Ponta guverneaza de la Istanbul prin Facebook: Reduce TVA la 19% de pe patul de spital

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 21:25
6334 citiri
Ponta guverneaza de la Istanbul prin Facebook: Reduce TVA la 19% de pe patul de spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta a dezvaluit ca duminica dupa-amiaza a fost vizitat la spitalul din Turcia de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici si cel al Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Ponta a precizat ca a discutat cu cei doi demnitari "lucruri extrem de importante pentru care ne batem in zilele urmatoare" in Guvern.

Ponta ramane in Turcia sa-si schimbe bandajul si-l lasa pe Oprea premier in locul lui

"1) miercuri deputatii Coalitiei PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal in forma aprobata in Guvern cu o singura modificare - reducerea cotei standard de TVA sa fie la 19% (nu 20%) - astfel inchidem si simbolic dezastrul produs in 2010. Avem spatiu fiscal bugetar predictibil si asiguram un important consens politic (PNL a anuntat ca voteaza Codul daca facem 19% in loc de 20%). Am discutat si este clar posibil ca reducerea TVA sa intre in vigoare inainte de 1 ianuarie!

2) de la 1 iulie intra in vigoare scaderea preturilor la medicamente cu 20% - o masura in sprijinul a milioane de romani realizata cu mari eforturi de catre Guvernul Romaniei", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Premierul a subliniat ca Guvernul munceste "pentru a indrepta relele trecutului si a face mai buna viata romanilor / ceilalti fac scandal si sunt iresponsabili", in contextul in care duminica a fost intens criticat pentru ca mai ramane in Turcia pentru ingrijiri medicale, cerandu-i presedintelui Klaus Iohannis sa il delege pe Gabriel Oprea in locul sau pana se intoarce.

Macovei: Daca Iohannis il desemneaza pe Oprea, inseamna ca are un blat cu Ponta

Gorghiu, despre "prim-ministrul in exil" Ponta: Trebuie sa-si dea demisia azi!

Predoiu: Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. Guvernul e paralizat

In aceasta dupa-amiaza m-au vizitat colegii mei Nicu Banicioiu si Eugen Teodorovici! Doua lucruri extrem de importante...

Posted by Victor Ponta on Sunday, June 21, 2015

D.T.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Victor Ponta Banicioiu, #Victor Ponta Teodorovici, #Victor Ponta guverneaza Turcia , #premier