Ponta: Este mai bine decat ne asteptam. Romanii au mai multa incredere

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 13:49
2255 citiri
Ponta: Este mai bine decat ne asteptam. Romanii au mai multa incredere

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca datele oficiale pe primul semestru sunt mai bune decat se estima in ceea ce priveste cresterea economica si cea a consumului.

"Am primit datele oficiale pe primul semestru si acestea sunt mai bune decat ne-am asteptat in ceea ce priveste cresterea economica, cresterea consumului. Asta inseamna ca romanii au mai multa incredere.

In momentul in care cheltuie mai mult, asta inseamna un semn foarte bun", a afirmat prim-ministrul la inaugurarea unui Centru Global de Servicii al companiei Vodafone.

In acest context, premierul a multumit companiei de telecomunicatii pentru interesul aratat pietei romanesti si pentru sansele pe care acest nou proiect le ofera tinerilor romani de a se dezvolta din punct de vedere profesional in tara.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

"Cel mai important lucru pe care putem sa-l facem este acela de a oferi tinerilor bine pregatiti din Romania o sansa de a se realiza din punct de vedere profesional aici. Daca cu ceva ani in urma singura perspectiva era de a merge in Marea Britanie, in Germania, in Spania, iata acum, la Bucuresti, Vodafone are un centru operational de unde se deservesc aceste tari. (...)

Proiectul pe care l-am vizitat inseamna in final aproape 2.000 de locuri de munca pentru tinerii romani, insa Vodafone are in continuare un plan de investitii foarte ambitios in Romania. Asta inseamna incredere in viitorul nostru ca piata, ca tara, ca economie", a apreciat Ponta.

Compania Vodafone a deschis miercuri in Capitala un nou Centru Global de Servicii - Vodafone Shared Services Romania - care va oferi din Bucuresti servicii de IT si de relatii cu Clientii pentru operatiunile Vodafone din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia si Irlanda.

Citeste si:
Florin Cîţu continuă "baletul" refacerii USL: "PSD vorbeşte de un armistiţiu. E un pas înainte important"
Florin Cîţu continuă "baletul" refacerii USL: "PSD vorbeşte de un armistiţiu. E un pas înainte important"
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, apreciază că este "un pas important înainte" faptul că PSD vorbeşte de un armistiţiu pentru susţinerea noului guvern până la 1 februarie. "Dacă e...
PNL, în cădere liberă
PNL, în cădere liberă
Domnul Florin Cîțu, referindu-se la “zvonul” că PNL ar fi refăcut pe sub masă USL 2.0, își asigură electoratul, deja buimac de deciziile luate până acum, că „mergem (cu noul guvern...
Sursa: AGERPRES