Ponta ii raspunde lui Antonescu: Nu ma poate banui nimeni ca am ajuns un mare iubitor de Basescu (Video)

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 22:53
3493 citiri
Ponta ii raspunde lui Antonescu: Nu ma poate banui nimeni ca am ajuns un mare iubitor de Basescu (Video)
Foto: Romania TV

Dupa ce Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca Traian Basescu "isi bate joc de partenerul sau politic", in persoana lui Victor Ponta, premierul a sustinut ca nimeni nu il poate banui ca a ajuns sa il iubeasca pe seful statului.

"Nu ma pooate banui nimeni de buna credinta ca am ajuns un mare iubitor de Traian Basescu sau Traian Basescu de mine. (...)Nu m-ati auzit o singura data criticandu-l in public pe Antonescu. Eu inteleg ideea de echipa ca atunci cand te superi sa spui lucrul asta in particular. Si eu m-am suparat de multe ori pe Crin. Sunt sigur ca Antonescu, dupa aceasta perioada in care a fost suparat pe mine, va intelege cat e de important USL. USL este copilul meu si tin enorm la ea", a declarat premierul la Romania TV.

Crin Antonescu a declarat luni seara la Antena 3 ca "Unii gresesc cand spun ca sunt un om orgolios, ca vreau sa ajung cum o fi presedintele Romaniei. Nu, gresesc! Stiti unde sunt eu un om orgoloios? Sa il vad pe Traian Basescu ca in ultima sa aparitie, bucuros, autoritar, sigur pe sine, batandu-si joc de partenerul meu".

Antonescu: Ma deranjeaza ca Basescu isi bate joc de Ponta

Drept raspuns, premierul a spus ca din momentul in care a ajuns premier nu si-a mai permis sa fie orgolios.

"Sa stiti ca din momentul in care am ocupat aceasta pozitie nu mai mi-am permis luxul de a avea orgolii. Mai am din cand in cand mandrie", a continuat seful Guvernului.

Premierul a reiterat ideea ca il va sustine pe Crin Antonescu in lupta pentru scaunul prezidential, precizand ca o va face daca seful PNL va avea nevoie de el.

El a dorit sa ii asigure pe romani ca USL va merge inainte.

"Cea mai mare garantie pentru romani este relatia personala impecabila si ireprosabila dintre mine si Crin Antonescu. Din acest motiv eu tin in continuare enorm de mult la aceasta relatie personala, care a fost piatra de temelie a USL", a mai spus premierul.

Divergentele dintre liderii USL au aparut dupa ce Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruta Kovesi, fost procurer general al Romaniei, in functia de procurer sef al DNA.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ponta raspunde acuzatii Antonescu, #Ponta iubire Basescu, #Antonescu Basescu batut joc Ponta , #premier