite teme, se poate adresa in acest sens presedintelui.

Dl Ponta nu este presedintele Romaniei pentru a se erija in mediator, nu poate fi si presedinte de partid si mediator si prim-ministru si deputat. Singura institutie care poate asigura o mediere intre partide, pe diverse teme, este Presedintele Romaniei. (...) Dl Victor Ponta incearca sa se substituie nu doar Presedintelui Romaniei, ci si Parlamentului", a spus presedintele PNL, intr-un comunicat de presa.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Ponta Gorghiu scandal insulte, #Ponta apel Opozitie, #Ponta teme discutie Opozitie , #premier
Comentarii
Poza acinoI
acinoI
rank 5
Ponta asta merita, izolarea, marginalizarea,refuzul, singuratatea.