Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta isi anunta revenirea: Cand se intoarce din Turcia

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 22:19
7294 citiri
Ponta isi anunta revenirea: Cand se intoarce din Turcia
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a dezvaluit, miercuri seara, cand va reveni in tara din Turcia, unde a fost operat la genunchi.

"La ceea ce mi-au spus doctorii urma sa raman 28 de zile, dar daca nu apare nimic, probabil voi veni mult mai repede. Saptamana viitoare voi avea recuperare intensiva si apoi pot sa revin acasa, si eu-mi doresc sa vin acasa", a declarat Ponta la Romania Tv.

"Imi pare foarte rau ca din cauza situatiei de sanatate nu am putut sa fiu astazi la Camera Deputatilor, unde s-a aprobat Codul Fiscal, este cel mai important eveniment al anului 2015", a mai spus Ponta.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, anuntase, miercuri sera, la TVR1, ca estimeaza ca Victor Ponta va veni in tara in "doua-trei saptamani". In plus, acesta a declarat ca l-a sfatuit sa vina mai repede.

"L-am vazut, are o problema extrem de serioasa, recuperarea nu e usoara, este foarte grea, dar i-am spus sa incerce sa faca un efort extrem de dureros si sa vina la palatul Victoria pentru ca avem o perioada foarte buna din puncte de vedere economic si nu avem nevoie de instabilitate", a declarat Liviu Dragnea miercuri seara.

Dragnea, sageti catre Oprea: Ponta are o problema medicala, nu o culpa medicala

Si premierul interimar, Gabriel Oprea, declarase, marti seara, ca il asteapta pe Ponta cat mai curand sa-si reia activitatea.

Planurile lui Oprea la Guvern: O sa conduc ca un militar

Miercuri, Victor Ponta a numit-o pe Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, in functia de interimar la sefia partidului, Liviu Dragnea explicand ca decizia a fost luata pentru ca "Era nevoie sa facem un Birou Permanent National la partid si cred ca a fost o decizie fireasca. E bine ca cineva sa conduca sedinta biroului luni", dupa cum a spus el miercuri seara.

Victor Ponta s-a operat in Turcia la genunchiul stang, dupa ce s-a accidentat la un meci de baschet.

Ponta, primul mesaj din Turcia: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa

Medicii de la Spitalul Militar Central din Bucuresti i-au recomandat o interventie chirugicala, in urma unui control medical, la circa doua saptamani de la accidentare.

Prim-ministrul a fost supus unui examen RMN, medicii stabilind diagnosticul - ruptura de ligament, fiind afectate meniscul si cartilajul.

Dupa operatie, Victor Ponta scria pe Facebook, unde a fost de altfel activ inca de la plecarea din tara "Vreau sa-i asigur si pe cei care 'se bucura' de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Victor Ponta revenire tara, #Victor Ponta intoarce Turcia, #Victor Ponta operat Turcia , #premier