Ponta ii raspunde lui Frunzaverde: Poate ramanem fara bani pentru salarii la CJ Caras

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 13:48
4961 citiri
Ponta ii raspunde lui Frunzaverde: Poate ramanem fara bani pentru salarii la CJ Caras
Foto: Gov.ro

Prim-ministrul Victor Ponta i-a dat replica vicepresedintelui PNL si totodata presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, cel care a spus ca situatia bugetara a tarii este dramatica si ca de abia sunt bani de salarii si pensii.

"Prim-ministrul Romaniei, ministrul Bugetului, ministrul Finantelor, ministrul Economiei, FMI, BNR nu reprezentam nimic in fata presei daca iese un domn seara sau dimineata pe la Resita si isi da cu parerea.

Vreau sa va prezint cum stam cu returnarea datoriei catre FMI: Stam foarte bine, in sensul in care 3,8 miliarde de euro trebuie returnate de catre BNR", a spus Victor Ponta, miercuri, in cadrul sedintei de guvern.

Acesta a precizat ca nu ii place ca Guvernul Ponta sa dea inapoi ce a cheltuit Guvernul PDL.

"Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a spus ca avem bani de pensii, avem bani de salarii. Poate nu o sa mai avem la CJ Caras, ca vad ca oamenii - sefii vor sa fie la televizor. (...) Un om politic din Caras poate sa spuna ce vrea, vad declaratiile si ale presedintelui Romaniei si ale altora, dar l-am rugat pe domnul Teodorovici (Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene - n.red.) sa spuna cum stam cu absorbtia fondurilor europene", a mai afirmat premierul Ponta.

Sorin Frunzaverde a reactionat la declaratiile de miercuri ale premierului, afirmand ca acesta trebuie sa verifice afirmatiile sale.

"Domnul Ponta trebuia sa verifice ce am spus cu adevarat. Nu am discutat cu premierul pentru ca nu ma asteptam la aceasta situatie. Cred ca domnul Ponta a fost nervos, o sa am o discutie cu el. Vorbeam despre faptul ca exista aceasta responsabilitate. Contextul era cu totul si cu totul altul", a spus vicepresedintele PNL, contactat telefonic de Realitatea Tv.

Frunzaverde: Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti. Situatia este dramatica

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, marti, la Resita, ca Romania ar putea intampina probleme cu achitarea transei catre Fondul Monetar International, astfel ca ar putea exista probleme cu plata salariilor si a pensiilor.

"Nu vad sensul acestei intrebari. Stim cu totii ca banii nu ajung, dar acestea sunt posibilitatile. In tara situatia bugetara este dramatica. Nu stim daca vom putea plati urmatoarea transa de rambursare a imprumutului de la FMI. Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti! In aceste conditii, intrebarea dumneavoastra, domnule Stefanescu, este retorica", a afirmat viceresedintele PNL.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Diana Șoșoacă, acuzată că și-a înșelat soțul. "E vorba de un domn consilier, mai este și șeful MISA pe Europa"
Diana Șoșoacă, acuzată că și-a înșelat soțul. "E vorba de un domn consilier, mai este și șeful MISA pe Europa"
Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, aflat în conflict deschis cu aceasta, face noi dezvăluiri despre cauzele rupturii de soția sa. El dă de înțeles că unii...
Florin Călinescu candidează la președinția României. Mutarea decisivă pe care vrea să facă în fruntea țării
Florin Călinescu candidează la președinția României. Mutarea decisivă pe care vrea să facă în fruntea țării
Florin Călinescu a decis să intre în politică și va anunța în maximum două săptămâni numele partidului din care va face parte. Deocamdată, a precizat doar că ca fi un partid...
#Ponta pensii salarii Frunzaverde, #Victor Ponta bani pensii salarii, #Sorin Frunzaverde plata salarii pensii, #Victor Ponta bani acord FMI , #premier